Author Topic: Natalne karte članov foruma--tretji del  (Read 152213 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Princes

• Mojster
Re: Natalne karte članov foruma--tretji del
« Reply #300 on: September 15, 2010, 02:32:24 PM »
Ma ne ... mislim da na luno ne bo hudo. Imaš trigon na sonce in trigon na natalnega Saturna.
Pa leto jupijevega povratka  :D
Po moje ti to že obvladaš
Ti a otroci tvoji so doma ... če ne bi sicer lahko bila kakšna njihova selitev od doma.

Tisto drugo bom pa jutri pogledala da ne bom zdajle kaj preveč na pamet govorila. Sem že doma - efemeride pa so ostale v pisarni.

Ja, ja ...otroci...obstaja možnost, da bo to to. Sin ima vse predispozicije za spremembo in hči tudi rabi nekaj večjega. Upajmo, da bo to to.

Sicer pa Tejči, pojdi na sonček in uživaj. Lep popoldan ti želi, pa Ljubotu tudi :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #301 on: September 16, 2010, 02:33:55 PM »
Draga Princeska

:Sa - ureditev družinske situacije, kot sva že rekli, pričakuje se osamosvojitev otrok in ti kot  :Lu jim boš v tem v veliko podporo

s tem dejanjem tudi sprostiš svojega N  :Sa  :vo - šla boš na nekaj izobraževanj: T  :Sa 9 in T  :J 3 -

Sprememba v karieri bo po mojem ob prehodu T  :Sa preko  :NE in MC - takrat ti tudi P  :So menja znamenje

v tem času ti bo šel t  :LM preko hiše kariere, T  :PL pa ti bo delal trigon na natalnega - t  :J pa bo šel čez  :So v5 in potem preko 6 hiše.

Torej tukaj je na kupu toliko dejavnikov, da bodo spremembe zelo očitne. Ne rečem, da se ne moreš prej odločiti za kakšen korak, ampak v tistem času pa bo definitivno potem še ena sprememba .........

Lepo se imej
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Princes

• Mojster
« Reply #302 on: September 16, 2010, 03:06:18 PM »
Draga Princeska

:Sa - ureditev družinske situacije, kot sva že rekli, pričakuje se osamosvojitev otrok in ti kot  :Lu jim boš v tem v veliko podporo

s tem dejanjem tudi sprostiš svojega N  :Sa  :vo - šla boš na nekaj izobraževanj: T  :Sa 9 in T  :J 3 -

Sprememba v karieri bo po mojem ob prehodu T  :Sa preko  :NE in MC - takrat ti tudi P  :So menja znamenje

v tem času ti bo šel t  :LM preko hiše kariere, T  :PL pa ti bo delal trigon na natalnega - t  :J pa bo šel čez  :So v5 in potem preko 6 hiše.

Torej tukaj je na kupu toliko dejavnikov, da bodo spremembe zelo očitne. Ne rečem, da se ne moreš prej odločiti za kakšen korak, ampak v tistem času pa bo definitivno potem še ena sprememba .........

Lepo se imej

Hvala ti Tea, vesela sem tega odgovora :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #303 on: October 01, 2010, 11:35:07 AM »
Eno vprašanje za bolj izkušene astrologe, ker se sam ne morem odločit.
A mojo "lokomotivo" vleče  :ki ali  :Ve ? Očitno je  :ki na prvem mestu, ampak mu nekako ne dajem "planetnih pravic"  ;D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #304 on: October 01, 2010, 12:00:30 PM »
Eno vprašanje za bolj izkušene astrologe, ker se sam ne morem odločit.
A mojo "lokomotivo" vleče  :ki ali  :Ve ? Očitno je  :ki na prvem mestu, ampak mu nekako ne dajem "planetnih pravic"  ;D

mogoče pa je čas, da se pozabavaš z njim  ;)

Moje izkušnje s Kironsko tematiko so, da je še kako prisoten in neverjetno pomemben. Zdaj planet gor ali dol ... saj tud za Plutona pravijo, da je le pritlikovc. ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #305 on: October 01, 2010, 12:26:57 PM »
 :ki je v drugem znamenju in 9° od  :Ve kar sta že 2 faktorja, ki zmanjšata njego vpliv na stelij.
Poleg tega je  :Ve doma in še v hiši kjer se počuti dobro, tak da bi jaz prej njej dal vodilno vlogo.

Offline Luna

• Mojster
« Reply #306 on: October 01, 2010, 10:27:32 PM »
No pa bi še jaz nekaj vprašala:) Kaj moja karta kaj pravi o najbolj primernem poklicu oz. karieri ter mojem ljubezenskem področju. Upam, da je s karto vse ok, ker je rpijateljica izpolnila podatke za mene (se res čisto nič ne spoznam:P):D

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #307 on: October 02, 2010, 10:44:36 AM »
No temu pa se reče vodena karta.

Moraš najprej zase poskrbeti, preden boš lahko za druge. Tudi deziluzioniranje bo potrebno, kar pa je ponavadi povezano z nekimi fizično/psihično/emocionalno/spiritualno bolečimi procesi, še posebej pri tako vodni osebi, kot si ti.
 :Ma :kon :Lu :kon :PL v  :Sk je... bomo rekli emocionalno zelo intenzivna postavitev...

malo sem skrenil s teme, ampak to ne vidiš vsak dan  ;D

5. hiša je polna, kar kaže na kreativno izražanje. Ampak  :Sk ni ravno javna persona, tudi  :rak AC ne išče ravno množic, je pa   :ri MC tak, ki drugim ljudem ali za druge ljudi izkuša/predstavi/jih popelje v neoprijemljiva področja oz. spaja področja, ki jih navidez ni mogoče spojiti.

Sexualnost je močno izražena, zaradi 5. hiše je izražanje tega manj blokirano, lahkotnejše. Stelij je močno povezan s  :NE kar kaže na precej magnetno osebo, nekoga, ki so se mu ljudje voljni predajat. Vendar pa Ac spet ni tak, ne oddajaš to na zunaj.

hm... inštrukturica tantra joge?  ;D

Sicer pa je baje ta aspekt  :Ma :sek :NE pogost pri športnikih.
« Last Edit: October 02, 2010, 11:04:01 AM by Bojan The Bojan »

Offline Luna

• Mojster
« Reply #308 on: October 03, 2010, 12:30:10 PM »
Uu zanimivo. hvala za tale opis. Si bolj ali manj v nulo povedal kako je z menoj. Tale učiteljica tantra joge se sliši pa tudi kot ena od realnih možnosti, ker bom počasi začela opravljati tečaj učiteljice joge hihi :D

« Last Edit: October 03, 2010, 02:06:03 PM by Luna »

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #309 on: October 03, 2010, 09:30:12 PM »
Kaj pa recimo karta pravi za mojo kariero, v katere vode bi bilo najbolje zapluti?  ;D

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #310 on: October 04, 2010, 10:43:21 AM »
Kaj pa recimo karta pravi za mojo kariero, v katere vode bi bilo najbolje zapluti?  ;D

Z  :te MC je želja/potreba uskladiti svoje norme/poglede s temi širšega okolja in ta harmonija bi naj bila tudi rdeča nit poklicnega udejstvovanja. Včasih se ti ljudje nagibajo preveč k temu, da zadovoljijo pričakovanja staršev in okolice pri izboru kariere.
 :Ve tam nakazuje na poklic povezan z umetnostjo, oblikovanjen, ustvarjanjem lepega in všečnega na splošno. Tudi tvoje emocionalne potrebe so dokaj skladne s tem -  :Lu :ri
:Ma :de na MC ti daje prizemljenost in fokus v tem pogledu in tako potrebno vztrajnost in odgovornost za dosego ciljev.

:So :Sk v 12. hiši je kar težko oprijemljivo oz. za spravit pod kontrolo, vendar je tukaj bolj važno, da priznaš ta del sebe, ga sprejmeš in narediš najboljše iz danega. Tudi  :Me je tam, če dodamo še  :NE v 1.H in  :Lu :ri je vpliv podzavesti oz. nadzavednega zelo opazen.
Naučit se moraš, da to obrneš sebi v prid in da uporabiš konkretno in praktično za tuzemski svet.

Z  :U na AC verjetno že od otroštva čutiš, da stojiš malo ob robu in si drugačna kot drugi.
Pazi pa, da se ne boš oddaljevala od ljudi, jih postavljala na stranski tir, se dvigala iznad njih...
Ta dinamika želja po socializaciji vs. odklon proti socializaciji jer kar opazna pri tebi.

Konkretno za kariero...
Z  :Lu v 3. hiši imaš rada nabiranje informacij, učenje, pridobivanje izkušenj,   :Me :Sk pa stremi k poglobljenemu in emotivnemu ramišljanju/procesiranju.  :Ve :te bo slišala vse udeležene in se postavila v objektivno, povezovalno pozicijo,  :Ma :de bo pazil na detajle in stremel k najboljši možni rešitvi.

Jaz bi rekel, da si primerna za mediatorstvo, ali neko delo diplomatske, povezovalne narave.
To bi razrešilo tudi tvoj  :ki 6.H, saj bi tvoje delo služilo drugim,  :Sa,  :PL v 11.H saj bi tako delala v socialnem okolju in pozitivno vplivala nanj, skladno bi pa bilo tudi z  :LM 7.H saj bi se ukvarjala z ljudmi 1 na 1 in morala resno jemati vsakega sogovornika.

« Last Edit: October 04, 2010, 10:46:11 AM by Bojan The Bojan »

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #311 on: October 04, 2010, 11:30:55 AM »
Bojan The Bojan  :o zdaj sem čisto odprtih ust ostala  ;D Točno to, kar si opisal, si želim delati, pa ne vem še, kako do tja priti (škoda, da še tega ni zapisanega v karti...tako po korakih)   :-\ ::) ;D

Hvala za tole razlago. :)

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #312 on: October 04, 2010, 01:36:20 PM »
Bojan, če ti bo dolgčas, kaj pa moja kariera :)

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #313 on: October 05, 2010, 12:22:17 PM »

Pri tebi je :Sa pomemben, saj vpliva na vse osebne planete, pa še :LM sporočilo deli/podpira.
Tema služenja drugim, pripravljenost pomagati in pretirana samokritičnosti je izrazita.  :So :Lu v 6.H in  :Sa :de
To je pa med sabo v  :kv
Hitro menjaš interese, rabiš nove izkušnje, ne dokončaš začetega in imaš zaradi tega slabo vest?

Finančna sigurnost in materialne vrednote so važne. Verjetno ne boš ustvarjala družine, preden ne boš sigurna v 1000 stvari.
Občutek imam, da po eni strani ceniš vsakdanjo rutino, rituale, znane stvari, stabilne, zanesljive, to ti daje varnost, a te hkrati duši.
Kot da si ujeta med tema dvema poloma.

Kariera...
Mogoče kaj s financami, mnogo cifer, še več podatkov, prečešavanje in urejanje tega.
Naložbeno svetovanje?

Zanima me pa, kaj delaš na tem forumu? A ti kak občutek govori, da se moraš na taka področja podati, da najdeš rešitev neke zagate?

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #314 on: October 05, 2010, 12:57:25 PM »

Pri tebi je :Sa pomemben, saj vpliva na vse osebne planete, pa še :LM sporočilo deli/podpira.
Tema služenja drugim, pripravljenost pomagati in pretirana samokritičnosti je izrazita.  :So :Lu v 6.H in  :Sa :de
To je pa med sabo v  :kv
Hitro menjaš interese, rabiš nove izkušnje, ne dokončaš začetega in imaš zaradi tega slabo vest?

Finančna sigurnost in materialne vrednote so važne. Verjetno ne boš ustvarjala družine, preden ne boš sigurna v 1000 stvari.
Občutek imam, da po eni strani ceniš vsakdanjo rutino, rituale, znane stvari, stabilne, zanesljive, to ti daje varnost, a te hkrati duši.
Kot da si ujeta med tema dvema poloma.

Kariera...
Mogoče kaj s financami, mnogo cifer, še več podatkov, prečešavanje in urejanje tega.
Naložbeno svetovanje?

Zanima me pa, kaj delaš na tem forumu? A ti kak občutek govori, da se moraš na taka področja podati, da najdeš rešitev neke zagate?

:D forum je tam med 1000 stvari k jih počnem, najraje bi itak vse hkrati....

financ pa ne maram....več.....samo nujno zlo kak proračun narest.....