IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Hmmm.Dva planeta v opoziciji, ki tvorita kvadrat s tretjim planetom, to je defenicija T-kvadrata, če se ne motim.Pri meni sta v opoziciji ASC in , kvadrat pa tvorita z in .Zdaj ne vem, če je lahko namesto enega planeta ASC ali ne?
AC in MC imata "funcijo" kot planeti
Jaz pa veliki trigon KONČNO nekaj pametnega
Quote from: Jane on December 13, 2010, 10:16:31 AMJaz pa veliki trigon KONČNO nekaj pametnega Si ziher? Sem že na večih mestih bral, da je za veliki trikotnik največja past lenarjenje, ker ti gre vse lepo in gladko.
Quote from: Lisa on December 12, 2010, 07:03:02 PMHmmm.Dva planeta v opoziciji, ki tvorita kvadrat s tretjim planetom, to je defenicija T-kvadrata, če se ne motim.Pri meni sta v opoziciji ASC in , kvadrat pa tvorita z in .Zdaj ne vem, če je lahko namesto enega planeta ASC ali ne?AC in MC imata "funcijo" kot planeti
Quote from: Jernej on December 13, 2010, 10:22:01 AMQuote from: Jane on December 13, 2010, 10:16:31 AMJaz pa veliki trigon KONČNO nekaj pametnega Si ziher? Sem že na večih mestih bral, da je za veliki trikotnik največja past lenarjenje, ker ti gre vse lepo in gladko.Jernej, ti si taka faca, da bi brez tebe forum imel čisto drugo barvo
Quote from: Jernej on December 13, 2010, 10:22:01 AMQuote from: Jane on December 13, 2010, 10:16:31 AMJaz pa veliki trigon KONČNO nekaj pametnega Si ziher? Sem že na večih mestih bral, da je za veliki trikotnik največja past lenarjenje, ker ti gre vse lepo in gladko.Sem 100% glede na ostalo razštelanost, včasih pa paše da ti kaj pade z neba a ne
Quote from: Tea on December 13, 2010, 10:02:16 AMQuote from: Lisa on December 12, 2010, 07:03:02 PMHmmm.Dva planeta v opoziciji, ki tvorita kvadrat s tretjim planetom, to je defenicija T-kvadrata, če se ne motim.Pri meni sta v opoziciji ASC in , kvadrat pa tvorita z in .Zdaj ne vem, če je lahko namesto enega planeta ASC ali ne?AC in MC imata "funcijo" kot planeti Fajn. Odlično. Prelestno. Fantastično.