sandry_ca v astro karti imamo zapis tudi kako gremo na wc
Vse je notri, če se le potrudiš poiskat. Torej vsega ne bi hehe.
Tejkica točno sem povedala, da se ne spoznam na to, zato sm prosila za malo pomoči. 
Imaš enake vrednote kot tvoj oče? Je imel oče zelo velik vpliv nate kar se tiče vrednot?
Nič hudega, če se ne spoznaš na astrologijo, vse punce s tega foruma ti bodo z veseljem pomagale.
Vseeno pa verjetno veš kaj bi sploh rada zvedela o sebi.
Katero področje tebe same te najbolj zanima?
Ja to je res ja...imel je zelo velik vpliv name.
zanima me moja kariera, nasplošno moja prihodnost...tko bolj okvirno..
hvala 
Gledanje v prihodnost pri astrologiji me ni nikoli pravzaprav zanimala, mene zanima predvsem psihološki profil človeka oz. zakaj je nekdo tak kakršen je, nekako si želim razumeti zakaj smo ljudje pravzaprav takšni kot smo in to mi je pri psihološki astrologiji pravzaprav najbolj všeč, da se učim spoznavati ljudi, da jih poizkušam bolje razumeti. Verjamem pa, da punce s foruma obvladajo tudi pogled v prihodnost, tako da ti bodo one kaj več vedele povedat

S pogledom v prihodnost se najbolj ukvarja horarna astrologija.
Kariera-vladarica tvoje 10. hiše je

, ki tvori zelo natančen aspekt s :So, kar pomeni, da ti je kariera zelo pomembna oz. prej bi rekla, da ti je oče nekako vcepil to vrednoto, da je zelo pomembno biti uspešen, tudi tvoja lastna vrednost je povezana s tem, da bi bila uspešna, da bi na nek način ustregla očetu in tako dobila njegovo priznanje, katerega si verjetno zelo želiš.