Author Topic: STOPINJE V ASTROLOGIJI  (Read 111007 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: STOPINJE V ASTROLOGIJI
« Reply #90 on: July 29, 2010, 06:55:18 AM »
Madonca a to se tudi tako gleda? Pol se pa cela slika spremeni  ::)
To je moj tretji dom ( življenje v študentu ne štejem  ;D )

Ne vem, sem tudi jaz vprašala, ker me zanima. Ker četrta hiša oz IC so tvoje korenine, tam od kjer prihajaš, kaken dom ti ustreza itd, ampak po vsem tistem kar sem gor napisala, nima NOBENE povezave z mojim zdajšnjim stanovanjem. Sem pa živela od rojstva pa do poroke skoraj no točno v tistem opisu zgoraj, zato bi rada najdla povezavo z zdajšnjim stanovanjem oz da vidim kaj me čaka v prihodnje  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #91 on: July 29, 2010, 06:57:30 AM »
Za  :rak evo:
 Okolica rodovitno podeželje ali podeželsko posestvo, vodnato okolje, izviri, studenci, reke, jezera, morje, močvirje, lasten dom, dom staršev; kraj rojstva, naprave, vrtovi (posebno zelenjavni vrt); mesta, ki ležijo ob ali nedaleč od vode; restavracije, hoteli, prenočišča, mlekarna, zelenjavni vrt ali polja,

Evo točno to kar sem prej povedala, da rabim  :)

:Le: Okolica             visoka planota, sončne pokrajine, gradovi, upravne zgradbe, stavbe vlade, palače, okrašene stavbe. gledališče, kino, četrt nočnih lokalov, svetli gozdovi, puščave, visoki griči.

Od tega edino, svetli gozdovi, sončne pokrajine definitivno.

:B: Okolica             travniki, njiva, pašniki, pšenična polja, na deželi, cvetlični vrt, modni salon, frizerski salon, umetno obrtna delavnica, suknarjenje, konfekcijske trgovine, industrija za sladkor in čokolado, v banki in denarnih zavodih (davčna uprava).

Evo mojih travnikov in pašnikov  ;D

:Lu na kozorogovi stopinji Okolica             strme poti, hribi, vrh hriba, redko poraščena mesta ali revno okolje ali dežele, temni in gosto poraščeni gozdovi, kameno okolje; skale, trda ali kamena zemlja, v hišah, na strehi, na pokopališču. pri grobovih. v kleti, v jami, votlini, vdolbini, greznici in kanalu, v rudniku, pri skalah, soteski, podrtijah, bivališče samotarja, v samoti in puščavah, zaporih, bolnicah, v zastavljalnicah, v vzgojnih zavodih.

Evo pa sem ga našla, zakaj za vraga vedno silim v neko revno okolje in se ne počutim domače v Beverly Hillsu  :o

Slavi, dodaj še devico, k maš celo v 4 bajti
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #92 on: July 29, 2010, 07:05:35 AM »

naša hiša se nahaja tik pod gradom in ostanki, ki so sicer zaraščeni z gozdom... pod katero znamenje bi to spadalo...morda  :Le

Jaz spomenike uvrstim pod Plutona /nekaj kar razpada/

grad je Lev
ostanek kamenja je lahko tudi Saturn
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #93 on: July 29, 2010, 07:06:27 AM »
Za  :rak evo:
 Okolica rodovitno podeželje ali podeželsko posestvo, vodnato okolje, izviri, studenci, reke, jezera, morje, močvirje, lasten dom, dom staršev; kraj rojstva, naprave, vrtovi (posebno zelenjavni vrt); mesta, ki ležijo ob ali nedaleč od vode; restavracije, hoteli, prenočišča, mlekarna, zelenjavni vrt ali polja,

Evo točno to kar sem prej povedala, da rabim  :)

:Le: Okolica             visoka planota, sončne pokrajine, gradovi, upravne zgradbe, stavbe vlade, palače, okrašene stavbe. gledališče, kino, četrt nočnih lokalov, svetli gozdovi, puščave, visoki griči.

Od tega edino, svetli gozdovi, sončne pokrajine definitivno.

:B: Okolica             travniki, njiva, pašniki, pšenična polja, na deželi, cvetlični vrt, modni salon, frizerski salon, umetno obrtna delavnica, suknarjenje, konfekcijske trgovine, industrija za sladkor in čokolado, v banki in denarnih zavodih (davčna uprava).

Evo mojih travnikov in pašnikov  ;D

:Lu na kozorogovi stopinji Okolica             strme poti, hribi, vrh hriba, redko poraščena mesta ali revno okolje ali dežele, temni in gosto poraščeni gozdovi, kameno okolje; skale, trda ali kamena zemlja, v hišah, na strehi, na pokopališču. pri grobovih. v kleti, v jami, votlini, vdolbini, greznici in kanalu, v rudniku, pri skalah, soteski, podrtijah, bivališče samotarja, v samoti in puščavah, zaporih, bolnicah, v zastavljalnicah, v vzgojnih zavodih.

Evo pa sem ga našla, zakaj za vraga vedno silim v neko revno okolje in se ne počutim domače v Beverly Hillsu  :o

Slavi, dodaj še devico, k maš celo v 4 bajti

:o :o a mi verjameš, da šele zdaj prvič vidim, da je cela v 4 hiši  :o Sem jo že hotela zatajit očitno  ;D Device mi na splošno niso ljube, travme iz otroštva  ::)

No pa poglejmo, devica:

Okolica: Industrijske pokrajine, žitna polja, Delovno mesto, kopalnica, govorilnice in čakalnice zdravnika, bolnica, biblioteka, skladišče, vrtovi, cevtoči vrtovi, knjižnice, stanovanjski blok za delavski razred ( bingo),

No to odebeljeno recimo pokaže, kje sem živela od rojstav dalje, v bloku za delavski razred, delovno mesto staršev je bilo 3 m stran, zraven žitna polja, cvetoči vrtovi.

No kaj od tega bi rada zdaj, da mam delovno mesto blizu  ;D, pa knjižnica in knjižne police  ::) Obsesija, mam toliko knjig, da potrebujem še eno sobo za njih  ::)

Merkur gre v prvo hišo v  :rak, to sem že zgoraj napisala, je pa na 2 stopinji  :B, tako da spet  :B.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #94 on: July 29, 2010, 07:19:00 AM »
Madonca a to se tudi tako gleda? Pol se pa cela slika spremeni  ::)
To je moj tretji dom ( življenje v študentu ne štejem  ;D )

Ne vem, sem tudi jaz vprašala, ker me zanima. Ker četrta hiša oz IC so tvoje korenine, tam od kjer prihajaš, kaken dom ti ustreza itd, ampak po vsem tistem kar sem gor napisala, nima NOBENE povezave z mojim zdajšnjim stanovanjem. Sem pa živela od rojstva pa do poroke skoraj no točno v tistem opisu zgoraj, zato bi rada najdla povezavo z zdajšnjim stanovanjem oz da vidim kaj me čaka v prihodnje  ;D

Energija 4 hiše ostane vedno, tudi če se preselimo. Ravno tako kot pri 5 hiši ko gledamo za otroka. Če natančno želimo definirat potem gledamo še 7 in 9 itd....

Enako je pri domu
4 hiša je v osnovi naša dediščina, naše korenine, od kod prihajamo in kar smo karmično prinesli s sabo preko naših staršev. Potreba po občutku varnosti in pripadnosti nekam.
Ko se selimo, potem dodamo naslednjo energijo zraven: 6 hiša bo kazala naše naslednje bivališče, 8 naslednje itd....

No, ni tako neumno če pomislimo da 6 hiša in  :de simbolizira tudi /skupaj s 5/ srednjo šolo ali pa našo službo /s trebuhom za kruhom so rekli.
8 hiša simbolizira skupno življenje s partnerjem in skupna vlaganja /kam?/ pa seveda pol tudi prepir okrog dediščine hehehe ali delitve premoženja  ;)

10 hiša bo naslednje bivališče - kar je spet logično, saj če se ločimo, se spremeni naš status v družbi nekako

itd....

Pozabavajte se

www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #95 on: July 29, 2010, 07:38:15 AM »

naša hiša se nahaja tik pod gradom in ostanki, ki so sicer zaraščeni z gozdom... pod katero znamenje bi to spadalo...morda  :Le

Jaz spomenike uvrstim pod Plutona /nekaj kar razpada/

grad je Lev
ostanek kamenja je lahko tudi Saturn

hvala Tea  :-*

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #96 on: July 29, 2010, 07:42:30 AM »
Ok, pa se pejmo igrat  ;D

Torej moja 4. hiša se začne v  :ov

Dežele: Nemčija, Anglija, Danska, Francija
Definitivno Anglija!!!  :D

Kraji in prostori: divji, samotni in neraziskani kraji, neobdelana zemlja, površine primerne za obdelavo, kurilnica, garaža, delavnica, sušilnica, mehanična delavnica, pekarna, zobozdravstvene ambulante, proizvodni obrati, vojašnica, začasna bivališča
Res je. Prva tri leta svojega življenja sem preživela tam, kjer ima oči delavnico in smo bili samo začasno tam. Aja, ima pa neke vrste mehanično delavnico, bi se temu lahko tako reklo  ;D Ko sem bila stara tri leta, sem se mogla preseliti.

Moja 6. hiša se začne v  :B
Kraji in prostori: ravnina, podeželje, pašniki, narava, parki, vrt, hlevi, posestva, kašče, banke, zavarovalnice, kuhinja, jedilnica

No ja, sicer smo bili prej v bloku, lahko bi tudi tega štela za neke vrste začasno bivališče, čeprav smo tam živeli kar 15. let. to pa zato, ker sedaj zadnjih 6 let živimo v totalni naravi, sredi gozda, na podeželju za našo hišo je ogromen travnik, uglavnem, naše trenutno bivališče res ustreza zgornjemu opisu.

Če pa pogledam še moje naslednje bivališče, da se poigramo malce s prihodnostjo, ker v tem kraju, kjer sem sedaj ne bom ostala,
Moja 8. hiša se začne v  :rak

No, saj ne bom šla na kaj preveč drugačni kraj  :D Na hitro bi rekla, da bom staknila kakega primorca ali pa gorenjca z bleda  :P
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #97 on: July 29, 2010, 07:45:00 AM »
Al pa kakšen anglež na močvirju  :P

Moja astro karta

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #98 on: July 29, 2010, 07:47:53 AM »
sem preverila hiše še naprej za vse dosedanje domove...

6. hiša - vrh v  :vo

Kraji in prostori: vetrovna pokrajina, moderne četrti, visoke zgradbe, nebotičniki, hiše z najsodobnejšo in nenavadno arhitekturo, hrupni mestni predeli, letališča, dirkališča, elektrarne, električni daljnovodi,  podstrešni prostori, strešni vrtovi, terase, vse kar je moderno in najnovejša tehnika, vesolje, nebo, strelovodi

resnično smo živeči v stolpnici v strogem centru mesta

8. hiša - vrh v  :ri ( v njej sta  :ki in  :LM )

Kraji in prostori: morje, otočki, mesta na morju, samotna mesta na obrobju, bolnice, ustanove, zapori,azili, klinike, cerkve, lekarne, hoteli, bencinske črpalke, skladišča cistern /plin, nafta, kemikalije/, prostori, ki so polni vlage, področja kjer je veliko megle

naša hiša je dejansko poleg bencinske postaje in cerkve  ::)

10.hiša - vrh v  :B  ( v njej je  :Lu:dv na  :rak stopinji )..da malo pošpekuliram zapisane energije za moj naslednji dom  :P

:B
Kraji in prostori: ravnina, podeželje, pašniki, narava, parki, vrt, hlevi, posestva, kašče, banke, zavarovalnice, kuhinja, jedilnica

:dv
Kraji in prostori: trgovine, knjigarne, pošte, prevozna sredstva, ulice, mostovi, križišča, šole, vrtci, igrišča, študijski prostori, hodniki, zgornja nadstropja, dvostanovanjske hiše, stopnišča, terase, ograjeni prostori, hribovita, suha in vetrovna pokrajina

:rak
Kraji in prostori: vodni predeli, pristaniška mesta, obala, reke, izviri, jezera, bazeni,  termalna voda, predeli poraščeni s trstom, zelenjavni vrtovi, družinske posesti na podeželju, dom, hiša, rodno mesto, inkubator, porodnišnica, vhod v hišo, prag, bari, klubi, mlini, vinotoči, pivovarne, gostilne, mlekarne, sirarne

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #99 on: July 29, 2010, 07:54:51 AM »

hehe, nikoli ne reci nikoli  ;D

drugače me pa še neki zanima, ko sem glih v astrologiji. Sem si še enkrat zrisala karto in sem šla po Kochu si zrisat na astro.com (lepše so mi barve v karti ;D ) in sem opazila, da se mi po Kochu 5. hiša začne na 29. stopinji  :ov medtem ko se mi po unem drugem, začne v  :B. Kerga zdej upoštevam  ???
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #100 on: July 29, 2010, 07:56:56 AM »
Hmmm moja šesta ( torej če gledam za zdajšnje domovanje) se začne v  :Sk na 14 stopinji  :B ( ta bik me res povsod spremlja  ::) )

:Sk: Okolica             neplodno okolje ali okolje in hribi, vsepovsod kjer je ogenj. bruha ogenj, nastane izjemno visoka vročina, je poplavno področje, močvirje, lovsko območje, tovarna, vojašnica, kasarna operacijska dvorana, klavnica, bojišče, kemični in drugi laboratoriji mesto kjer umre in se rodi, kjer ljudje pogosto umrejo ali so mrtvi, ( ojoj, dejansko sta umrle že dve ženske tukaj  :o), živalski vrt, mesta, kjer rastejo vinske trte ( tudi to imamo), odtoki, kanalizacija ( to je bilo treba poštimat, ko sva se vselila), razpadajoče stavbe, hiše v katerih straši ( ok tukaj bom kar tiho, ker z možem že od prvega dne praviva, da so tukaj duhovi  ;D, tamal je pa tudi že začel neke strice, ki jih nihče drug ne vidi, videvat  ::)).

:B stopinja....smo v pritličju, imamo malo vrta, bližina banke.

:PL v peto v tehtnico - bližje sodišča ne moremo bit  ::), mestna hiša, kozmetični salon v okolici. Pluton je na 21 stopinji, torej  :st hmmm ali se šteje da je na 20? Ker je retrograden??

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #101 on: July 29, 2010, 07:59:38 AM »

10.hiša - vrh v  :B  ( v njej je  :Lu:dv na  :rak stopinji )..da malo pošpekuliram zapisane energije za moj naslednji dom  :P

:B

:dv
Kraji in prostori: trgovine, knjigarne, pošte, prevozna sredstva, ulice, mostovi, križišča, šole, vrtci, igrišča, študijski prostori, hodniki, zgornja nadstropja, dvostanovanjske hiše, stopnišča, terase, ograjeni prostori, hribovita, suha in vetrovna pokrajina

:rak
Kraji in prostori: vodni predeli, pristaniška mesta, obala, reke, izviri, jezera, bazeni,  termalna voda, predeli poraščeni s trstom, zelenjavni vrtovi, družinske posesti na podeželju, dom, hiša, rodno mesto, inkubator, porodnišnica, vhod v hišo, prag, bari, klubi, mlini, vinotoči, pivovarne, gostilne, mlekarne, sirarne

No lep bodoči dom  ;)

Jaz sploh ne vem, če bi šla svojega gledat, ker se začne v kozorogu  ;D Spet kaka stara hiša, nekje bogu za leđima  ::)

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #102 on: July 29, 2010, 08:00:20 AM »

drugače me pa še neki zanima, ko sem glih v astrologiji. Sem si še enkrat zrisala karto in sem šla po Kochu si zrisat na astro.com (lepše so mi barve v karti ;D ) in sem opazila, da se mi po Kochu 5. hiša začne na 29. stopinji  :ov medtem ko se mi po unem drugem, začne v  :B. Kerga zdej upoštevam  ???

Ne vem, kateri te pa bolj opisuje? Uporabi tistega  ;)

Moja astro karta

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #103 on: July 29, 2010, 08:05:11 AM »

Ne vem, kateri te pa bolj opisuje? Uporabi tistega  ;)

ja sem šla potem gledat na splošno opis 5. in pa 11. hiše in moram reči, da se vsaj na splošno bolje znajdem v Kochu. 11. hiša predstavlja človekove upe, cilje, želje in definitivno sem bolj  :te kot pa  :Sk;D No, zdej mam pa še dodaten material za predelat, ker sem prej vedno mislila, da se mi 5. hiša začne v  :B  :D
9ZK 674

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #104 on: July 29, 2010, 08:22:24 AM »
Od kje pa pobirate opise?