Tako pa začniva!

Prvo sem pri ročaju videl lepo gnezdo z kuro in otrokim vozičkom! Vidim otroka v tvoji bliini v bodočnosti. Prav lepo se vidi, kako proti tebi prihaja tale voziček. Pa je spet ena ali bo postala mamica!

Res se full lepo vidi!
A vidim alost in manji obup pri tebi....., tako alostno me gleda! Malo bo glede neke stvari alostna, saj se ti tisti zos preliva. Vsekakor pa je tisti črni srček povezan s tvojimi čustvi! A vidim neke male alosti pri tem. Seveda nič zelo hudega!
Ima pa veliko belega območja, ki pa ni pokrito z zosem, kar pomeni, da bo zdaj prilo obdobje, ko se bo počutila malo bolj "prazno", se bo malce pomaknila v sebe. To seveda ne naznanja hude dogodke, ampak tvoj mir, ki bo obdan z občutkom zamiljenosti! So pač trenutki, ki jih mora dati prav vsak človek skozi in te popolnoma razumem!
Pri ročaju pa lahko vidimo tudi belega mokega, ki nekaj "freta" oz. zlaga, kot da bi se na nekaj posebnega pripravljal in mu tudi uspeva. Seveda je polno začudenih obrazov, ki ga gledajo, kot da bi bili začudeni. Hvala bogu mu pa stoji ob strani!

A vedi, da je v tej bliini enska, ki te je in te bo mrzila in te naravnost gleda, kot da bi te porla!

Vidim pravo ljubosumje- jezo v njenih očeh. Je upodobljena na dnu, kot črna divja svinja... A ravno tukaj tudi ti stoji, kot veliko drevesce, ki dominira na dnu in bo razpeta med dvema enakima silama. Lahko pomeni na izkunje, e bolj pa, kot da si dejansko "razpeta" med dvema osebama, ki imata tanko vez ali pa jo bosta imeli! Tukaj seveda so e vezi, a tudi nasprotja. No, v tej drubi vidim, da se bo počutila precej nemočno, kar bo lahko tudi dejanski vzrok tvoje "praznine". A ne daj se, saj si kljub temu močna osebnost!

Vidim pa v prihodnosti tudi zamiljeno osebo ( podoba nune), ki bo delovala nekako odmaknjeno in ensko, ki jo tudi gleda. Precej velika enska oseba iztopa- črna na sredini alce v prih. in gleda hakeljc. Ta enska je v prih. prav tista, ki je na nek način ločena od tiste sile, ki sem ti pravi. e dolgo to ni več zdruena sila- zveza, a e je kljub temu med njima tanka vez. Hakeljc dokončno pomeni gledanje na konec z enske strani, prekinitev. Kot srp, bo tudi to "poela". A jo bo stalo samote in alosti.
Na koncu sem na alost videl črno aro, kar menim da ve njen pomen. Ni določeno, kdaj bo to z eno osebo, bo pa!
Prilo bo malo bolj takno obdobje praznine. A ne se ivcirat, saj bo prej ko slej minilo. Res pa je, da so resnično bili v pret. lepi dogodki, polni smeha, zabave, zdaj pa se malce situacija menja, da bo konkretno razmislila o svojem ivljenju! Vidim pa, da si pravi "lev", ki stoji pokonci in ve, kaj si eli!
Upam, da sem ti malce priblial tvojo prihodnost!

lep pozdrav