Author Topic: Simbolika v usedlini!  (Read 7281 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Patrik

• Guest
Simbolika v usedlini!
« on: June 30, 2007, 04:42:44 PM »

No, da vidim kolk obvladate simboliko v kavi??? :) Če ima kdo kakršnekoli "tehnične" težve, kar na plan.... ;)
« Last Edit: June 30, 2007, 04:44:17 PM by Patrik »

Patrik

• Guest
Re: Simbolika v usedlini!
« Reply #1 on: July 10, 2007, 10:42:36 AM »
Vidim, da bom moral kar sam narediti prvi korak, ker si nekako ne upate! ;)

- Prvo bom v grobem podal bistvene značilnosti območji, na katerih lahko vidimo bodočnost in preteklost.
Območje. kjer je ročaj, vedno predstavlja našo okolje, družino oz. naše bližnje. Predstavi dogodke, ki se dogajajo v sedanjosti. Potem pa lahko vizualno "potegnemo" črto čez sredino in dobimo dve polovički. Vse. kar je desno od ročaja predstavlja prihodnost, tisto kar pa je levo od ročaja pa preteklost! Večkrat se podobice raztegnejo čez preteklost in segajo v prihodnost. Torej se stvar na nek način vleče iz pret. v prihodnost. Seveda tukaj ne smem pozabiti na podstavek. Podstavek vedno! predstavlja prihodnost, le v izjemnih primerih tudi naše trenutno doživljanje!- npr.: ura ( ki pomeni, da imamo premalo časa zase). Seveda še tukaj dominira kar nekaj tipičnih  simbolov, ki pa jih bom opredelil kasneje! ;)

- Kot drugo pa lahko že globje pogledamo samo usedlino, torej to, kakšna se nam porazdelitev usedline na prvi pogled zdi!
V prihodnosti nam velika debelina usedline obeta živahnejšo obdobje, torej obdobje, kjer ne bo potrebnih veliko "živcev" in dogodkov. Kaže na obdobje sprostitve in notranjega miru. Nasprotno pa nam manj usedline in veliko belih figur kaže na obdobje, ki bo preveč napolnjeno z dogodki, našimi čustvi in navsploh kaže na obdobje, kjer bomo zelo, zelo napeti oz. živčni! >:(

- Dno skodelice pa vedno predstavlja daljno bodočnost. Svetle izjeme so tukaj linije ali kupčki usedline, ki se vlečejo iz območja preteklosti in tako tudi povezano vsebino tolmačimo kot pretekle dogodke, npr.: da imamo v preteklosti bolniško sestro, ki z škarjami sega v območje dna. Tako torej le- to razložimo kot operacijo dane osebe, ki je to že dala skozi! Seveda je tukaj potrebno zelo natančno intrepetiranje simbolike, ki se je s časom vsak lepo nauči! ;D

No, za danes je to vse. Ko se mi boste vse to lepo naučili pa gremo dalje z simboliko! :)

pa,pa*

Patrik

• Guest
« Reply #2 on: July 10, 2007, 03:16:56 PM »

;D. Dobro, ti mi danes samo pošlji kako fotko, da jo po dooolgeeem času pogledam! ;)

lp

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #3 on: July 10, 2007, 06:19:47 PM »
Kako pa je s tistimi ki kave ne pijemo bi pa vseeno zeleli tak vpogled? Je sploh mogoc vpogled v skodelico ce odlijes kavo? Ali s tem odlijes tudi energijo?

Patrik

• Guest
« Reply #4 on: July 10, 2007, 07:28:59 PM »
Živjo, Vidka! :)

To rečem bolj po redko, a se da. ;) Naj bo dovolj zosa in ga nekaj časa pusti. Potem ga odlij, da glih malo kave še ostane z zosem in ga popij! Spiti ga obvezno moraš malo, da je to potem tvoja bodočnost! ;)

Samo ne priporočam najbolj te metode( da bi se pač konstantno tako delalo), ker ni tako jasno in točno. :o

Tak, ko boš Vidka, samo povej! Pa se pol uzremo malo v tvojo šalčko! ;D

lp

Patrik

• Guest
« Reply #5 on: July 10, 2007, 08:23:48 PM »

Hej, hej Helena! :D

Zdaj se grem najest pa pridem. Se kar dobro vidijo figure in bo šlo! :) No, podstavek te spet, spet opozarja na tvojo prekomerno porabo energij tudi v prihodnosti in ti bo spet, spet zmanjkovalo energije. Prosim, popravi se! ;D ;D

Se čujeva in tipkava! Pridem takoj! :)

Patrik

• Guest
« Reply #6 on: July 10, 2007, 09:27:00 PM »
Tako pa začniva! :)

Prvo sem pri ročaju videl lepo gnezdo z kuro in otroškim vozičkom! Vidim otroka v tvoji bližini v bodočnosti. Prav lepo se vidi, kako proti tebi prihaja tale voziček. Pa je spet ena ali bo postala mamica! ;) Res se full lepo vidi!
 A vidim žalost in manjši obup pri tebi....., tako žalostno me gledaš! Malo boš glede neke stvari žalostna, saj se ti tisti zos preliva. Vsekakor pa je tisti črni srček povezan s tvojimi čustvi! A vidim neke male žalosti pri tem. Seveda nič zelo hudega! ;)
Imaš pa veliko belega območja, ki pa ni pokrito z zosem, kar pomeni, da bo zdaj prišlo obdobje, ko se boš počutila malo bolj "prazno", se boš malce pomaknila v sebe. To seveda ne naznanja hude dogodke, ampak tvoj mir, ki bo obdan z občutkom zamišljenosti! So pač trenutki, ki jih mora dati prav vsak človek skozi in te popolnoma razumem!
Pri ročaju pa lahko vidimo tudi belega moškega, ki nekaj "freta" oz. zlaga, kot da bi se na nekaj posebnega pripravljal in mu tudi uspeva. Seveda je polno začudenih obrazov, ki ga gledajo, kot da bi bili začudeni. Hvala bogu mu pa stojiš ob strani! :) A vedi, da je v tej bližini ženska, ki te je in te bo mrzila in te naravnost gleda, kot da bi te požrla! >:( Vidim pravo ljubosumje- jezo v njenih očeh. Je upodobljena na dnu, kot črna divja svinja... A ravno tukaj tudi ti stojiš, kot veliko drevesce, ki dominira na dnu in bo razpeta med dvema enakima silama. Lahko pomeni na izkušnje, še bolj pa, kot da si dejansko "razpeta" med dvema osebama, ki imata tanko vez ali pa jo bosta imeli! Tukaj seveda so še vezi, a tudi nasprotja. No, v tej družbi vidim, da se boš počutila precej nemočno, kar bo lahko tudi dejanski vzrok tvoje "praznine". A ne daj se, saj si kljub temu močna osebnost! :) Vidim pa v prihodnosti tudi zamišljeno osebo ( podoba nune), ki bo delovala nekako odmaknjeno in žensko, ki jo tudi gleda. Precej velika ženska oseba iztopa- črna na sredini šalce v prih. in gleda hakeljc. Ta ženska je v prih. prav tista, ki je na nek način ločena od tiste sile, ki sem ti pravi. Že dolgo to ni več združena sila- zveza, a še je kljub temu med njima tanka vez. Hakeljc dokončno pomeni gledanje na konec z ženske strani, prekinitev. Kot srp, bo tudi to "požela". A jo bo stalo samote in žalosti.
Na koncu sem na žalost videl črno žaro, kar menim da veš njen pomen. Ni določeno, kdaj bo to z eno osebo, bo pa!

Prišlo bo malo bolj takšno obdobje praznine. A ne se živcirat, saj bo prej ko slej minilo. Res pa je, da so resnično bili v pret. lepi dogodki, polni smeha, zabave, zdaj pa se malce situacija menja, da boš konkretno razmislila o svojem življenju! Vidim pa, da si pravi "lev", ki stoji pokonci in ve, kaj si želi!

Upam, da sem ti malce približal tvojo prihodnost! ;)

lep pozdrav

Patrik

• Guest
« Reply #7 on: July 10, 2007, 10:10:40 PM »

Hej! ;)

Ja, mislim, da je nosečnost že tu ali pa bo zdaj glih enkrat! :) Zagotovo! Tista baba je v tvoji bližini, dela se lepo a ni. Mislim, da bi lahko bila del življenja tvojega partnerja ali mu je vsaj (bila) blizu. Žara ni tvoja, ne! :) Ni še odbila polnoč! ;)

Patrik

• Guest
« Reply #8 on: July 10, 2007, 10:18:04 PM »

Glej, stvari so že in se nekako vlečejo. A vidim, da to dominira v tvoji prihodnosti in vem, da te je malce strah, da bi se ponovile stvari preteklosti! ;) Zagotovo se pazi ženske, ker grdo misli nate in vzela bi ti rada tudi to, kar najbolj ceniš. V bistvo zavida tvojemu srcu, ki je tudi že marsikaj pretrpelo! Pogumno naprej!

No, je pa res zajebana ta ženska! :D

Patrik

• Guest
« Reply #9 on: July 10, 2007, 10:29:01 PM »
Ja, ona bi res rada videla, da bi ti trpela! V bistvo si je ona zaslužila, da je šla proč od tiste osebe in je zdaj s teboj! :) Samo ne morem vrjet, da so še tukaj nepomembni stiki in vezi. Vidim, da ju še nekaj veže!- morda otroci!

Ja, nisem ti pravil, da imaš telefon. Dobiš ZELO! pomemben klic v prihodnosti! ;D

No ja, imaš ključ tam. Sem zdaj pogledal in se poglobil, ja bodo selitve, a na začetku to ne bo to, kar bi ti hotela! Vidim pa, da za tabo vleče stvari tudi moška oseba- tvoj parter, ki gre s teboj. Tako jasno, da tudi tako bo! ;D Je pa to definitivno novi začetek- sprememba ( žaba) zate navsploh in za moškega. Nekaj popolnoma novega!
« Last Edit: July 12, 2007, 12:26:46 AM by Patrik »

Patrik

• Guest
« Reply #10 on: July 10, 2007, 10:36:59 PM »

Ni blema! ;D

Vidim pa, da te bo vseeno še nekaj tukaj vezalo, ne bo lahko od tod za pobegniti! ;) Neki še te tu drži!  Le kaj??? ;)

Lp

Patrik

• Guest
« Reply #11 on: July 10, 2007, 10:59:18 PM »
V glavnem, poroka bo 100 %, rojstvo otroka v tvoji žlahti tudi! ;D Velik,velik zvesti srček visi budno nad njima in pred seboj imata pot!- gresta, kot po enem hribu ;) Lahko bi to bila ti?! :D

Ajd, lepo se mej pa se čujeva! Res zanimiva šalčka! Kaj vse se da iz nje zvedeti! Je kot knjiga! ;D

lp
« Last Edit: July 10, 2007, 11:50:57 PM by Patrik »

Patrik

• Guest
« Reply #12 on: July 11, 2007, 04:05:04 PM »
Helenca! ;)

Za otroka sto postov nisem zate videl. To je v okolici družine, bližnih! :) Za poroko pa absolutno. No, te pa zate ne bo poroke! Malo me je to zmedlo, saj je imela svetle, rdečkaste lase! ;)

Tisto pa sn mislo tak, da, ko se boš selila, te še bo vedno vleklo sem nazaj. Imela boš spomine tukaj......, nekaj kar te bi lahko na ta kraj še vezalo! Bolj jasno...? ;D Malo sem včasih skrivnosten. Povem, kar vidim, vi pa si potem to razlagate! :D- kot mini show! :)

No, lepo se mi mej pa se čujeva kaj! :)

A, to sem še videl v šalčki, ko sem malce pogledal. Vidim, da ima tvoj partner na sebi "oblečeno" oficirsko obleko in nekaj vleče za sabo. Kot, da ima za sabo že nekaj teh podobnih poti in da bo sedaj s ponosom zaštartal s teboj v nekaj novega, kar pa on že ima za sabo oz. ima s tem izkušnje. Njegova obleka zrcali čast in uspeh na tem novem področju. Bo res pravi "oficir" oz. priznan mož v tistem tujem kraju! :) Pa še enkrat ti sporočam, da boš res dobila v kratkem pomemben klic! :) Bodi torej pozorna! ;)

Na dnu pa še prevladuje veliko božično drevo- smreka, ki kaže na velika presenečenja! Res boš nad vsem v prihodnosti presenečena! :)

lp
« Last Edit: July 12, 2007, 12:43:20 AM by Patrik »

Patrik

• Guest
« Reply #13 on: July 12, 2007, 11:34:25 AM »
Poleg bolj žalostnega se vedno najde kupica dobrih dogodkov! ;) Pravilno, da imaš mobi pri sebi......, samo ni nujno, da ga zdaj enkrat dobiš. Lahko se malce zavleče, a bo. Bo že enkrat pocinglalo! ;) Ti bodi samo vešča! Pa glede poti ne skrbi...... bo odlično! :) Torej, ne sekiraj se!!! ;D
« Last Edit: July 13, 2007, 11:19:56 AM by Patrik »

Patrik

• Guest
« Reply #14 on: July 13, 2007, 11:37:21 AM »
Itak še te čaka veliko lepih potovanj, predvsem v okolici polotokov in celine. Imaš namreč balon, ki lebdi nad otoki! ;) Tako, da še boš nekje tako potovala! :) Bodo pa v daljni bodočnosti veliki nepričakovani dogodki, posebaj eden. Imaš komet- torej, kot blisk z jasnega. In o tem se  bo veliko pisalo-  veliko pero. Bo resnično zelo, zelo nepričakovano. Lahko se zgodi tebi ali pa kateremu drugemu ta dogodek! ;) To se žal ne vidi!!!

lp