Author Topic: končno ženska emancipacija  (Read 99360 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jernej

• Mojster
Re: končno ženska emancipacija
« Reply #30 on: October 31, 2010, 09:06:29 AM »
Oria, tule je lepo Darwin na delu. Organizmi z napako se ne razmnožujejo in se njihov DNK ne prenaša naprej.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #31 on: October 31, 2010, 12:42:31 PM »
še vedno se lahko poslužijo tega  ;)  :D

za fasado :

in za vsebino :
http://www.portia-shop.com/oprema-povecanje-penisa-penis-plus-p-2458.php

« Last Edit: October 31, 2010, 01:03:06 PM by taja6 »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #32 on: November 29, 2010, 09:32:41 AM »
Saj to je ta glavno. Da G točko doseže. :) :D :D

Andres
A to misliš tisto G točno: glava-me-boli-danes-dragi-nič-ne-bo?  ::)

Ok babnice, eno konstruktivno... kaj naj bi sploh s takimi fizelni počele? Še palček mu ne moremo rečt... ???

No pa dajmo.

Jaz ne mislim, da je važna velikost, prej bi prisegla na tehniko
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #33 on: November 29, 2010, 09:41:08 AM »
Se absolutno strinjam, važna je tehnika  :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #34 on: November 29, 2010, 02:43:47 PM »
Saj to je ta glavno. Da G točko doseže. :) :D :D

Andres
A to misliš tisto G točno: glava-me-boli-danes-dragi-nič-ne-bo?  ::)

Ok babnice, eno konstruktivno... kaj naj bi sploh s takimi fizelni počele? Še palček mu ne moremo rečt... ???

No pa dajmo.

Jaz ne mislim, da je važna velikost, prej bi prisegla na tehniko

Tehnika kajpak velja za oba spola. Ene so ta ležeče, druge so pa aktivne. Nenazadnje je tudi ležeča lahko aktivna, toda, če gre za tak sindrom, potem še aktivna ni.  Kolikor sem se lahko naučil iz prakse, gre za ženske, ki nimajo veliko interesa do stvari v življenju.

« Last Edit: November 29, 2010, 02:46:54 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #35 on: November 29, 2010, 06:27:59 PM »
Ma veste kaj, velikost niti ni tako zelo pomembna. Sej ma moški poleg prijatelja med nogami, še 10 prijateljev na rokah, s katerim lahko doseže čudeže. Če pa še to ni dovolj, pol nej mu pa tiste ženske, ki niso zadovoljne z velikostjo, v roke dajo vibrator. Po možnosti ta največjega  :D
9ZK 674

Offline gericom

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • Tudi najdaljša pot se začne z enim samim korakom.
« Reply #36 on: February 28, 2011, 11:08:39 PM »
Tako kot je že spodaj napisano, tehnika je tudi pomembna oz. položaj, v različnih položajih pač različno prodreš.
Kar se tiče iskanja G točke, vsak tip bi jo bil sposoben najti, če ne druzga, za začetek si ogledaš kakšen forum oz. temo kjer je opisano kako jo najdeš, potem pa lepo na praktični del, najdeš "žrtev", noben se ni rodil pameten, prvič mogoče iščeš, drugič bi hitro našel ker veš kje iskati. Potem je tudi lažje da veš katera poza ti odgovarja, sploh ženska naj usaj prvič pove če ve kdaj čuti in kdaj ji paše.
Kar se tiče pa tega če tip zadovolji žensko ali ne, je pa verjetno odvisno tudi od tega če mu ona pokaže kdaj uživa in kdaj ne. Če je pa tip "prekratek" za žensko, potem pa če ne gre drugače, tko kot je napisala saša  ;)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #37 on: March 01, 2011, 07:53:38 AM »
Tako kot je že spodaj napisano, tehnika je tudi pomembna oz. položaj, v različnih položajih pač različno prodreš.
Kar se tiče iskanja G točke, vsak tip bi jo bil sposoben najti, če ne druzga, za začetek si ogledaš kakšen forum oz. temo kjer je opisano kako jo najdeš, potem pa lepo na praktični del, najdeš "žrtev", noben se ni rodil pameten, prvič mogoče iščeš, drugič bi hitro našel ker veš kje iskati. Potem je tudi lažje da veš katera poza ti odgovarja, sploh ženska naj usaj prvič pove če ve kdaj čuti in kdaj ji paše.
Kar se tiče pa tega če tip zadovolji žensko ali ne, je pa verjetno odvisno tudi od tega če mu ona pokaže kdaj uživa in kdaj ne. Če je pa tip "prekratek" za žensko, potem pa če ne gre drugače, tko kot je napisala saša  ;)

Haha, sej ne morem verjet, kje si se prvič oglasil  ;D

Ja, prav imaš, tehnika in položaj sta pomembna. Najhuje je to, da ženske same niso sposobne več povedati, kaj jim paše in kaj ne. Reč, sej ti ne bo miš snedla jezika, pismo, tko da ja, to je vedno zelo diskutabilno  ;)
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #38 on: March 01, 2011, 03:17:12 PM »
Roko na srce ... Noben drug izrastek ali vibrator ne more nadomestiti pravega organa.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #39 on: March 01, 2011, 03:36:25 PM »
Roko na srce ... Noben drug izrastek ali vibrator ne more nadomestiti pravega organa.

Nadomestiti itak da ne more, tič je le tič, prava stvar.
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #40 on: March 02, 2011, 09:52:22 PM »

Haha, sej ne morem verjet, kje si se prvič oglasil  ;D

Ja, prav imaš, tehnika in položaj sta pomembna. Najhuje je to, da ženske same niso sposobne več povedati, kaj jim paše in kaj ne. Reč, sej ti ne bo miš snedla jezika, pismo, tko da ja, to je vedno zelo diskutabilno  ;)

Ne vem sicer na kakšne profile žensk ste drugi  moški naleteli, toda zase lahko trdim, da je razpon po kilaži od 80 do 100 kg. Če je bila najlažja težka  50 kg naprimer, je bila potem najtežja od 130 do 150.  To pomeni da tehnike odpadejo, saj tiste ta debele normalno ga sprejemajo samo od tistih, ki so čisto majhni in drobni, ter od tistih, ki imajo zelo velikega. Ko taka masivna ženska kot ameriško pohištvo to vidi, se kar sama obrne. Saj, en bi šlo od zadaj lažje.  "V rit me nabriši,  si misli, da se ne boš matral." 
Pri teh ta debelih je potem pogosto najbolje poiskati to legendarno G točko in je. Toda vsaka jo tudi čuti ne. Ene pravijo, da jo v življenju še ni začutila. Še vedno študiram kaj to pravzaprav pomeni. So po naravi malo frigidne, ali pa se jim kotali gor in dol, ter tako še niso imele sreče, da bi jo kdor koli našel. Mogoče so te ženske, ki pravijo, da jo niso še čutile, ravno tiste, ki so med seksom tiho. Mnoge povedo kaj jim paše, paše, druge pa se kot klada uležejo in jim dol visi. Govorimo o pravih odlagališčih. Če je  v kopalnici več malih koščkov načetega mila, starega tudi več mesecev, je vse jasno. Pogosto gre lahko  za prej umazano kot ne in obenem tudi za tako žensko, kamor se pride odlagat.   Lahko jo imenujete radodajka, lahko potrebnica, a vendarle, popolnoma frigidni ti profili niso. Dajo pa vendarle.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #41 on: August 20, 2011, 02:04:24 AM »
Na podjetje, ki proizvaja te zadeve, je prišlo par pritožbenih pisem. Emancipirane ženske so namreč zgubljale ključke po torbicah in v novih pakiranjih imaš kladivce, kot je bilo na avtobusih, z napisom: "v slučaju nevarnosti, razbijte steklo" .... ;)
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #42 on: August 20, 2011, 02:08:47 AM »
Tebe pa že dolgo ni bilo tu ...  ;D
9ZK 656

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #43 on: August 20, 2011, 02:26:07 AM »
Ste me pogrešale? ;)

Mal sem se spomnil na vas, imam dosti kreativnega dela, pa nimam časa za filozofiranje ;) Tako da sem ugotovil, da ljudje, ki imajo težave imajo samo premalo dela in hobijev ;)

Kako ste banda?
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #44 on: August 20, 2011, 02:28:36 AM »
Mal sem se spomnil na vas, imam dosti kreativnega dela, pa nimam časa za filozofiranje ;) Tako da sem ugotovil, da ljudje, ki imajo težave, imajo samo premalo dela in hobijev ;)

Tole je pa čista resnica!
9ZK 656