takole...najprej so me "namamili" sem...zdej pa iščem, berem in tuhtam....in ker natalna in tranziti niso dovolj, sem naletela še na zmaje....samo mi je to falilo u životu....

....d-asc lev....svašta....lekcija po moje....k z levi ne gremo čist dobro skupaj....oz. nekaj časa, pol se pa odnos razštela....hja....n-luna u fiškah...d-luna v dvojčkih.....tole mi ni čist jasno....svojo luno čutim kot super za družabne zadeve, sicer se mi je pa vedno zdelo, da v zvezah nisem nč po dvojčevsko površna....d-S vozel je na 0.00 ovna....v 11h....ustvarjalnost uresničena skozi druge, mogoče sodelovanje.....ja, tle bi se dalo še kaj naučit.....d-Jvozel torej v tehtnici v 5h...to bi blo smiselno...estetika obvladana in kljukica narejena....kažin v obeh primerih je 2h....ne duha ne sluha o nobenem planetu, fiksni zvezdi ali čemerkoli drugem.....še prometa čez njo je malo in še ta je še slabši kot v natalni....le da je namesto v tehtnici zdej v dvojčkih....2h v dvojčkih....bo treba mal preštudirat....nč še jasno....no tko, mal samogovora....