Author Topic: Angelske karte VI. del  (Read 147594 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
Re: Angelske karte VI. del
« Reply #600 on: June 29, 2010, 08:05:02 AM »
Drage preostale punce (Saša, Pika, Ženska, Jane in Sonce),

Žal trenutno nimam časa za delanje vpogledov. Takoj, ko bom utegnila, se vam posvetim. Ste pa seveda prve v vrsti.

:-* Gaja

take your time  :D
 :-* ang:

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #601 on: June 29, 2010, 10:50:30 AM »
Drage preostale punce (Saša, Pika, Ženska, Jane in Sonce),

Žal trenutno nimam časa za delanje vpogledov. Takoj, ko bom utegnila, se vam posvetim. Ste pa seveda prve v vrsti.

:-* Gaja

take your time  :D
 :-* ang:
[/quote

Seveda, hvala!  :-*

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #602 on: June 29, 2010, 12:03:32 PM »
Seveda Neska  :-* Hvala  :-*

Pa sem jih dočakala ;)

Jane, pretehtaj svoje prioritete.

Tvoj dušni namen je zdajle pretehtanje prioritet in ostati iskrena do svojega višjega jaza. Tvoji dušna zrelost in etika sta na preizkušnji s strani Univerzuma in v kolikor ne boš premislila o svojih vrednotah, ne boš opravila testa.
Tvoja dušna lekcija: Umiri svoje navdušenje nad površnimi željami in odreci se vsem mislim o osebnem udobju z namenom da se lahko osredotočiš na ta trenutek zdaj. Nič ni vredno prizadevanja, če je v kompromisu tvoja celovitost. Čeprav ti je bil dan dar svobodne volje, ne moreš ubežati posledicam svojih odločitev, z drugimi besedami, kar daš to dobiš. Ne glede na to, kako iznajdljivo se čutiš, ne moreš ubežati osnovnim zakonom Univerzuma. Dobro veš, kdaj si na napačni poti, zato se obrni in pojdi po pravi, dokler je še čas. ang:
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #603 on: June 29, 2010, 12:29:01 PM »
Ah Neška, ti kar  ;)

Hvala!  :-*

Saša, delaj s predanostjo ;)

Se boriš s tem, kako biti "duhovna" in sočasno živeti svoje vsakdanje življenje? Kolebaš med "biti preobremenjena z materialnim" in željo po "bežanju iz fizičnega sveta" z namenom iskanja svojega duhovnega življenja? If so, then Guess what? ;) Si na kritični točki, kjer je čas da se odpoveš mitu, da se je za duhovnost, potrebno odpovedati fizičnemu življenju!

Ravno zdaj je tvoje dušno poslanstvo biti NA svetu a ne OD sveta. Ljubi svoje zemeljske izkušnje in raziskuj vse možnosti izkušanih izkušenje, a ne ostani hipnotizirana od le teh. Predaj vsa dnevna delovanja Kreatorju in bodi hvaležna za igrišče (življenja) v katerem uživaš.
Tvoja dušna lekcija: Prižgi kreativni ogenj in se potopi v svoje fizične, čustvene, senzualne in seksualne izkušnje s predanostjo. Uporabi svoj fizični svet za polno zavedanje, ljubljenje in izražanje svojega duha, saj nič v življenju ni po naravi dobro ali slabo - tvoje misli ustvarjajo to iluzijo. Želja da se odrečeš senzualnosti ali užitku ni duhovna...to je samo še en podvig Ega, da bi zadržal tvoj višji jaz uklenjen. Uporabi svoje čute za to, da najdeš svojo pot k božanskosti in spoznala boš da je duh v tebi Kreator blaginje, rasti in sreče. ang:
Masaže

DZK 555

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #604 on: June 29, 2010, 12:35:06 PM »
Jaz bi tudi, prosim :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #605 on: June 29, 2010, 12:52:40 PM »
Ah Neška, ti kar  ;)

Se boriš s tem, kako biti "duhovna" in sočasno živeti svoje vsakdanje življenje? Kolebaš med "biti preobremenjena z materialnim" in željo po "bežanju iz fizičnega sveta" z namenom iskanja svojega duhovnega življenja? If so, then Guess what? ;) Si na kritični točki, kjer je čas da se odpoveš mitu, da se je za duhovnost, potrebno odpovedati fizičnemu življenju!

Ravno zdaj je tvoje dušno poslanstvo biti NA svetu a ne OD sveta. Ljubi svoje zemeljske izkušnje in raziskuj vse možnosti izkušanih izkušenje, a ne ostani hipnotizirana od le teh. Predaj vsa dnevna delovanja Kreatorju in bodi hvaležna za igrišče (življenja) v katerem uživaš.
Tvoja dušna lekcija: Prižgi kreativni ogenj in se potopi v svoje fizične, čustvene, senzualne in seksualne izkušnje s predanostjo. Uporabi svoj fizični svet za polno zavedanje, ljubljenje in izražanje svojega duha, saj nič v življenju ni po naravi dobro ali slabo - tvoje misli ustvarjajo to iluzijo. Želja da se odrečeš senzualnosti ali užitku ni duhovna...to je samo še en podvig Ega, da bi zadržal tvoj višji jaz uklenjen. Uporabi svoje čute za to, da najdeš svojo pot k božanskosti in spoznala boš da je duh v tebi Kreator blaginje, rasti in sreče. ang:

:o :o :o :o :o :o

pismo neška, si pa res butnila tam, kjer je najbolj zabolelo!  :o

Kako zelo resnično! In ravno to sem res res potrebovala!

Hvala iz srca!

:-*
9ZK 674

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #606 on: June 29, 2010, 12:52:55 PM »
Ooo Neška, jaz bi tudi prosila za eno karto iz novega decka. Sicer jaz sem dobila te dni karte Wisdom of Avalon in The Answer Is Simple in moram priznati, da so mi Avaloni bolj legli na dušo. Nekako ne dobim ta prave odgovore od ta drugih.
Povejte ali je potrebno dati kakšen ukaz KVKJ za vpogled drugima? Če ja kakšna zainteresirana za vpoglede v te karte - sem prostovoljka. ;D

Lou, draga za te pa POMLADITEV ;)

Se počutiš izžeto? Pričakuješ in zahtevaš preveč od sebe, ne da bi si vzela čas za revitalizacijo??

Tvoje dušno poslanstvo ta trenutek je, da dodaš energijo in poživiš svojega duha z oddihom, rekreacijo in nestrukturiranim časom. Vodnjak je prazen, vrt je zaraščen in bančni račun osiromašen...ČAS JE ZA PRENOVO. Enostavno odloži vse, kar tvojo dušo črpa ali žalosti.
Dušna lekcija:  Vrednoti užitek. Ne omejuj uživanja na en teden na leto, privošči si ga neaj trenutkov na dan. Spoznaj, da je tvoja nepripravljenost narediti korak nazaj in se sprostiti, v resnici strah, ki skuša ustaviti tvojo dušo. Nahrani svoj notranji jaz s tem da greš ven in dovoliš da se tvoje telo zlije s toploto in žarki sonca. Ta življenska moč bo naravnala kar je narobe in pozdravila kar ni v ravnovesju. Bolj ko si boš jemala čas za pomladitev, revitalizacijo, bolj boš pritegovala uspeh. Včasih je pač brezdelje, najmočnejša stvar, ki jo lahko počneš ;)
Bolj kot boš sproščena, bolj boš v svoje življenje privabljala tisto za kar si prizadevaš. ang:

Lou...relax and play :-* :-* :-*

Ob priliki mi prosim povleci eno karto iz "The Answer Is Simple" ;)
Masaže

DZK 555

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #607 on: June 29, 2010, 12:53:34 PM »
Ah Neška, ti kar  ;)

:o :o :o :o :o :o

pismo neška, si pa res butnila tam, kjer je najbolj zabolelo!  :o

Kako zelo resnično! In ravno to sem res res potrebovala!

Hvala iz srca!

:-*

Prosim draga :-*

Ja karte so čisto hude :o
Masaže

DZK 555

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #608 on: June 29, 2010, 01:09:14 PM »
Joj, jaz bi tudi, prosim! Hvala! :-* :-*

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #609 on: June 29, 2010, 01:12:25 PM »

For you in English ;)

Live from Your Spirit

If you feel that everithing you're doing right now isn't working, or thet every situation you face is working against you, be glad! Belive it or not, on a soul level you're simply entering a major learning curve. The only thing blocking you is thinking too much, instead of just following your spirit. The more your soul asserts itself, the more you must respond from your Higher Self.
Your soul's purpose rigt now is to eliminate all the overthinking and negative habits thatclog your judgment, hijack your freedom, and victimaze you.Instead, use the power of your Higher Self.
Your soul's lesson: Stop playing the victim of circumstance. Focus, learn, and choose to respond appropriately when confronted with life's challenges. ang:
Masaže

DZK 555

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #610 on: June 29, 2010, 01:13:41 PM »

A lahko v angleščini...mi vzame 2x več časa prevajat ::)
Masaže

DZK 555

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #611 on: June 29, 2010, 01:18:29 PM »

For you in English ;)

Live from Your Spirit

If you feel that everithing you're doing right now isn't working, or thet every situation you face is working against you, be glad! Belive it or not, on a soul level you're simply entering a major learning curve. The only thing blocking you is thinking too much, instead of just following your spirit. The more your soul asserts itself, the more you must respond from your Higher Self.
Your soul's purpose rigt now is to eliminate all the overthinking and negative habits thatclog your judgment, hijack your freedom, and victimaze you.Instead, use the power of your Higher Self.
Your soul's lesson: Stop playing the victim of circumstance. Focus, learn, and choose to respond appropriately when confronted with life's challenges. ang:

Hvala, draga moja :-* Bom si še parkrat prebrala, da ozavestim tako kot se šika ;)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #612 on: June 29, 2010, 01:23:27 PM »

For you in English ;)

Live from Your Spirit

Hvala, draga moja :-* Bom si še parkrat prebrala, da ozavestim tako kot se šika ;)

Prosim :-*

Karte so enkratne za prepoznavanje neg. prepričanj...sm preiskusila in ostala presenečena ;)
Masaže

DZK 555

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #613 on: June 29, 2010, 01:40:34 PM »

Pika, Univerzum te podpira, ampak samo ko je stanje uma in duha naravnano na pravo smer. Univerzum te bo povedel, a se ne bo strinjal s teboj, zato, preden vprašaš za vpogled, moraš biti iskrena v želji, da si želiš odgovor ;)

Tvoja dušna poslanstvo ta trenutek je, da sprejmeš, kar ti Univerzum ponuja. A si pripravljena poslušati, slišati Višje Usmeritve, tudi če bi to pomenil, da boš morala spremeniti svoje načrte? Ali si pač želiš, da se Univerzum preprosto strinja s teboj in da svet ustvari stvari po tvojih željah? Če je odgovor slednji, izgubljaš čas.
Dušna lekcija:  Spusti vse svoje predsodke, prepričanja in odnos do tega, kako bi stvari morale biti, in prepusti, da ti Univerzum pokaže pravo pot. Zaupaj da ima Univerzum boljši načrt. Tvoja naloga na dušnem nivoju je, da mentalno, čustveno in fizično zaviješ s poti, ki si si jo začrtala, z namenom da ti lahko Višja Modrost pokaže pravo pot. Popolnoma očisti svoje misli in počakaj na vodstvo. Prišlo bo in te presenetilo ter nagradilo s svojim ang: vpogledom.
Masaže

DZK 555

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #614 on: June 29, 2010, 02:11:32 PM »
Seveda Neska  :-* Hvala  :-*

Pa sem jih dočakala ;)

Jane, pretehtaj svoje prioritete.

Tvoj dušni namen je zdajle pretehtanje prioritet in ostati iskrena do svojega višjega jaza. Tvoji dušna zrelost in etika sta na preizkušnji s strani Univerzuma in v kolikor ne boš premislila o svojih vrednotah, ne boš opravila testa.
Tvoja dušna lekcija: Umiri svoje navdušenje nad površnimi željami in odreci se vsem mislim o osebnem udobju z namenom da se lahko osredotočiš na ta trenutek zdaj. Nič ni vredno prizadevanja, če je v kompromisu tvoja celovitost. Čeprav ti je bil dan dar svobodne volje, ne moreš ubežati posledicam svojih odločitev, z drugimi besedami, kar daš to dobiš. Ne glede na to, kako iznajdljivo se čutiš, ne moreš ubežati osnovnim zakonom Univerzuma. Dobro veš, kdaj si na napačni poti, zato se obrni in pojdi po pravi, dokler je še čas. ang:

Ja, jaz pa ta moja svobodna volja ja, vedno mislim da z njo lahko spremenim vse kar mi je zapisano  ::) Hvala Neška  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/