IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Iz kupčka angelske prisotnosti za vsak dan: IGRALjubljeni, čas je, da za nekaj časa delo postavite na stran. Ne skrbite, mi bomo nadzirali vaše obveznosti do njihovega zaključka. Igrivost, veselje in smeh bodo dvignili vašo energijo, tako da se boste na delo vrnili s prerojenim pogledom v prihodnost in višjo energijo.Nadangel Ariel: Razprite krila in prenehajte se omejevati. Prišel je pravi čas, da poletite v višave.Ekola draga Imej prelep prekrasen dan. Ko boš pela, te bom sigurno slišala
Če bo čas in volja še zame eno prosim
Quote from: Tea on March 16, 2010, 11:13:54 AMIz kupčka angelske prisotnosti za vsak dan: IGRALjubljeni, čas je, da za nekaj časa delo postavite na stran. Ne skrbite, mi bomo nadzirali vaše obveznosti do njihovega zaključka. Igrivost, veselje in smeh bodo dvignili vašo energijo, tako da se boste na delo vrnili s prerojenim pogledom v prihodnost in višjo energijo.Nadangel Ariel: Razprite krila in prenehajte se omejevati. Prišel je pravi čas, da poletite v višave.Ekola draga Imej prelep prekrasen dan. Ko boš pela, te bom sigurno slišala Dragi moj angel, hvala ti. Lep dan tudi tebi
Quote from: jane on March 16, 2010, 11:59:02 AMČe bo čas in volja še zame eno prosim Darovi bogaNadangel Sandalfon: Angeli vam prinašamo darove vašega Stvarnika. Odprite roke, da bi jih sprejeli
Živjo vsem,ponovno prosim za angelsko karto. Tema: poslovno-partnerski odnos. Hvala!Posiljam vsem skupaj sončne žarke!
Hvala, ženska! Torej lahko razumem, da so skrbi odveč??Sončka!
Gaja zateKreativno pisanjeNadangel Gabriel: Vzemite si čas, da zabeležite svoje misli v dnevnik, napišite članek ali knjigoNo, ne dvomim, draga, da je materiala dovolj. Na delo torej