NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Gaja on April 14, 2010, 01:09:50 PMQuote from: jane on April 13, 2010, 01:01:00 PMGaja ce in ko bos imela karte pri sebi. meni so zivalski vodniki res blizu, pa prosim za eno karto. Bom kar nadaljevala s sinovimi. Zate sem potegnila TJULNJA-DOMIŠLJIJA, ki ti predlaga, da se popolnoma posvetiš umetniškemu in ustvarjalnemu izražanju sebe.Zraven je padla še karta SRNJAKA-ISKALEC POTI, ki pravi, da zaupaš svojim instinktom, da te bodo vodili skozi to situacijo. GajaHvala, tebi in živalskim vodnikom, vedno dobim prava sporočila
Quote from: jane on April 13, 2010, 01:01:00 PMGaja ce in ko bos imela karte pri sebi. meni so zivalski vodniki res blizu, pa prosim za eno karto. Bom kar nadaljevala s sinovimi. Zate sem potegnila TJULNJA-DOMIŠLJIJA, ki ti predlaga, da se popolnoma posvetiš umetniškemu in ustvarjalnemu izražanju sebe.Zraven je padla še karta SRNJAKA-ISKALEC POTI, ki pravi, da zaupaš svojim instinktom, da te bodo vodili skozi to situacijo. Gaja
Gaja ce in ko bos imela karte pri sebi. meni so zivalski vodniki res blizu, pa prosim za eno karto.
Quote from: Gaja on April 14, 2010, 01:13:05 PMQuote from: Tejka on April 14, 2010, 09:32:51 AMBi tudi jaz enega živalskega, če lahko Tejka, zate je tudi prišel Tjulenj, zato sem potegnila še eno karto, in sicer, KIT-POT DUŠE: Spoštuj poslanstvo svoje duše. GajaHvala Gaja. Kot vedno zadetek v polno, če lahko tako rečem. Kupila sem si platna, svoj pravi namen pa še iščem
Quote from: Tejka on April 14, 2010, 09:32:51 AMBi tudi jaz enega živalskega, če lahko Tejka, zate je tudi prišel Tjulenj, zato sem potegnila še eno karto, in sicer, KIT-POT DUŠE: Spoštuj poslanstvo svoje duše. Gaja
Bi tudi jaz enega živalskega, če lahko
Lahko še meni, prosim?Hvala!!
Quote from: Pika on April 14, 2010, 06:51:07 PMLahko še meni, prosim?Hvala!! Pika, zate sem izvlekla ČRNEGA PANTERJA-STRAST: Sledi svoji strasti. Gaja
Se lahko se jaz pridružim pri vlečenju kart Hvala Kakšno posebno sporočilo za mene angelčki? sem ga potrebna
Gaja, jaz bi tudi prosila eno iz živalskih vrst Hvala
Quote from: Nena on April 15, 2010, 01:53:17 PMGaja, jaz bi tudi prosila eno iz živalskih vrst Hvala Nena, zate je padla JEŽEVKA-NEDOLŽNOST: Osvobodi se vse krivde in sramote. Gaja
Quote from: sonce on April 14, 2010, 10:14:32 AM...lahko tudi jaz prosim? Vseeno kateri kupček...malo za motivacijo HVAAAALAAAAA No, ko sem že tu, še eno tebi. BELA GOLOBICA-UMIRJENOST: Upočasni tempo, predahni in zadihaj. Gaja
...lahko tudi jaz prosim? Vseeno kateri kupček...malo za motivacijo HVAAAALAAAAA
Punce lepo lepo prosim, če mi ena izvleče eno sporočilce..res to potrebujem iz srca hvala Taja
Quote from: taja6 on April 18, 2010, 03:55:18 PMPunce lepo lepo prosim, če mi ena izvleče eno sporočilce..res to potrebujem iz srca hvala TajaČarobne morske deklice in delfiniOSEBA, PRIPRAVLJENA POMAGATINekdo vam želi pomagati. Pomislite, kdo bi to bil in navežite stik z njim.