Author Topic: Seksualnost v karti  (Read 51242 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
Re: Seksualnost v karti
« Reply #105 on: June 16, 2010, 11:36:29 AM »
Bojan bi še jaz lepo prosila za vpogled v natalno karto glede seksualnosti, če imaš voljo in energijo  :) sem prepričana, da boš odkril marsikaj takšnega, kar jaz ( še ) ne vidim  ;)

Tako  :Lu kot  :Ve sta močno aspektirani, med drugim sta v aspektni konfiguraciji tako z  :J kot  :ki.
Mislim, da ti leži transcendenten sex, takšen, kjer je sexualen akt povezan z duhovnim doživetjem. Kakšne vzhodnjaške prakse bi ti znale ustrezat. Ti želiš spoj, želiš se predajat, všeč ti je suveren moški (saj to je vsaki ženski), ki pa je dovzeten za višje sfere obstoja in human.  :Ve :Le pa seveda potrebije čaščenje, da te nosi po rokah, tako dobesedno kot v prenesenem pomenu.
Rabiš tudi mentalno/verbalno stimulacijo in spremembe, novosti.
Potem pa imamo tu  :Sa v 9. Kako je to zanimivo, a ne da?   :D Seveda je tudi v  :kv :Ve torej otežuje ta spontan in lahkoten spoj, ki sem ga prejle opisal. A s tem hkrati potrjuje, da je to pot, ki je zate, dolgoročno gledano, koristna in produktivna.
 :ki v 8. pa kaže ravno na potrebo po transformaciji preko odnosov z drugimi preko spojenosti.

Daj vrži malo luči na to vse skupaj, bi me zanimala kako je ta situacija pri tebi. Prakticiraš to, ali si morda ne priznavaš/bojiš iz različnih razlogov?

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #106 on: June 16, 2010, 11:58:25 AM »
Me zanima, kaj bi mi znal povedati glede seksualnosti  ;D

Pri tebi je povdarjen zrak, a kar se tiče ljubezenskih zadev, gre izključno za zemeljsko vodno igro.
Glede jakosti izstopata  :Lu in  :PL kar močno ojača čustveno doživljanje, imata aspekt med sabo, kakor tudi z vsemi osebnimi planeti ter sta glede znamenj močno pozicionirana.
Mislim, da se hitro ogreješ za nove simpatije, s tem, da je to bolj na prjateljskem nivoju, se počutiš povezano z osebo. Sexualnost ni tako hitro prisotna. Zgleda pa, da ravno to hitro ogrevanje in ohlajanje naklonjenosti predstavlja neko težavo pri tebi. Preko teh odnosov ob uporabi velike mere samorefleksije boš lahko precej storila na razvoju osebnosti  :ki :konDC.
No, da se vrnemo na sex...
Praktična, pozorna, nežna in ustrežljiva partnerica. Ljubezen, čustva, povezanost so zelo pomembni za sex. Prav tako si nadpovprečno željna harmonije in čustvene varnosti. Stvari kot so experimentiranje na sexualnem področju, divji sex, quicky na stopnišču bloka, da ne govorim o kakih 1 night stand-ih... te stvari tebi ne odgovarjajo.

Bi rekel, da si vihrava oseba, morda res veliko flirtaš kot je napisala jane, na to kaže tudi spremenljiv veliki križ. Je pa to po moje povezano s tem  :ki učenjem. Ker take dejavnosi tebi ne dajo globoke emocinalnega zadovoljstva in varnosti. So pa očitno potrebne za osebnostno rast.  :ki tukaj kaže na to, da vidiš v drugih veliko stvari, ki te motijo, se pa zavedaj, da marsikdaj vidiš v njih tisto, kar pri sebi ne želiš. A moraš. Tak je  :ki v 7.
Sicer pa kot rečeno, je tvoje ljubezensko ali sexualno jedro praktično naravnano, prijateljstvo in povezanost igrajo veliko vlogo, ker, nenazadnje, nežna duša kot si, rabi tako okolje, da se lahko varno izraža.
Ti pa morda močna in nefokusirana čustva v kombinaciji z zračno-spremenljivo nagnjenostjo in tem  :ki delajo zmešnjavo na področju odnosov.

ja res je, 1-night standi mi totalno ne odgovarjajo. zakaj bi nekomu dajala dostop do mojega svetišča samo zato, da dobim seks? si rajš pomagam sama  ;D
ah jaz velikokrat zelo hitro opazim napake, priznam, se pa drugače zelo probam nazaj držat in ne kritizirat nekoga, oziroma če že, potem vsaj na lep način poskušam izrazit ali pa pač sprejet tko je, sej mam jst tut svoje napake.

ja, mam malce težav pri odnosih, si kar lepo zadel. sej duhovno rastem in se poskušam učiti na preteklih ohnosih. lahko rečem, da mi gre kar na bolje.

aja pa še to, sicer za divji sex s kakimi biči res nisem, mi pa quickyji takrat ko je to treba, zelo odgovarjajo  ;D boljš to kot nič hehehe
9ZK 674

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #107 on: June 16, 2010, 12:52:56 PM »
mi pa quickyji takrat ko je to treba, zelo odgovarjajo  ;D boljš to kot nič hehehe

Na stopnišču bloka?

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #108 on: June 16, 2010, 01:01:20 PM »
mi pa quickyji takrat ko je to treba, zelo odgovarjajo  ;D boljš to kot nič hehehe

Na stopnišču bloka?

hm.. mogoče potencialno če bi bilo enkrat ponoči pa da sem tih. ampak res res rse skrajna sila  :D dobr da ne živim v bloku hahaha ja no to pa res, morm bit skrita pred javnostjo vsaj mal, loh je balkon, ampak tko da se ne bo vidl takoj ko gor pogledaš  ;D
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #109 on: March 10, 2012, 12:41:54 PM »
Ne vem... a je bilo nekaj že napisanega o homoseksualnosti v natalni karti... najbrž sem čorava, ker ne najdem.

Nekoga imam (malenkost) na sumu pa se "matram" z njegovo karto in skušam to ven potegnit.
Kje je bilo govora o tem?
Hvala!

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #110 on: March 10, 2012, 12:54:13 PM »
 :Me :NE :U
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #111 on: March 10, 2012, 12:55:01 PM »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #112 on: March 10, 2012, 12:56:14 PM »
www.Astro-Star.net

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #113 on: March 10, 2012, 12:57:19 PM »
Kaj pa retrogradni  :Ma v aspektih s temi?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #114 on: March 10, 2012, 12:58:55 PM »

Lahko tudi, seveda. Le da se verjetno potem tega ne zaveda ...
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #115 on: March 10, 2012, 01:40:53 PM »
Jaz sem enkrat gledala karto ene, ki je imela rada ženske, je imela  :Ve  v  :ov   :kv   :U
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #116 on: March 10, 2012, 02:48:45 PM »

Lahko tudi, seveda. Le da se verjetno potem tega ne zaveda ...

Mislim, da je bipolaren.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #117 on: March 10, 2012, 05:39:13 PM »
:Me :NE :U

pri men je  :Me vladar 5.hiše v  :kv:NE /vladar / :So
 :U je vladar ASC v ekzaktnem  :tr:Me

pa   :Ve  v  :ov
 :Ma v 1.hiši v  :vo

me je marsikdo, ki se spozna na astrologijo, vprašal, če sem bisexualno usmirejena...
ampak nisem....

nekje sem prebrala, da  :Me povezujejo z asexsulanostjo..

http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #118 on: August 29, 2014, 09:40:10 AM »
Iskala "ujetost znamenja" (tisto, ko se astrološka hiša začne-in konča v istem znamenju)
in našla tole.... :laugh:
Kako seksajo posamezna astrološka znamenja...
http://lifestyle.enaa.com/Prosti-cas/Horoskop/Kako-seksajo-posamezna-astroloska-znamenja.html

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #119 on: August 29, 2014, 10:06:20 AM »
Ja, to sem pa že brala. Je za nasmejat se.  ;D
9ZK 674