Author Topic: Novosti na www.sepet-sanj.com  (Read 85337 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Novosti na www.sepet-sanj.com
« Reply #225 on: July 04, 2008, 05:38:48 PM »
Malo sem se polenila s tem obveščanjem, ampak to ne pomeni, da nič ne delam.  ;D
Torej , da vas spomnim - kar nekaj novih člankov se je nabralo na http://www.sepet-sanj.com/ ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #226 on: July 10, 2008, 08:59:04 PM »
Regina,

sem si prebrala tvoje najnovejse clanke. Zelo so zanimivi! Tam pri hrani sem postala lacna- predvsem morskih jedi (pa ni vazen pomen :D).

Te pa moram pohvalit, ker zelo lepo pises. Tako jasno in prepricljivo obenem pa pomirjujoce (vsaj jaz v tvoji vrsticah dobim pozitivno, pomirjujoco razlago, odgovor...). To mi je zelo vsec. :)

;)

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #227 on: July 10, 2008, 09:07:18 PM »
Aha, sem podzavestno že vedela, zakaj ne maram jajčevcec. ;) :D Kaj bi pa lubenice pomenile?
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #228 on: July 10, 2008, 09:08:04 PM »
Jaz jih imam se kar rada, ampak bucke so pa zakon. :P

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #229 on: July 10, 2008, 09:10:17 PM »
:D Meni pa paradižnik, kumare in zelena paprika. Mljask. :D Pa korenje, ampak direkt z vrta, ter grah. Od sadja pa lubenice, marelice, banane, nektarine, včasih jabolko......
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #230 on: July 10, 2008, 09:24:15 PM »
Regina,

sem si prebrala tvoje najnovejse clanke. Zelo so zanimivi! Tam pri hrani sem postala lacna- predvsem morskih jedi (pa ni vazen pomen :D).

Te pa moram pohvalit, ker zelo lepo pises. Tako jasno in prepricljivo obenem pa pomirjujoce (vsaj jaz v tvoji vrsticah dobim pozitivno, pomirjujoco razlago, odgovor...). To mi je zelo vsec. :)

;)

Če si postala lačna, je to dobro znamenje. Očitno je kriva sočna vsebina.   ;D
Sem vesela, da so ti članki všeč. Hvala  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #231 on: July 10, 2008, 09:25:31 PM »
Aha, sem podzavestno že vedela, zakaj ne maram jajčevcec. ;) :D Kaj bi pa lubenice pomenile?

O lubenicah pa stari Kitajci niso nič rekli. Verjetno jih takrat še niso poznali.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #232 on: July 11, 2008, 04:21:34 PM »

O lubenicah pa stari Kitajci niso nič rekli. Verjetno jih takrat še niso poznali.  ;D

Ja pa so vedeli! ;D Sem enkrat resevala eno nalogo, kjer je en Kitajecposlal sina po lubenice. Moral je kupiti toliko lubenic, da jih bo na vsaki postojanki, lahko dal pol, pa bo vseeno domov prinesel toliko lubenic, kot mu jih je narocil oce.

:D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #233 on: July 12, 2008, 08:07:31 AM »

Ja pa so vedeli! ;D Sem enkrat resevala eno nalogo, kjer je en Kitajecposlal sina po lubenice. Moral je kupiti toliko lubenic, da jih bo na vsaki postojanki, lahko dal pol, pa bo vseeno domov prinesel toliko lubenic, kot mu jih je narocil oce.

To je pa že matematika sodobnih učiteljev.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #234 on: July 12, 2008, 09:04:33 AM »

To je pa že matematika sodobnih učiteljev.  ;D

Ja, ampak v knjigah nikoli ne omenjajo sodobnih ljudi, vedno neke modrece iz preteklosti ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #235 on: July 12, 2008, 01:05:30 PM »
Itak, čez stare modrece jih ni.
Bom vprašala kaj je s temi lubenicami, če slučajno kakšnega srečam.  ;D ;D ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Princes

• Mojster
« Reply #236 on: July 16, 2008, 08:27:55 PM »
Draga Regina,
ogledala sem si galerijo slik in moram povedati, da me je naravnost fascinirala slika goloba. A se mogoče spomniš, kaj te je navdihnilo za tako "mogočno" podobo, ki ima po mojem mnjenju širšo globino?

Res lepa slika :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #237 on: July 17, 2008, 07:45:52 AM »
Hvala, hvala, Princes.  Me zelo veseli, da ti je slika všeč.  :-*
V bistvu se spomnim za vsako sliko posebej, kje, zakaj in kako je nastala. Vsaka ima svojo zgodbo. Tudi ta golobček.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #238 on: August 25, 2008, 11:48:46 AM »
Tema o znamenjih na tvoji spletni strani, me je takoj pritegnila (ker jih imam kar nekaj)

Imam tri velika znamenja na krizu in eno znamenje nad in eno pod ustnico. (ta znamenja so po moje tista najbolj izstopajoca). So pa kar temna ta znamenja.

Razlaga se ujema z vsemi opisi ljudi, ki so me kdaj skusali opisati. Torej nekaj bo na tem, samo se jaz moram to opazit ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #239 on: August 25, 2008, 01:31:14 PM »
No, to je pa info "iz prve roke". Hvala, apemaya.  ;D
www.sepet-sanj.com