NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Regina, sem si prebrala tvoje najnovejse clanke. Zelo so zanimivi! Tam pri hrani sem postala lacna- predvsem morskih jedi (pa ni vazen pomen ). Te pa moram pohvalit, ker zelo lepo pises. Tako jasno in prepricljivo obenem pa pomirjujoce (vsaj jaz v tvoji vrsticah dobim pozitivno, pomirjujoco razlago, odgovor...). To mi je zelo vsec.
Aha, sem podzavestno že vedela, zakaj ne maram jajčevcec. Kaj bi pa lubenice pomenile?
Quote from: pikica on July 10, 2008, 09:07:18 PMAha, sem podzavestno že vedela, zakaj ne maram jajčevcec. Kaj bi pa lubenice pomenile?O lubenicah pa stari Kitajci niso nič rekli. Verjetno jih takrat še niso poznali.
Quote from: Regina on July 10, 2008, 09:25:31 PMQuote from: pikica on July 10, 2008, 09:07:18 PMAha, sem podzavestno že vedela, zakaj ne maram jajčevcec. Kaj bi pa lubenice pomenile?O lubenicah pa stari Kitajci niso nič rekli. Verjetno jih takrat še niso poznali. Ja pa so vedeli! Sem enkrat resevala eno nalogo, kjer je en Kitajecposlal sina po lubenice. Moral je kupiti toliko lubenic, da jih bo na vsaki postojanki, lahko dal pol, pa bo vseeno domov prinesel toliko lubenic, kot mu jih je narocil oce.
Quote from: apemaya on July 11, 2008, 04:21:34 PMQuote from: Regina on July 10, 2008, 09:25:31 PMQuote from: pikica on July 10, 2008, 09:07:18 PMAha, sem podzavestno že vedela, zakaj ne maram jajčevcec. Kaj bi pa lubenice pomenile?O lubenicah pa stari Kitajci niso nič rekli. Verjetno jih takrat še niso poznali. Ja pa so vedeli! Sem enkrat resevala eno nalogo, kjer je en Kitajecposlal sina po lubenice. Moral je kupiti toliko lubenic, da jih bo na vsaki postojanki, lahko dal pol, pa bo vseeno domov prinesel toliko lubenic, kot mu jih je narocil oce. To je pa že matematika sodobnih učiteljev.