Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Zahvala tudi od mene, Gaja in vi ostali!
Quote from: romy on May 31, 2010, 07:31:45 AMZahvala tudi od mene, Gaja in vi ostali!
Oprostite pozabila se zahvalit, , nekaj že deluje, imam občutek da se odpira na vseh področjih ne samo v denarnici, tisti kotiček sem bolj na špago privezala ali odprta je vedno ob vsaki uri Hvala tebi Gaja za vodenje in vsem ostalim za podporo ste By Luana
končno prišla do računalnika - Gaja, RAZTURAŠ! V petek mi na moje presenečenje prinesejo modro kuverto, pogledam na forum in vidim, da je bilo polnjenje denarnic (hvala, Anarion ). Vse se klapa
Meni nekaj malega prijema to zadnje polnenje, vendar je res, da so se naredili tudi izdatki, ki so oboje pričakovani in nepričakovani, v znesku 800€.Andres
pa se je nekaj pokazalo, hura, če dobiš pisno potrdilo, več kakor tako............hvalaaaaaaaaaaaa (nisem zdržala, sem morala podelit)
Quote from: luana on June 02, 2010, 08:16:44 AM pa se je nekaj pokazalo, hura, če dobiš pisno potrdilo, več kakor tako............hvalaaaaaaaaaaaa (nisem zdržala, sem morala podelit)Super Luana.