9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
In od časa mojega posta še 2 klica z zanimivimi službami zadaj. Pa kaj je zdaj to???!!! Prej pa nič od nič pol leta.
Quote from: Lovely on July 16, 2010, 01:03:20 PMIn od časa mojega posta še 2 klica z zanimivimi službami zadaj. Pa kaj je zdaj to???!!! Prej pa nič od nič pol leta. Sama veš, da ko se mi spreminjamo, se svet okrog nas spreminja.
Quote from: Gaja on July 16, 2010, 01:07:11 PMQuote from: Lovely on July 16, 2010, 01:03:20 PMIn od časa mojega posta še 2 klica z zanimivimi službami zadaj. Pa kaj je zdaj to???!!! Prej pa nič od nič pol leta. Sama veš, da ko se mi spreminjamo, se svet okrog nas spreminja. in ko misliš, da ti je vse jasno se zgodi nekaj, kar ti prinese nov izziv. In prav je tako Gaja, kako laptop? Kdaj odrineš?
Laptop imam, študirala ga bom v ZDA, ker zdaj nimam časa. Odrinem 4.45 zjutraj iz Celja. Imam pa nekaj težav s spletno prijavo na lete. Bi mi prišla prav doza ljubezni.
Odrinem 4.45 zjutraj iz Celja. Imam pa nekaj težav s spletno prijavo na lete. Bi mi prišla prav doza ljubezni.
Hvala vsem za lepe zelje. Le kaj bi sele bilo, ce bi potovala brey njih. Namrec vse, kar lahko gre narobe, je tudi slo. Cez 11 ur zacnemo s seminarjem. Lepo se imejte in uzivajte.