Evo, pa smo nazaj

Dragi moji, hvala vsem, ki ste me podpirali...energije so bile tako prijetne, mogočne, da sem imela občutek, da mi sploh ni potrebno dihat 
Imeli smo tudi podporo boginje Lakšmi ter angelov obilja 
Denarnice in TRRji, šparovčki, nogavičke in podobno napolnjeni z bankovci od 100, 200 in 500€, vsi minusi petransformirani v pozitivno stanje, vsi krediti odpravljeni in ves denar, ki nam pripada je v naših rokah. Vse se je polnilo brez zapletov in z velikim veseljem 
Posebnih sporočilc ni, sem pa pred polnjenjem očistila vse denarnice in račune vseh negativnih in nizkih energij, negativnih misli in negativnih projekcij drugih.
Imejte se lepo in uživajte v obilju vsega lepega 
Neska. Hvala za polnenje. Sam nisem utegnil biti poleg, saj sedaj poleti mi gredo dnevi preveč hitro naokoli. Sem pa opazil zanimivost. Sinoči sem tudi sam očistil denarnico s čimer mislim, da sem ven pometal vse odvečne listke in lističe, zaznamke ipd. No, posledica tega je, da se mi danes že cel dan zdi denarnica lahka, ćesar nisem navajen. Dvakrat se mi je celo zgodilo, da sem za hip pomislil, da sem jo izgubil, nakar sem se spomnil, da je le brez dosedanje krame.
Sem pa nekaj ur pred filanjem denarnic dobil povpraševanje za turizem in bržkone je to tudi tisti vir, ki bo nalil v mojo denarnico.
Andres