IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Danes se je pokazal v vsej svoji veličini v sinovi tretji hiši. Takega joka, ko sem ga oddala v vrtec pa še ne. V bistvu se sploh NIKOLI ni jokal, zato me tole še bolj preseneča.
Andres sem pogledala kam paše saturn oz. kozorog po državah/mestihSrbija, Kosovo, Bosna, Bolgarija, Vatikan, Afganistan, Gruzija, Teksas, Albanija, Antarktika, Iran, Litva, Perzija, Meksiko.
Quote from: Jane on November 20, 2014, 11:57:34 AMAndres sem pogledala kam paše saturn oz. kozorog po državah/mestihSrbija, Kosovo, Bosna, Bolgarija, Vatikan, Afganistan, Gruzija, Teksas, Albanija, Antarktika, Iran, Litva, Perzija, Meksiko.Zelo dobro piše tole. Točno to, kar Andresa vabi.
Quote from: sasa on November 20, 2014, 12:38:53 PMQuote from: Jane on November 20, 2014, 11:57:34 AMAndres sem pogledala kam paše saturn oz. kozorog po državah/mestihSrbija, Kosovo, Bosna, Bolgarija, Vatikan, Afganistan, Gruzija, Teksas, Albanija, Antarktika, Iran, Litva, Perzija, Meksiko.Zelo dobro piše tole. Točno to, kar Andresa vabi.Če bi jaz zbirala med temi, ne vem če bi kaj zase našla
Saj jaz tudi ne bi, haha.
Quote from: sasa on November 22, 2014, 04:02:35 PMSaj jaz tudi ne bi, haha.Čeprav zanimovo, moj foter je iz Srbije - ampak OK ajde Vojvodina ta naj bi bila , mami iz Bosne, moje stranke so pa iz Albanije in Kosova
Gledam karto moje sestre. Ko ji je Saturn vstopil v prvo hišo se je poročila in zanosila. Kako zelo se ji poklapa. Sedaj je Saturn že proti koncu prve hiše, se bliža drugi in resno se sprašujem, če to nakazuje tudi na to, da bo dobila smao tisto osnovno porodniško, okoli 300€, ker ni redni zaposlena. Hkrati pa ima T Jupitra skozi 10. hišo, kjer ji bo prečkal tako N Luno kot tudi Sonce. Ajme, da ne bo na porodniški dobila super poslovne ponudbe.