Author Topic: Tranzit Neptuna  (Read 91380 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
Re: Tranzit Neptuna
« Reply #15 on: January 17, 2008, 09:37:07 AM »
Tranzit Neptuna mi je res spustil As, pa tudi kvadrat z Merkurjem. Zdaj aplicira v kvadrat z Luno /natančen bo maja 08 - prvič/, tako da me še vedno spremlja Neptunska tema. Poleg tega bo letos prehod preko AS in t Neptuna naredila tudi progresirana Luna.
Glede na to, da imam solarni mrk na As ... ki ga enačim z Plutonsko temo, bo še precej pestro. Kajti v februarju se mi t Plutona ponovno vsede na P Sonce /ko je umrl Frenk je bil tudi v eksaktnem aspektu/, tam pa bo tudi maja.
Poleg tega bo še Saturn na Plutonu v 7 hiši....

Dobro je, da sem že navajena  ;)

Borka si, ki s svojim znanjem že lahko marsikateri kvadrat spremeniš v trigon. Tako se sliši precej bahaško, ampak Dupor je večkrat omenjal, da se to da. ;)

Tranzit plutona si imela na P sonce ko je umrl Frenk? Se mi je zdelo, da je moralo biti nekaj močnega, karmičnega, višja sila. Solarni mrk na ASC ni nujno, da bo slab, pričakuj spremembo v pozitivnem. Pri meni je  sončni mrk na ASC 1999 prinesel pozitivno spremembo po sedmih dolgih letih samote. Pri tebi je pluton vladar, zato ima sigurno precejšnjo moč.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #16 on: January 17, 2008, 09:41:13 AM »
Lunca hvala. Saj pričakujem pozitivne spremembe. Konec koncev sem ugotovila, da je vsaka sprememba pozitivna, četudi jo v dani trenutni situaciji še ne moremo popolnoma razumet. Vedno kadar me kaj preganja, si rečem:
punca ... dogaja se ti, kaj imaš za bregom. Odvrzi in pojdi naprej!

;D Lep dan ti želim
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #17 on: January 17, 2008, 11:24:46 AM »
Lunca hvala. Saj pričakujem pozitivne spremembe.

Superca, tko se govori, vizualiziraj dobro in to bo prišlo. Konec koncev si zaslužiš, tista dva planeta v sedmi hiši, sta že oddelala svoje, na vrsti je nov list. ;)

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #18 on: January 17, 2008, 09:07:05 PM »
Težko da tukaj vprašam, kateri planet je kateri punci iz foruma prinesel meno. Vse tako mlade  ;D ;D

Tea, ne vem sicer kateri mi je prinesel meno. lahko pa ti povem, da z meno nisem imela problemov, nobenih valung, krvavitev in podobnega. Zadnji menzes januarja pred pedesetim letom in potem kot odsekano nič več. Mogoče pa ti odkriješ kateri od planetkov me ima tako rad, da je to šlo tako elegantno mimo. Uglavnem po rojstnem dnevu leta 1999 se je začela mena in do danes nekih tipičnih simptomov nisem imela, pa tudi nobenih tablet s tem v zvezi nisem jemala.

če te še kaj zanima z veseljem odgovorim.
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #19 on: January 17, 2008, 11:19:37 PM »
Mogoče pa ti odkriješ kateri od planetkov me ima tako rad, da je to šlo tako elegantno mimo.

A lahko jaz samo poskusim, mavrica? Ne zameri, če ga vsekam mimo, pravi odgovor bo itak Tea povedala. ;D

Jupitrov tranzit čez 1. hišo/telo, vitalnost/ v aspektu na Saturna, ko ženska ni več ista, kot je bila, ta pa v opoziciji na dispozitorja Marsa v 12. hišo /blokada, ciklus/, ko se posloviš od nekega življenskega obdobja.
Ne vem, če je to tudi del tega, ampak Luna v 6. hiši je v opoziciji s Plutonom in Venera v konjunkciji , je pa tudi v lepem trigonu z Neptunom, zato je verjetno vse skupaj šlo tako lepo mimo, brez nekih težav, da se niti zavedala nisi.

Tea, zdaj me pa popravi, da bom vedela, na kaj moram bit pozorna čez par let.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #20 on: January 18, 2008, 12:16:36 PM »
hoj, Regina!

tačas da Tea pride nazaj se lahko še malo greva okoli postavitev planetkov...

recimo, ko sem 1. junija 1973 leta prišla v službo v Mb je še bilo v navadi, da se za zdravniški pregled gre tudi k ginekologu. Ker nisem bila noseča si s tem nisem belila glave in sem mirno odkorakala in se prijavila tam kjer je bila najmanjša vrsta...po zelo neprijetni izkušnji in neljubeznivem odnosu (pozneje izvedela, da tja niti pod razno nebi smela iti) izvedela, da imam za pest velik tumor ob enem od jajčnikov in da moram na OP. Kriza...k istemu zdravniku nisem več hotela iti...uglavnem situacija rešila kolegica, ki me je odpeljala k svojemu zgravniku in mesec dni pozneje so me operirali...na srečo bila samo kalcificirana cista, baje ostanek dvočka, ostalo pa grenko spoznanje da bom, ko bom želela otroke morala na zdravljenje...ampak to je že druga zgodba...

greva gledat planetke tistega junija in julija...sama še ne vidim na ta način kot ti, se pa učim in samo upam da se mi bo enega dneva ta faza sinteze začela odpirati. Zaenkrat samo veliko čitam in delam in poiskušam razumeti zadeve z več plati.

« Last Edit: January 18, 2008, 12:29:11 PM by mavrica »
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #21 on: January 18, 2008, 03:46:59 PM »
Težko da tukaj vprašam, kateri planet je kateri punci iz foruma prinesel meno. Vse tako mlade  ;D ;D

Tea, ne vem sicer kateri mi je prinesel meno. lahko pa ti povem, da z meno nisem imela problemov, nobenih valung, krvavitev in podobnega. Zadnji menzes januarja pred pedesetim letom in potem kot odsekano nič več. Mogoče pa ti odkriješ kateri od planetkov me ima tako rad, da je to šlo tako elegantno mimo. Uglavnem po rojstnem dnevu leta 1999 se je začela mena in do danes nekih tipičnih simptomov nisem imela, pa tudi nobenih tablet s tem v zvezi nisem jemala.

če te še kaj zanima z veseljem odgovorim.

Uha, pa je bil res na delu Neptun. V petšestinu na tvojo luno.

Sicer je Saturn tudi šaril tam okrog in delal predpriprave. Junija 98 je bil v natančnem trigonu na luno, potem oktobra 98 in potem marca 99 zadnjič, s tem pa dokončno zaključil z zadevo.
On je pa tudi odgovoren zato, da s tem nisi imela nobenih preglavic. Kajti obenem je delal tudi lep sektil na Sonce /tvoja vitalnost/ in sektil na Marsa /bila si v tistem času zelo aktivna/.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #22 on: January 18, 2008, 03:57:06 PM »
hoj, Regina!

tačas da Tea pride nazaj se lahko še malo greva okoli postavitev planetkov...

recimo, ko sem 1. junija 1973 leta prišla v službo v Mb je še bilo v navadi, da se za zdravniški pregled gre tudi k ginekologu. Ker nisem bila noseča si s tem nisem belila glave in sem mirno odkorakala in se prijavila tam kjer je bila najmanjša vrsta...po zelo neprijetni izkušnji in neljubeznivem odnosu (pozneje izvedela, da tja niti pod razno nebi smela iti) izvedela, da imam za pest velik tumor ob enem od jajčnikov in da moram na OP. Kriza...k istemu zdravniku nisem več hotela iti...uglavnem situacija rešila kolegica, ki me je odpeljala k svojemu zgravniku in mesec dni pozneje so me operirali...na srečo bila samo kalcificirana cista, baje ostanek dvočka, ostalo pa grenko spoznanje da bom, ko bom želela otroke morala na zdravljenje...ampak to je že druga zgodba...

greva gledat planetke tistega junija in julija...sama še ne vidim na ta način kot ti, se pa učim in samo upam da se mi bo enega dneva ta faza sinteze začela odpirati. Zaenkrat samo veliko čitam in delam in poiskušam razumeti zadeve z več plati.

Ja, vidi se ... t Plutona je v petšestinu napadel tvojega Marsa v 6 hiši.  Govori o tumorju, operaciji ... seveda Neptun v sektilu na Merkurja govori, da poteka potem vse v redu, pa tudi nekaj drugih aspektov govori o tem, da kaj hujšega in zapletov ne bi bilo za pričakovati.
www.Astro-Star.net

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #23 on: January 19, 2008, 02:35:08 PM »

Sicer je Saturn tudi šaril tam okrog in delal predpriprave. Junija 98 je bil v natančnem trigonu na luno, potem oktobra 98 in potem marca 99 zadnjič, s tem pa dokončno zaključil z zadevo.
On je pa tudi odgovoren zato, da s tem nisi imela nobenih preglavic. Kajti obenem je delal tudi lep sektil na Sonce /tvoja vitalnost/ in sektil na Marsa /bila si v tistem času zelo aktivna/.

Ja, Tea res sem bila zelo aktivna v službi in doma, med ostalim se je tisto leto poročila kčerka in sem krepko morala uravnavati odnose doma.

Ja, vidi se ... t Plutona je v petšestinu napadel tvojega Marsa v 6 hiši.  Govori o tumorju, operaciji ... seveda Neptun v sektilu na Merkurja govori, da poteka potem vse v redu, pa tudi nekaj drugih aspektov govori o tem, da kaj hujšega in zapletov ne bi bilo za pričakovati.

Tudi napoved, da ne bom mogla imeti otrok brez zdravljenja se ni uresničila in sem po dveh letih od takrat brez problemov zanosila...je zdravnik rekel nemogoče, ko sem prišla in mu rekla, da sem noseča... midva se morava zdravit če bi kaj bilo...hihihi...kako je pogledal, ko je po pregledu videl , da imam prav. Veš kaj je zanimivo, da sem pri prvi zanositvi točno vedela kdaj se je to zgodilo, tako da pri moji deklici vem tudi točen čas spočetja.

Ma zdi se mi, da se na tak način ko gledam konkretne primere, ki so se zgodila pa mi nekdo, ki več ve razloži, največ dojamem in mi prečitano pokaže drugačne dimenzije.

lp. M

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #24 on: January 20, 2008, 06:47:17 PM »

Ja, Tea res sem bila zelo aktivna v službi in doma, med ostalim se je tisto leto poročila kčerka in sem krepko morala uravnavati odnose doma.

Tudi napoved, da ne bom mogla imeti otrok brez zdravljenja se ni uresničila in sem po dveh letih od takrat brez problemov zanosila...je zdravnik rekel nemogoče, ko sem prišla in mu rekla, da sem noseča... midva se morava zdravit če bi kaj bilo...hihihi...kako je pogledal, ko je po pregledu videl , da imam prav. Veš kaj je zanimivo, da sem pri prvi zanositvi točno vedela kdaj se je to zgodilo, tako da pri moji deklici vem tudi točen čas spočetja.

Ma zdi se mi, da se na tak način ko gledam konkretne primere, ki so se zgodila pa mi nekdo, ki več ve razloži, največ dojamem in mi prečitano pokaže drugačne dimenzije.

lp. M

Tudi to se dogaja. Sicer bi v karti lahko prepoznala tudi to, da bi se za otroka morala zdravit, tako da se je vse srečno končalo, ker je bilo nekaj dobrih vplivov. Sicer pa pozicijo otrok imam tudi jaz postavljeno tako, da imam srečo, da se je sin rodil...  :)
www.Astro-Star.net

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #25 on: January 21, 2008, 04:18:11 PM »
Zanimivo, ker tudi v drugo leta 1981 nisem imela problemov z zanositvjo. Je pa res, da sem prvič zaradi OP težje rodila, v drugo, pa je šlo hitro in brez komplikacij. Sem vedno rekla, da je punci blo tako fajn pri meni, da ni hotela v ta svet, poba pa je kar "priletel" ven. Drži pa, da sem pri drugem porodu ostala doma do zadnjega, prvič pa sem šla not že pri prvih popadkih.

me pa zdaj "firbec matra", katere postavitve pa kažejo na težave z zanositvjo?

Še dobro da prevladajo dobri aspekti  ;)

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #26 on: January 22, 2008, 06:54:19 AM »
Zanimivo, ker tudi v drugo leta 1981 nisem imela problemov z zanositvjo. Je pa res, da sem prvič zaradi OP težje rodila, v drugo, pa je šlo hitro in brez komplikacij. Sem vedno rekla, da je punci blo tako fajn pri meni, da ni hotela v ta svet, poba pa je kar "priletel" ven. Drži pa, da sem pri drugem porodu ostala doma do zadnjega, prvič pa sem šla not že pri prvih popadkih.

Že to, da je na vrhu pete hiše Saturn ........ ki gre v 12 skupaj z luno in nelepimi aspekti na 6 hišo.

Merkur /otrok/ je retro - ponavljaš vajo .... pa v petšestinu na Saturna /ovira/

Venera /jajčniki/v vodnarju  pa v opoziciji na plutona kar bi lahko kazalo na kakšen splav

No pa še kaj bi se našlo ...

www.Astro-Star.net

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #27 on: January 22, 2008, 09:27:30 PM »

Že to, da je na vrhu pete hiše Saturn ........ ki gre v 12 skupaj z luno in nelepimi aspekti na 6 hišo.

Merkur /otrok/ je retro - ponavljaš vajo .... pa v petšestinu na Saturna /ovira/

Venera /jajčniki/v vodnarju  pa v opoziciji na plutona kar bi lahko kazalo na kakšen splav

Zanimivo, to se pravi, da so mi z OP odstranili oviro, ki bi, če je ne bi odkrili lahko dejansko pripeljala do tega da ne bi imela otrok, pa tu ne mislim samo na fizično oviro temveč tudi na moje dojemanje življenja nasploh, ki se je po operaciji bistveno spremenilo.

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #28 on: January 24, 2008, 09:39:15 AM »

Zanimivo, to se pravi, da so mi z OP odstranili oviro, ki bi, če je ne bi odkrili lahko dejansko pripeljala do tega da ne bi imela otrok, pa tu ne mislim samo na fizično oviro temveč tudi na moje dojemanje življenja nasploh, ki se je po operaciji bistveno spremenilo.

Ja, tudi jaz sem včasih presenečena, kako mislimo da je nekaj slabega, pa vednar potem vidimo, da je prineslo samo dobro.
Življenje pač ....

Uživaj /mo ... ga  ;D
www.Astro-Star.net

Offline klarus

• Mojster
« Reply #29 on: January 29, 2008, 11:45:36 AM »
neptun je naporen....tranzit čez 2. hišo...
nisem vedla zakja bi sploh imela kaj....komu na čast....vse megleno ;D

ko pa je bilo mimo, je bila prva akcija nakup avta....čisto uranovska zadeva, opravljena v 14h dneh ;D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822