Author Topic: Tranzit Neptuna  (Read 91061 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Tranzit Neptuna
« Reply #30 on: January 30, 2008, 07:35:46 AM »
neptun je naporen....tranzit čez 2. hišo...
nisem vedla zakja bi sploh imela kaj....komu na čast....vse megleno ;D

ko pa je bilo mimo, je bila prva akcija nakup avta....čisto uranovska zadeva, opravljena v 14h dneh ;D

Ni čudno, saj ti je v dolgem obdboju kvadriral razen lune vse ostale osebne planete.  :) Tudi če bi kaj kupovala, bi se zelo verjetno sfižilo /zvodenelo/
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #31 on: January 31, 2008, 10:35:06 AM »
neptun se pa meni že dolgo sprehaja po peti hiši, zdaj pa je na tem da se preseli v šesto in se tam kar takoj sreča z soncem...in spet se aktivira nekaj natalnih aspektov...pestro bo pestro sploh če gledam še urana na DSC in saturna v dvanajsti hiši...

Tea kaj pomeni to da se še severna zanka približuje soncu in bo tam skoraj istočasno z neptunom?
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #32 on: February 01, 2008, 06:57:21 AM »
neptun se pa meni že dolgo sprehaja po peti hiši, zdaj pa je na tem da se preseli v šesto in se tam kar takoj sreča z soncem...in spet se aktivira nekaj natalnih aspektov...pestro bo pestro sploh če gledam še urana na DSC in saturna v dvanajsti hiši...

Tea kaj pomeni to da se še severna zanka približuje soncu in bo tam skoraj istočasno z neptunom?

Severni vozel je darma .. torej se ti razjasni kar se ti mora. Bolj me zanima kako je bilo, ko je južni vozel hodil preko Saturna in Lune. Južni vozel je tisti, ki kaže na preizkušnje, kajti prav lahko nas zavede v karmično past, da zadeve ponavljamo.
Nov. in začetek dec. 2007 .... hm P luna na J vozlu, pa še T venera preko njega .... in zgoraj napisano.
Je moralo biti kaj pomembnega.

Verjetno boš sedaj dobila odgovor s prehodom vozla preko sonca.
www.Astro-Star.net

Offline klarus

• Mojster
« Reply #33 on: February 01, 2008, 07:28:18 AM »
Ponavadi pod tranzitom Neptuna predamo vse skrbi, strahove, sumičenja, torej vse tisto, kar ne moremo rešiti Neptunu, pa če smo tega sposobni se zavesti ali ne. Sebe preprosto zameglimo, na problem preprosto pogledamo z rožnatimi očali, molimo k Bogu /vesolju, ali karsižebodi/, da reši naše probleme, ker jih mi ne moremo rešiti. Pravzaprav pred Neptunom molimo vsak dan, pred njim klečimo in ga prosimo.

js sem tu skor šolski primer ;D :D
vse, kar nisem mogla ozavestit, se soočit..ko sem bila prizadeta.....vse je zavito v meglo..oz je bilo..od januarja naprej te zadeve kar bruhajo ven...ena taka čistka..pa nebi rekla čistka...bol zdravljenje in crklanje sebe oz tistega dela, ki je ranjen ::)
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #34 on: February 01, 2008, 11:44:12 AM »

Severni vozel je darma .. torej se ti razjasni kar se ti mora. Bolj me zanima kako je bilo, ko je južni vozel hodil preko Saturna in Lune. Južni vozel je tisti, ki kaže na preizkušnje, kajti prav lahko nas zavede v karmično past, da zadeve ponavljamo.
Nov. in začetek dec. 2007 .... hm P luna na J vozlu, pa še T venera preko njega .... in zgoraj napisano.

Takrat se je v moje življenje vrnil nekdo, ki sem ga spoznala leta 2006 in sva prekinila stike zaradi moje bolezni. Nekako se cel čas ni pustil odgnati in smo v tem času začela spet malo bolj resno gledati na zadevo...po novem letu, pa sva se dokončno razšla. Tudi bivši mož mi je v tem času spet prišel naproti in me nekako prisilil, da sem o vsem začela ponovno premišljevati...

Je pa celo to obdobje intezivnega poglabljanja v sebe in neke negotovosti...skoz si dopovedujem...umiri se in boš bolje videla kaj ti je storiti, pol me pa kaj vrže iz tira in se malo izgubim.
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #35 on: February 01, 2008, 11:48:07 AM »

Takrat se je v moje življenje vrnil nekdo, ki sem ga spoznala leta 2006 in sva prekinila stike zaradi moje bolezni. Nekako se cel čas ni pustil odgnati in smo v tem času začela spet malo bolj resno gledati na zadevo...po novem letu, pa sva se dokončno razšla. Tudi bivši mož mi je v tem času spet prišel naproti in me nekako prisilil, da sem o vsem začela ponovno premišljevati...

Je pa celo to obdobje intezivnega poglabljanja v sebe in neke negotovosti...skoz si dopovedujem...umiri se in boš bolje videla kaj ti je storiti, pol me pa kaj vrže iz tira in se malo izgubim.

Hvala ker deliš izkušnje z nami. Tole je zelo pomembno za razumevanje vozlov. Kajti vedno sta si nasproti in zame je južni vozel tista točka, ko gre vse v maloro.  :D

Npr. T Uran na mojem južnem vozlu je seveda z drugimi vplivi meni prinesel vdovstvo /južni v 1 hiši/
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #36 on: February 28, 2008, 10:44:26 AM »
Lunca ....... kako si kaj doživljala T Neptuna preko tvoje Lune?

Meni se letos bliža kvadrat ...... hmm
www.Astro-Star.net

Offline oona

• Novinec
  • *
« Reply #37 on: February 28, 2008, 11:24:11 AM »
Meni Neptun že nekaj časa "čepi" na vladarju Ascendenta...totalna zmeda, depresija in brezvoljnost.

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #38 on: February 28, 2008, 01:45:27 PM »
Lunca ....... kako si kaj doživljala T Neptuna preko tvoje Lune?

Meni se letos bliža kvadrat ...... hmm

Hojla Tea. Tranzit urana preko lune je vplival precej prej, kot je bila dovršena konjukcija. Vezala pa se je na precej nejasne stvari okrog vladarja lune, ki je natalno v peti hiši, zato nekaj nejasnosti v vezi z otroci.
No upam, da smo te stvari razčistili, bi pa rekla, da po drugi strani je bila konjukcija odlična, vsaj kar se tiče spet pete hiše in urana v njej, zato bom rekla, da mi je konjukcija pomagala pri razreševanju določenih vprašanj (astrološko). Opažam, da je bila konjukcija precej močna, kajti istočasno mi je izbil natalni trigon med luno in neptunom.
Verjetno boš precej bolj sprejemala te prefinjene, suptilne energije.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #39 on: February 29, 2008, 01:54:06 PM »
lunca potem je tebe reševal trigon :)
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #40 on: March 26, 2008, 01:33:29 AM »
Nekaj posebnega sem navohal in niiti ne vem, če je to najbolj primerna tema, a bom vendarle poskusil.

Pred 14. leti mi je umrl stari ata, 25. marca 2004 pa stara mama.  No, danes po tolikih let ratal sem pravi mali astrolog in verjemite, logirati se znam celo na astro.com. :)
Opazil sem, da je na dan smrti stare mame, Neptun prišel skoraj na DC, Neptun v moji karti je bil ravno tako nedaleč od DC, medtem, ko Mars je bil tistikrat točno na DC v karti moje sestre.  Sta potemtakem ta dva planeta kot eden možnih pokazateljev na smrt nekoga v družini. 

Pač zadal sem si naslednjo nalogo in glede na njeno smrt, katere čas in datum rojstva vem, bi rad našel njeno točno ura rojstva tistega ranega leta 1906.

Mimogrede. Lani decembra mi je Tea napisala da bom letos oz v tem času po koreninah brskal. In res je tako, četudi to delam le astrološko. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #41 on: March 26, 2008, 05:50:11 AM »
Zelo različno se kaže skozi planete in ni nekega posebnega pravila. Osma hiša ponavadi kaže na življenje in smrt, povezujemo jo tudi z dediščinami, ker je potem potrebno urejati za pokojnikom. So pa seveda še drugi kazalci.

Npr. ti imaš 8 hišo v znamenju Rib .... kar pomeni, da bi to temo lahko nakazoval v tranzitu Neptun in Jupiter /tradicionalni vladar/ v aspektu na planete, ki označujejo tisto kar želimo vedeti.

Potem 4 hiša, ki kaže na naš dom in korenine itd....

Potem moraš ugotoviti, kje imaš tvojo staro mamo. Torej če je to mama od tvojega očeta:

tvoj oče = 4 hiša ....... njegova mama je 4 hiša od 4 hiše ..... torej jo gledaš v 7 hiši ..... vladar je Uran in takrat je T Jupiter prehajal vladarja 7 /in delal opozicijo tudi na tradicionalnega vladarja saturna v 8/
Neptun je bil takrat na 14° v 6 hiši /predaleč od DS/ ... in je delal petšestin na Urana in Plutona /naravni vladar 8/

če je to mama od tvoje mame ....potem gledaš ......

tvoja mama je 10 hiša ..... njena mama je 4. hiša od desete, torej je to 1 hiša ...... Se pravi da je potemtakem stara mama v tvoji prvi hiši
Torej je vladar Sonce

T Neptun je delal opozicijo na tvoje natalno sonce v 12.

Poleg tega je tisti dan tranzitna luna bila v znamenju Bika /10 hiša/ in je naredila opozicijo na Neptuna v 4 hišo.

No tko na kratko sem vrgla uč.
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #42 on: March 27, 2008, 03:52:20 AM »
Spet si mi dala misliti. Meni T Neptun pokrije natalni Jupiter v osmi hiši v istem času, ko mi začne Pluton vstopati v šesto hiši. Resda se bo to zgodilo leta  2019, toda nič zato, mislim dolgoročno in takrat bom star komaj 54 let. :)

Hvala tudi za zgornjo razlago. Ni dovolj, če se znaš logirati na astro.com, potrebno je kot vemo še veliko več. Vse to pomeni, da me čaka še veliko dela.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #43 on: March 27, 2008, 03:59:44 AM »
Joj, še malo dlje sem šel in mislim, da so to že področja kar se sploh ne sme gledati, oziroma je priporočljivo, da ne. Hmm.  Bom raje tiho.  :(

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #44 on: March 27, 2008, 07:16:36 AM »
Ja Andres ..... boš imel kar pestro

T Uran na tvojem Kironu v osmi
T Saturn pa preko tvojega stelija v drugi hiši ...........
T Pluton pa na tvoji Luni

Za velike transformativne procese bo šlo. Vesolje pa težko loči fizično smrt od smrti identitete. V vsakem slučaju pa ni nič več tako kot je bilo.

Nekaj podobega doživljam tudi jaz:

T Pluton preko progresiranega Sonca
T Saturn pa preko natalnega Plutona
T Kiron na moji progresivni luni
T Neptun gre v kvadrat na Luno

Bova poročala čez leto dni .... oz. bodo poročali drugi, kako zelo sva se spremenila  ;D
www.Astro-Star.net