PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ja Andres ..... bo imel kar pestro T Uran na tvojem Kironu v osmiT Saturn pa preko tvojega stelija v drugi hii ...........T Pluton pa na tvoji LuniZa velike transformativne procese bo lo. Vesolje pa teko loči fizično smrt od smrti identitete. V vsakem slučaju pa ni nič več tako kot je bilo.Nekaj podobega doivljam tudi jaz:T Pluton preko progresiranega Sonca T Saturn pa preko natalnega PlutonaT Kiron na moji progresivni luniT Neptun gre v kvadrat na LunoBova poročala čez leto dni .... oz. bodo poročali drugi, kako zelo sva se spremenila
A vaju bomo sploh e spoznali?
Quote from: Regina on March 27, 2008, 07:51:04 AMA vaju bomo sploh še spoznali? Mogoče se bova pa na podobno pred teboj pripravila, oz povedano drugače. Mogoče bova podobno pred teboj doživela in boš lahko k nama hodila na instrukcije o reagiranju ko ti kakšen planet seka čez drugega. Andres
A vaju bomo sploh še spoznali?
Quote from: Tea on March 27, 2008, 07:16:36 AMJa Andres ..... boš imel kar pestro T Uran na tvojem Kironu v osmiT Saturn pa preko tvojega stelija v drugi hiši ...........T Pluton pa na tvoji LuniZa velike transformativne procese bo šlo. Vesolje pa težko loči fizično smrt od smrti identitete. V vsakem slučaju pa ni nič več tako kot je bilo.Nekaj podobega doživljam tudi jaz:T Pluton preko progresiranega Sonca T Saturn pa preko natalnega PlutonaT Kiron na moji progresivni luniT Neptun gre v kvadrat na LunoBova poročala čez leto dni .... oz. bodo poročali drugi, kako zelo sva se spremenila Mater Tea. Zdaj sem pa še sam to pogledal. Namreč, sam vedno gledam za dolgo vnaprej, namesto za kratke čase. Hmm. Mogoče pa ne bo tako hudo, ker smo kaj slabega že vajeni od preteklih časov. Samotolažba. Andres
Ja Andres ..... boš imel kar pestro T Uran na tvojem Kironu v osmiT Saturn pa preko tvojega stelija v drugi hiši ...........T Pluton pa na tvoji LuniZa velike transformativne procese bo šlo. Vesolje pa težko loči fizično smrt od smrti identitete. V vsakem slučaju pa ni nič več tako kot je bilo.Nekaj podobega doživljam tudi jaz:T Pluton preko progresiranega Sonca T Saturn pa preko natalnega PlutonaT Kiron na moji progresivni luniT Neptun gre v kvadrat na LunoBova poročala čez leto dni .... oz. bodo poročali drugi, kako zelo sva se spremenila
Točno Regina. Sem pozabil, da nisi več na uvajanju. Predlagam, da se začasno preseliš k meni ali pa k Tei. Boš na ta način v lažjo oporo. Andres
Quote from: Andres on March 27, 2008, 12:22:27 PMTočno Regina. Sem pozabil, da nisi več na uvajanju. Predlagam, da se začasno preseliš k meni ali pa k Tei. Boš na ta način v lažjo oporo. AndresHmmm ....... pa smo spet pri prvo ali drugo
Quote from: Tea on March 28, 2008, 09:17:21 AMQuote from: Andres on March 27, 2008, 12:22:27 PMTočno Regina. Sem pozabil, da nisi več na uvajanju. Predlagam, da se začasno preseli k meni ali pa k Tei. Bo na ta način v lajo oporo. AndresHmmm ....... pa smo spet pri prvo ali drugo Kaj če bi se obadva kar k meni preselila?
Quote from: Andres on March 27, 2008, 12:22:27 PMTočno Regina. Sem pozabil, da nisi več na uvajanju. Predlagam, da se začasno preseli k meni ali pa k Tei. Bo na ta način v lajo oporo. AndresHmmm ....... pa smo spet pri prvo ali drugo
Točno Regina. Sem pozabil, da nisi več na uvajanju. Predlagam, da se začasno preseli k meni ali pa k Tei. Bo na ta način v lajo oporo. Andres
Saj ni nujno, da je slabo. V glavnem dogaja se. Kajti pod tranziti zunanjih planetov smo prisiljeni k delovanju in preseganju danosti, ki so zapisane v natalni karti. To seveda ni lahko, kajti ko nas "napade" tranzit smo drobceni kot smetka. Šele po prehodu pa ugotovimo, da smo pravzaprav ogromno naredili zase, posledično pa tudi za druge. Le ozavestit je treba "problem".
T Pluton preko progresiranega Sonca T Kiron na moji progresivni luni