Jaz se tudi nikakor ne prebijem do glavnega prepričanja v zvezi z mojo matematiko. Ponavljam maturo že x-tič in vse samo zaradi matematike. Porkaflek. Sem nalagala, pa verjetno ravno zaradi prepričanja ni pomagalo
Sem se odločila, da v soboto sploh ne grem nanjo. Ni bilo časa za učenje (še manj pa volje) in razmišljam, da bi šla kar na naslednji rok (čeprav je vprašanje koliko mi bo uspelo se učit)... Joj, sem res matematik 1a

Če si kje iz okolice MB z veseljem pomagam!
Če dovoliš, bi ti zaupala mojo zgodbo iz gimnazije...profesorica mi je delila šus na šus (prej matematiko 5)...bila sem prepričana, da sem popolnoma neumna. Mi je dala popravnega, me je vrgla, sem šla še enkrat, zaradi matematike celo ponavljala letnik (ostale ocene 3 ali 4), matematiko pri isti prof še vedno 1! Šla na inštrukcije k profesorju, ki je nekoč učil njo, tja hodila vsak dan za 4 ure, doma nadaljevala z drugo prof matematike naslednje 4 ure! Čez počitnice (popravni) živela z matematiko najmanj 8 ur na dan! Me je vrgla! Sem se prepisala (še vedno gimnazija, drug program, druga šola), tam pa doživela preporod! Matematiko obvladala v nulo, s strani šole sem imela učne ure matematike (za izbirne vsebine sem inštruirala matematiko na šoli), hodila na matematična tekmovanja, dosegala celo bronaste in srebrne vegove, na ekonomskem faksu najprej opravila izpite iz matematike, manj kot 9 nisem dobila!
In se mi zgodi, da srečam to prof sredi mesta na kolesu in tipica se mi nasmehne in celo pozdravi (po 10 letih!). Mene pa preplavi veselje, ko si mislim, da je dejansko ona tista, ki je (pardon besedi) zabita ko štor! Čustveno nesposobna in zavrta! Meni je uspelo, ona je pa še vedno tam, kot je bila...osovražena profesorica matematike, ki menda sedaj dela na zavarovalnici, ker so ji starši na gimnaziji uspeli preprečiti poučevanje...menda nisem bila edina...
Če je meni matematično uspelo, ma ni vrag, da ne bo tudi tebi! Aja, naj dodam, moji maturi je manjkala 1 točka do zlatega maturanta

ma ni vrag, da se ne da! Samo, zaj pa diplomo pišem že 2 leti...pa na izpite tudi nič ne grem

LENOBAAAA

Amapk, zaj pa ni več heca