No, da mal potozim..mal sem trenutno razocarana (pojma nimam, a nad sabo ali kreatorjem ali zaupanjem v theta healing)..skratka, na pohodu cez Pohorje sem se veckrat menila s Kreatorjem za razlicne reci, naj zrihta..tudi z vilami in palcki..NIC se ni zrihtalo..ok, casa za ciscenje prepricanj nisem imela in kar nekaj stvari ni bilo takih, da bi blo ful dela z njimi..malenkosti pac..ocitno bo treba se fejst cistit prepricanja, ki me blokirajo pri delu s theto 
Jaz sem se ravnokar vrnila z vrta in sem popikana od komarjev
čeprav sem thetkala že dvakrat, da sem nevidna za komarje. Ima katera kašen nasvet in izkušnje glede tega?
Prvo, kar ti priporočam (iz osebnih izkušenj) je, da jih sprejmeš in to resnično v svojem srcu. V bistvu imajo isto pravico, da bivajo na tem svetu kot ti. Ko jih sprejmeš, jih obliješ z ljubeznijo, potem pa se "z njimi zmeniš" oz. se preprosto samo odločiš, da te ne bodo pikali, ker ti tega ne potrebuješ - pazi, da to res narediš z brezpogojno ljubeznijo. Pri meni deluje.
In enako sem naredila s polžni v vrtu. Ko sem "flancala" solato, sem polže sprejela in kar na glas govorila, da je solate dovolj za vse, ampak, da bi bila ful vesela, da se lotijo samo katere in tisto pojedo celo, meni pa pustijo ostale. In res, od 50ih flanc, so popolnoma pojedli 2, pri ostalih pa nagrizli samo kak zunaji list....

In isto velja za klope,.....
Lep dan!
Iza