Eno pomoč bi rabila..namreč moj sinček vedno bolj kot ne negativno reagira (ponavadi ful nemirno spi, se zbuja...pa ga vedno potem pocrkljam in napolnim z ljubeznijo..delam pa itak malenkosti..recimo za lepo spanje itd.), če mu delam theto in sem s tem tudi nehala, češ, mu bom, ko bo dovolil. Star je malce manj kot 2 leti.
Zdaj pa ima neko alergijo..ful je spuscen po celem telescku..prvo smo mislili, da so komarji, ker na njih tudi fejst reagira, vendar to ni to..vceraj sem mu delala theto in dobila odgovor - ze prej intuitivno, da bi bla kriva jabolka..čist možno.
Delala sem mu theto, da gredo spuščajčki v božjo luč, da ga ne srbi, da se alergija umiri in potem sem po pogovoru z njegovim višjim jazom, ki je nekako privolil v to delo, čeprav je na začetku rekel, naj ju pustim pri miru

nalagala še občutke glede spanja..da je zdravo spati celo noč, da zna spati celo noč, da je varno, da mu je dovoljeno...no, noč je bila katastrofa..zbujanje, teženje, jamranje, praskanje ???
Kaj delam narobe?!? Nič mi ni več jasno..edino spuščajčki so mogoče malce uplahnili, vendar srbi ga še vedno zelo.
Prosim za pomoč..hvala vsem