Author Topic: Theta healing. Izkušnje in vprašanja. peti del.  (Read 135283 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
Re: Theta healing. Izkušnje in vprašanja. peti del.
« Reply #360 on: October 08, 2010, 10:20:47 PM »
Jst bi mela pa vprašanje, kakšna so prepričana okoli kalcinacije v mišičnem tkivu....pa vsake izkušnje s tem bi bla hvaležna :)

niti ne vem kaj bi to bilo. Po domače prosim, če se da

Odvečen kalcij se nabira, ponavadi v sklepih, včasih tudi v mišicah, večkrat po poškodbah. pol pa ratajo bolečine, pa še več problemov z mišicam in sklepi....glih googla sprašujem, da bi kej več zvedla.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #361 on: October 08, 2010, 10:54:16 PM »
Zarja, kalcij mišice zateguje, magnezij jih sprošča, torej priporočam uporabom magnezija. Na tvojem mestu bi delala na prepričanjih glede mišic, ki so povezane z odnosom do sebe, neustrašnostjo, pogumom, močjo, trmo, nadzorom, oklepanjem... Sicer je najbolje, da preskeniraš mišice osebe in se ravnaš po tem, kar boš dobila.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #362 on: October 13, 2010, 02:33:38 PM »
Imam eno vprašanje. Nekdo blizu mene je izrazil željo po bolj belih zobeh. Vem, da se jih definitivno da sthetkat, samo a je za to odgovoren tut kak gen? Ker to je fizičen izgled, konec koncev...
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #363 on: October 13, 2010, 02:40:51 PM »
Pa še to. Moj sodelavec ima pritisk v glavi konstantno, ga potem izenačuje, tako kot recimo pri potapljanju. To se mu dogaja že kak mesec, sem mu zdravila, se je zadeva omilila, sedaj se je pa vrnilo. Jst sem že brez idej, kaj bi lahko pucala, kera prepričanja. Se mi pa dozdeva, da je to posledica stresa in pritiskov v službi in vsaj po mojem mnenju, bi se mu moralo popraviti, ko bo sredi decembra odšel na drugo delovno mesto. Vseeno bi mu rada odpravila zadevo, ne pa da samo lajšam, pa se ta mali vragec vrača  ;D
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #364 on: October 13, 2010, 02:44:21 PM »
Pa še to. Moj sodelavec ima pritisk v glavi konstantno, ga potem izenačuje, tako kot recimo pri potapljanju. To se mu dogaja že kak mesec, sem mu zdravila, se je zadeva omilila, sedaj se je pa vrnilo. Jst sem že brez idej, kaj bi lahko pucala, kera prepričanja. Se mi pa dozdeva, da je to posledica stresa in pritiskov v službi in vsaj po mojem mnenju, bi se mu moralo popraviti, ko bo sredi decembra odšel na drugo delovno mesto. Vseeno bi mu rada odpravila zadevo, ne pa da samo lajšam, pa se ta mali vragec vrača  ;D

Mogoče bi pomagalo odpiranje sedme čakre?
9ZK 656

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #365 on: October 13, 2010, 05:04:33 PM »

Pritisk v glavi izenačuje evstahijeva cevka, ki gre od notranjosti ušesa in je povezana z grlom. Torej bi jaz na tvojem mestu delala na prepričanjih v zvezi z izražanjem svojih čustev in misli na primeren način.

Za zobno sklenino je sigurno odgovoren gen, ker zobe obravnavamo kot kosti pomaga tudi delo na tovrstnih prepričanjih. Predvsem pa je treba raziskati, kaj se skriva za človekovo željo po bolj belih zobeh, morda nizka samozavest, ki se načeloma ne bo spremenila s sthetkanimi zobmi.

www.theta.si
DZK 519

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #366 on: October 13, 2010, 05:29:29 PM »

Pritisk v glavi izenačuje evstahijeva cevka, ki gre od notranjosti ušesa in je povezana z grlom. Torej bi jaz na tvojem mestu delala na prepričanjih v zvezi z izražanjem svojih čustev in misli na primeren način.

Za zobno sklenino je sigurno odgovoren gen, ker zobe obravnavamo kot kosti pomaga tudi delo na tovrstnih prepričanjih. Predvsem pa je treba raziskati, kaj se skriva za človekovo željo po bolj belih zobeh, morda nizka samozavest, ki se načeloma ne bo spremenila s sthetkanimi zobmi.

Definitivno ima sodelavec težave z izražanjem misli, kar kriči vse na njem  ;D Bom ga pobarala glede tega in spravila v red.

Glede sklenine pa tudi hvala. Ima res nizko samozavest, delava pa na tem, da se dvigne.
 :-*
9ZK 674

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #367 on: October 15, 2010, 12:06:13 AM »
Prosim. :-* :-* :-*
www.theta.si
DZK 519

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #368 on: October 15, 2010, 12:14:31 AM »
Imam eno prošnjo. Včeraj se me je med pisanjem Thetičk lotilo popolno čiščenje. Zjutraj sem se zbudila z gnojnim grlom, iz nosa mi je ves dan teklo, da sem porabila nešteto robcev. Počutim se, kot da bi tovornjak peljal čezme. Vem, da je vse posledica teme, o kateri pišem in da bom zjutraj ok, a vendar bi mi pomagal en pobož ali zdravljenje na daljavo.  :-* :-* :-*

Jernej nič se ne sekiraj, ker gre za mojo 'prtljago'. ;)

www.theta.si
DZK 519

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #369 on: October 15, 2010, 12:18:53 AM »
Imam eno prošnjo. Včeraj se me je med pisanjem Thetičk lotilo popolno čiščenje. Zjutraj sem se zbudila z gnojnim grlom, iz nosa mi je ves dan teklo, da sem porabila nešteto robcev. Počutim se, kot da bi tovornjak peljal čezme. Vem, da je vse posledica teme, o kateri pišem in da bom zjutraj ok, a vendar bi mi pomagal en pobož ali zdravljenje na daljavo.  :-* :-* :-*

Jernej nič se ne sekiraj, ker gre za mojo 'prtljago'. ;)

Gaja,

dobiš ogromno porcijo še danes, sem še budna in kokr je vidt, ne bom šla še kmal spat. Te mam v mislih  ;)
  :-*

P.S.: Se že veselim thetičk  ;)
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #370 on: October 15, 2010, 12:23:17 AM »
Smo pa res vsi nekaj bolni ...
9ZK 656

Offline Luna

• Mojster
« Reply #371 on: October 15, 2010, 02:48:06 AM »
Tudi jaz pošiljam:)

Offline Mitra

• Novinec
  • *
« Reply #372 on: October 15, 2010, 07:45:07 AM »
Dobiš paketek brezpogojne, en velik pobož....
 ;) ;) ;)
Po poti stopaj pokončno, in pogled usmeri v nebo, da lahko vidiš kakšen zaklad ti Bog polaga na pot po kateri hodiš.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #373 on: October 15, 2010, 08:16:12 AM »
Gaja dobiš  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #374 on: October 15, 2010, 08:22:25 AM »
Seveda, Gaja. Inkubacijska doba le naključno sovpada z mojim obiskom v preteklosti.
No, podpora pride.