Jaz sem pa v gorah v živo videla gada, pravega gada! Siv, s črnimi karami, dolg več kot 50 cm, ki se je leno sprehajal po stezi pred mano in nato leno zavil s poti! Neverjetno! Jaz sem se teh živali strašno bala ... tokrat sem imela soočanje s strahom pred gadom ... priznam, sm se ustrašila, vendar še zdaleč ne tako kot včasih ... občutek sem imela da sem ta strah premagala. Kaj to pomei?
fobije so pod domeno Plutona, ki vlada nad kačami, škorpijoni, pajki, netopirji itd... kar govori o globokem strahu prinešenem iz pravira /torej iz preteklih reinkarnacij/. Očitno si dvignila svojo podzavest in se soočila z drugimi svojimi strahovi.
Kadar se srečamo s temi živalmi potem predelujemo svojo reinkarnacijo in smo v fazi transformativnih sprememb, ki se jih ne bojimo več.
O simboliki kače je toliko napisano, da se le pejdi pozabavat. Južnoameriški indijanci /tolteki, olmeki, predhodniki Majev itd..../ so častili boga kačo in ji podarjali tudi človeška življenja.....
Kača kot simbol levitve /odvrži svojo kožo in si nadeni drugo/ govori o globokih spremembah in transformativnih procesih, ki nastajajo znotraj navzven.
Imamo jo na vseh zdravstvenih domovih in lekarnah kot simbol zdravilstva itd.....