Ta vikend sem imela zanimiva srečanja..po stopnicah nam je lezel močerad, ki sem ga poimenovala Radek..in čez nekaj časa hočem iti ven po perilo in stoji pred vrati in še dvignil se je na sprednje noge kot kakšna želva, češ What's up? 
No, včeraj zjutraj pa leživa s tamalim na kavču in vsi z našo muco postanemo pozorni na trkanje..po steni za nami 
Pa trka in trka..mi trkamo nazaj in glej ga, detel nas je prišel pozdravit 
Najprej močerad:
Kmalu boš šla skozi rahlo transformacijo, vendar je ne poskušaj prehitevati ali jo zdramatizirati. Pusti, da se sama razvije s svojim tempom.
Kmalu boš dobila pomoč od nepričakovanega vira v zvezi z dilemo, s katero se soočaš.
Sodelovanje s tistimi, ki te obkrožajo in z okoljem, je ključnega pomena za tvoj uspeh v tem trenutku.
Če vstopaš v novo razmerje na osebnem ali poslovnem področju, previdno preveri stvari preden nadaljuješ.
V času tega prehodnega obdobja skozi katerega prehajaš, se čustveno imej pod nadzorom, da ne boš pregorela ali da te ne bodo pogoltnile spremembe.
In še detel:
Pripravlja se nevihta, v dobesednem ali prenesenem pomenu, vendar zaupaj, saj si zaščitena ne glede na to, kaj se bo zgodilo.
To je dober čas, da se lotiš bobnanja ali igranja z ropotuljami, sama ali v skupini prijateljev.
Vstopaš v čas obilja in zadostnosti v neomejenih količinah.
Pojdi v naravo, uleži se s hrbtom na zemljo, dihaj počasi in enakomerno in ugotovi, če lahko začutiš srčni utrip Matere Zemlje.
Še posebej bodi pozorna na lastne cikle in ritme. Naredi vse, kar lahko, da jih častiš s tem, da se uglasiš z njimi, namesto, da bi jih nasprotovala.

Gaja