A kdo ve, kaj bi pomenil smrdljivec, tisti zelen hrošček? Nisem našla razlage, ali pa sem preveč površno pogledala.
Danes zjutraj sem ga našla, kako se je brezskrbno sprehajal po postelji. Sem ga hitro na papir dala in spustila skozi okno. Se je lepo vedel, ni spustil svojega razpoznavnega vonja

Potem me je pa še rjavi pajkec obiskal, sva se tudi vse lepo zmenila in sem ga brez težav spustila na prostost

Razlago za pajka sem našla na tem forumu in se popolnoma sklada s trenutnim dogajanjem v mojem življenu, ko vsak nekaj hoče od mene, pa ne glede na to, kako se trudim, sem v mnogih primerih narobe razumljena

Če pa si zaželim malo miru in samote, mi pa kar egoizem pripišejo

-
''Zdaj je čas, ko moraš odstraniti kolikor se le da strupene snovi iz svojega telesa, iz odnosov in življenja nasploh. Spoštuj svojo potrebo po samoti.'' Verjetno bo tudi razlaga za smrdljivca v tej smeri?
Ker se ne spomnim, kdaj sem nazadnje srečala kakega pajka ali smrdljivca v sobi in je od tega res že veliko časa, še bolj verjamem, da sta s seboj prinesla sporočilo... samo ugotoviti moram, kaj mi smrdljivček sporoča