Author Topic: POMEN VIDENJA DOLOČENE ŽIVALI by Gaja  (Read 275467 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: POMEN VIDENJA DOLOČENE ŽIVALI by Gaja
« Reply #240 on: September 28, 2010, 12:19:47 PM »
Včeraj ko sem prišla iz pisarne sem na domačem balkonu najprej našla onemoglo čebelo, zvečer pa je na balkon prišel prenočit še onemogel sršen, sklepam po tem, ker je bil zjutraj še vedno na istem mestu.

Predvidevam, da tisti, ki me hočejo pičiti nimajo več moči, čeprav se delajo veliki  :D .... hm to se mi je pač pripeljalo.

a imamo že razlago za sršena?

Ne, za sršena nimam, le za oso. Ker je sršen večji, glej s tega zornega kota. ;)

Kakršnakoli naloga je pred tabo, loti se je z entuziazmom in odločnostjo.
Razmisli o preučevanju svete geometrije in kako bi jo lahko uporabljala v vsakdanjem življenju.
Naslednjih nekaj tednov se osredotočaj na izpolnjevanje svojih zadolžitev in osebnih odgovornosti.
Oddahni si od rutine in naredi nekaj pustolovskega, nenavadnega ali popolnoma drugačnega, od tistega, kar ponavadi počneš.
Naj te vodi srce in ne tvoj um.
Začni izvajati nekatere izmed načrtov, o katerih si sanjala, da jih boš lahko uresničila.

:-* Gaja

O tole je pa kot nalašč. Hvala draga  :-* :-* :-*

Ravno včeraj sem že privlekla na plano moje slikarske pripomočke. Nekaj več kot 3 leta namreč nisem imela čopiča v roki in zasrbelo me je. In sveta geometrija - DA - imam že načrt za mandale.

Zdaj če je to pustolovsko - mogoče se res ne vidi tako - ampak risanje vsake mandale je na nek način pustolovščina, ki te potegne za sabo. Kljub načrtu, na koncu raziskuješ neraziskano in avanturistično polagaš oblike in barve v celoto. In definitivno vodi srce

Hvala  ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #241 on: September 28, 2010, 12:40:43 PM »
Prosim, draga. Veseli me, da boš ponovno slikala. :D
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #242 on: October 01, 2010, 12:16:12 PM »

A si sploh kaj spala, glede na to, kdaj si napisala svoje vprašanje? Predala ti bom interpretacijo sporočila muhe.

Nekdo ali nekaj v tvojem okolju te tako vznemirja, da se to ves čas suče po tvojih mislih in ti ne pusti spati.
Bodi pozorna na ljudi, ki ti gredo na živce, ker so ti pomembno ogledalo o tem, kako sama vidiš sebe.
Nekateri ljudje širijo neresnične govorice o tebi.
Izogibaj se stresu na delovnem mestu in ne dovoli drugim, da te delajo nervozno.
Če si obkrožena z več muhami, to napoveduje manjše prepire v družinskem krogu.

pri meni je pa včeraj letala ena muha, nikakor ni hotela iti stran in glejga zlomka, ravno danes me je nekaj hotelo znervirati na šihtu  :o

pismo, tale muha mi je res dala za mislit  ???

uf tud mene že dva dni živcira ena muha, pa ko sem tole prebrala mi je dala mislt...morem se mal umirit. trenutno grem res tud sama seb na žiuce, pa marskej me znervira.....pa že od včeri razmišlam, da s tem vsem skupi samo škodo delam....

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #243 on: October 02, 2010, 08:12:48 AM »
Danes na poti iz klinike cela jata lastovičk. Jih res že dolgo nisem opazila ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #244 on: October 03, 2010, 11:26:54 PM »
Kaj še niso šle?

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #245 on: October 04, 2010, 02:56:31 AM »
Kaj še niso šle?
Ne vem, je pa tudi mene presenetilo ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #246 on: October 04, 2010, 09:51:27 AM »
Jaz pa včeraj videla pajke-3 različne vrste :-\
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #247 on: October 05, 2010, 11:24:05 AM »
Malce za razvedrilo...

Še sama ne vem ali sem človek ali žival

Zjutraj kot ptica šinem na pot s svojimi mucki in jih razvozim v vrtec in šolo, potem urno kot srna tečem v službo, skozi vrata švignem tiho kot sova, da me šef ne opazi. V službi garam kot konj. Na malico se odpravim lačna kot volk. V naši menzi kuhajo kot za svinje, sicer so porcije kot za vrabce. Iz menze kot zajec stečem na sestanek, kjer sedim kot kura in prikimavam kot osel. Po sestanku letam po nakupih in kot pes vohljam za dobrotami. Nakupljeno nosim kot kamela in roke imam nategnjene kot opica.
Po hiši lomastim kot medved in se na nebogljene otroke derem kot sraka. Mož se vrne iz službe in me vpraša: Kaj si skuhala golobička?
Ko povem da še nisem utegnila, mi zabrusi: Kaj si pa počela ves čas ti koza?
Obnemim kot riba, čeprav bi najraje rjovela kot lev.

www.theta.si
DZK 519

Offline tadeja11

• Novinec
  • *
« Reply #248 on: October 05, 2010, 09:53:20 PM »
Malce za razvedrilo...

Zjutraj kot ptica šinem na pot s svojimi mucki in jih razvozim v vrtec in šolo, potem urno kot srna tečem v službo, skozi vrata švignem tiho kot sova, da me šef ne opazi. V službi garam kot konj. Na malico se odpravim lačna kot volk. V naši menzi kuhajo kot za svinje, sicer so porcije kot za vrabce. Iz menze kot zajec stečem na sestanek, kjer sedim kot kura in prikimavam kot osel. Po sestanku letam po nakupih in kot pes vohljam za dobrotami. Nakupljeno nosim kot kamela in roke imam nategnjene kot opica.
Po hiši lomastim kot medved in se na nebogljene otroke derem kot sraka. Mož se vrne iz službe in me vpraša: Kaj si skuhala golobička?

Super :) dozica smeha in kolk živali je omenjenih, jst sem jih preštela 20, naj še kdo preveri ;)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #249 on: October 06, 2010, 02:13:08 AM »
No pa poglejmo.

Jep, 20.
www.theta.si
DZK 519

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #250 on: October 06, 2010, 05:23:07 PM »
No pa poglejmo.

Jep, 20.

tegale šefa bi jaz komot zamenjala za žival št.21: pijavka

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #251 on: October 06, 2010, 11:46:16 PM »
He, he. ;D
www.theta.si
DZK 519

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #252 on: October 08, 2010, 12:10:10 PM »
A kdo ve, kaj bi pomenil smrdljivec, tisti zelen hrošček? Nisem našla razlage, ali pa sem preveč površno pogledala.
Danes zjutraj sem ga našla, kako se je brezskrbno sprehajal po postelji. Sem ga hitro na papir dala in spustila skozi okno. Se je lepo vedel, ni spustil svojega razpoznavnega vonja  :D
Potem me je pa še rjavi pajkec obiskal, sva se tudi vse lepo zmenila in sem ga brez težav spustila na prostost :)
Razlago za pajka sem našla na tem forumu in se popolnoma sklada s trenutnim dogajanjem v mojem življenu, ko vsak nekaj hoče od mene, pa ne glede na to, kako se trudim, sem v mnogih primerih narobe razumljena ::) Če pa si zaželim malo miru in samote, mi pa kar egoizem pripišejo  :-\ - ''Zdaj je čas, ko moraš odstraniti kolikor se le da strupene snovi iz svojega telesa, iz odnosov in življenja nasploh. Spoštuj svojo potrebo po samoti.'' Verjetno bo tudi razlaga za smrdljivca v tej smeri?
Ker se ne spomnim, kdaj sem nazadnje srečala kakega pajka ali smrdljivca v sobi in je od tega res že veliko časa, še bolj verjamem, da sta s seboj prinesla sporočilo... samo ugotoviti moram, kaj mi smrdljivček sporoča  :)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #253 on: October 08, 2010, 11:14:36 PM »
Fresita, tudi jaz sem danes videla smrdljivca, imela sem ga celo v avtu, ampak njegovo sporočilo ni bilo namenjeno meni.

Takole ti sporoča smrdljivec:

Pojdi večkrat v gozd in se poveži globje z naravo in drevesi. Vsedi se pod kakšno drevo in meditiraj.
Razmisli o svojih prehranjevalnih navadah. Katera hrana ti škodi? Je morda to krompir, riž ali stročnice? Izloči to iz svoje prehrane in tvoje počutje se bo izboljšalo.
Tvoj ščit te dobro ščiti pred drugimi ljudmi, obenem te žal utesnjuje, saj svetu ne kažeš svoj pravi jaz. Čas je, da se znebiš ščita in se osvobodiš vseh spon.
Dovoli ljudem, da se te večkrat dotaknejo, saj v tem ni nič slabega in zaradi tega ne rabiš biti ves čas na preži.

www.theta.si
DZK 519

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #254 on: October 09, 2010, 12:46:18 PM »
Fresita, tudi jaz sem danes videla smrdljivca, imela sem ga celo v avtu, ampak njegovo sporočilo ni bilo namenjeno meni.

Takole ti sporoča smrdljivec:

Pojdi večkrat v gozd in se poveži globje z naravo in drevesi. Vsedi se pod kakšno drevo in meditiraj.
Razmisli o svojih prehranjevalnih navadah. Katera hrana ti škodi? Je morda to krompir, riž ali stročnice? Izloči to iz svoje prehrane in tvoje počutje se bo izboljšalo.
Tvoj ščit te dobro ščiti pred drugimi ljudmi, obenem te žal utesnjuje, saj svetu ne kažeš svoj pravi jaz. Čas je, da se znebiš ščita in se osvobodiš vseh spon.
Dovoli ljudem, da se te večkrat dotaknejo, saj v tem ni nič slabega in zaradi tega ne rabiš biti ves čas na preži.

Gaja, zdaj si me pa prečitala ;D Hvala ti za tole razlago  :-* :-* :-*
(glede hrane pa sumim na krompir) Hvala :-*