Author Topic: POMEN VIDENJA DOLOČENE ŽIVALI by Gaja  (Read 275456 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ribica

• Novinec
  • *
Re: POMEN VIDENJA DOLOČENE ŽIVALI by Gaja
« Reply #345 on: December 29, 2010, 08:54:41 AM »
Malo prej sem videla belega goloba. Naredil je en krog nad mano. Kaj sporoča? Morda mir?

Bel golob pravi:

Izrazi svojo ljubezen čimvečjemu številu ljudi, v besedah in dejanjih, četudi z majhnimi pozornostmi.
Duša nekoga, ki je pred kratkim umrl prehaja v onstranstvo na gladek, miren in radosten način.
To je mogočno obdobje prerokb in jasne vizije in sedaj boš bolj kot kdajkoli prej sposobna pokukati v prihodnosti.
Trenutno greš skozi duhovno preobrazbo, ki je rezultat obdobja intenzivnega samoraziskovanja in izzivov.
To je primeren čas, da ostaneš doma in uživaš v svoji vlogi gospodinje.
Pomembno je, da se neguješ z ljubečo skrbnostjo.

Mislim, da so zelo obetavna sporočila.

:-* Gaja
Hvala, Gaja. Danes sem res ostala doma, vendar ne bom gospodinja, ampak grem z družino na izlet.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #346 on: January 09, 2011, 07:55:51 PM »
pred dvema dnevom sem sanjala rjave medvede  ::) se mi ponavljajo zadnje mesece, vceraj pa sem sanjala dihurja; ki je bil kot moj ljubljencek; se je zadovoljno valjal po  mojem kavcu...kaj bi mi sporocal DIHUR  ::)

HVALA GAJA  :-*

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #347 on: January 10, 2011, 02:40:00 PM »
pred dvema dnevom sem sanjala rjave medvede  ::) se mi ponavljajo zadnje mesece, vceraj pa sem sanjala dihurja; ki je bil kot moj ljubljencek; se je zadovoljno valjal po  mojem kavcu...kaj bi mi sporocal DIHUR  ::)

Dihur ti prinaša naslednja sporočila:

Bodi odločna in se zavzemaj za svoja stališča takrat, ko je to potrebno. Ne dovoli si, da s tabo manipulirajo ali gredo ravnajo.
Naj postane tvoje lastno dostojanstvo in spoštovanje same sebe tvoja najpomembnejša prioriteta. Obenem izkazuj tovrstno spoštovanje tudi do drugih ljudi.
Preveč resno jemlješ samo sebe. Potrebuješ se sprostiti, igrati in zaupati, da je vse v redu.
Sedaj je pravi čas, da se odkrito in pošteno spopadeš z osebo, ki te teko iritira in obremenjuje.
Tvoja senzualnost in seksualnost sta trenutno na zelo visoki ravni, zato raziskuj uporabo naravnih vonjev in eteričnih olj.

Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #348 on: January 10, 2011, 03:42:07 PM »
Tudi jaz sem pred dvema dnevoma sanjala medveda :o
Gaja, imaš razlago tudi za medveda ali je bila že kje zapisana pa sem jo spregledala?

Hvala ang: :-* ang:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline ribica

• Novinec
  • *
« Reply #349 on: January 10, 2011, 05:09:20 PM »
Tudi jaz sem pred dvema dnevoma sanjala medveda :o
Gaja, imaš razlago tudi za medveda ali je bila že kje zapisana pa sem jo spregledala?

Hvala ang: :-* ang:
Na strani 16 je zapis grizlija

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #350 on: January 13, 2011, 06:09:01 PM »

Dihur ti prinaša naslednja sporočila:

Bodi odločna in se zavzemaj za svoja stališča takrat, ko je to potrebno. Ne dovoli si, da s tabo manipulirajo ali gredo ravnajo.
Naj postane tvoje lastno dostojanstvo in spoštovanje same sebe tvoja najpomembnejša prioriteta. Obenem izkazuj tovrstno spoštovanje tudi do drugih ljudi.
Preveč resno jemlješ samo sebe. Potrebuješ se sprostiti, igrati in zaupati, da je vse v redu.
Sedaj je pravi čas, da se odkrito in pošteno spopadeš z osebo, ki te teko iritira in obremenjuje.
Tvoja senzualnost in seksualnost sta trenutno na zelo visoki ravni, zato raziskuj uporabo naravnih vonjev in eteričnih olj.

kako resnicno; Gaja hvala  :-* tocno tako sem ravnala; intuitivno; in uspela  :-*

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #351 on: January 14, 2011, 10:33:47 AM »
Bravo, Taja. :-* :-* :-*
www.theta.si
DZK 519

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #352 on: January 14, 2011, 10:53:39 AM »
Jaz sem pa sanjala kačo danes.... Bolš da ne razlagam, v kakšnih čudnih okoliščinah je bila. Samo tale opis me je pa tako vrgel, da joj. Pa še osebnostna sprememba sovpada z delavnico, ki jo imam naslednji teden...  :o

KAČA:
Kmalu boš šla skozi pomembne osebnostne spremembe, ki bodo tako intenzivne in dramatične, da bo v prenesenem pomenu tvoj stari jaz umrl, medtem ko se bo novi jaz rodil.
Čutila boš val energije, ki bo izostril tvoje čute, tvoje mentalne sposobnosti in ti odprl nove kanale zavedanja.
Kmalu boš razrešila dolgotrajno zadevo, ki je od tebe terjala veliko pozornosti, tako, da jo boš videla v popolnoma drugi luči.
Sedaj je pravi čas, da se začneš ukvarjati s tantra ali kundalini jogo.
Kmalu boš izkusila dramatično in nepričakovano psihično ali čustveno zdravljenje, ki bo prišlo iz nepričakovanega vira.
9ZK 674

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #353 on: January 15, 2011, 01:02:49 PM »
Tudi jaz sem pred dnevi sanjala kače. ;)
www.theta.si
DZK 519

Offline Opal

• Mojster
« Reply #354 on: January 28, 2011, 08:30:29 PM »
Kakšno sporočilo pa nosi kokoš? Bili sta dve in ali je to tudi kaj povezano oz. ali to tudi nosi kakšno sporočilo?

Offline Nelis

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #355 on: January 31, 2011, 08:14:16 PM »
Jaz pa sem včeraj sanjala podgane, veliko podgan.....Sem se tako tepla z njimi, da je bil kar joj.In vse so mi hotele skakati v vrat :(.Res poskočne zverinice kot kaki zajci ;). A mogoče kdo ve kaj to pomeni? Ker verjetno mi ne bo ravno kaka podgana pregriznila vrat ;).

Offline Opal

• Mojster
« Reply #356 on: February 01, 2011, 03:05:29 PM »
Jaz pa sem včeraj sanjala podgane, veliko podgan.....Sem se tako tepla z njimi, da je bil kar joj.In vse so mi hotele skakati v vrat :(.Res poskočne zverinice kot kaki zajci ;). A mogoče kdo ve kaj to pomeni? Ker verjetno mi ne bo ravno kaka podgana pregriznila vrat ;).

Opis podgane sem našla na prvi strani in ti kar prilagam kopijo  ;)

PODGANA

Sporočilo podgane:

Projekt ali investicija se ti bo obrestoval/a.
Na razpolago imaš ves čas ogromno vsega, ne glede na tvoje misli ali strahove, da temu ni tako. Wink
To je pravi čas, da si previdna in da po svojih najboljših močeh predvidevaš, kaj te čaka v prihodnosti.
Naredi inventuro materialnih dobrin, ki jih imaš in recikliraj ali zavrži tisto, kar ti več ne služi.

Offline Nelis

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #357 on: February 01, 2011, 07:29:36 PM »
Opal hvala.
Inventuro sem naredila že pred časom in dala stran veliko stvari :).Bom pa za vsak slučaj še malo pogledala.Potem me čaka veliko lepega ;D.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #358 on: February 02, 2011, 08:50:14 AM »
Kakšno sporočilo pa nosi kokoš? Bili sta dve in ali je to tudi kaj povezano oz. ali to tudi nosi kakšno sporočilo?

Podajam ti sporočila kokoši, ki sem jih sama kanalizirala:

Si v fazi, ko se nujno potrebuješ negovati, predvsem svoje fizično telo in notranjega otroka. Privošči si kakšno masažo ali pojdi v savno.
Izredno si zaščitniška do svoje družbe in družine, na trenutke morda celo preveč.
Si izredno jezikovno nadarjena, znaš se dobro izražati in sporazumevanje v tujih jezikih ti prav tako leži. Izkoristi ta dar.
Sama imaš voljo in vztrajnost, da odkriješ stvari, ki so jih drugi spregledali.
Tvoje moči so v fazi prebujanja.
Rada se zbudiš zgodaj zjutraj, da s pridom izkoristiš dan.

Glede na to, da sta bili dve kokoši, so sporočila še toliko močnejša in ti poleg tega sporočajo, da bolj zaupaš v svoje sposobnosti in intuicijo.

www.theta.si
DZK 519

Offline Opal

• Mojster
« Reply #359 on: February 03, 2011, 08:47:43 AM »

Podajam ti sporočila kokoši, ki sem jih sama kanalizirala:

Si v fazi, ko se nujno potrebuješ negovati, predvsem svoje fizično telo in notranjega otroka. Privošči si kakšno masažo ali pojdi v savno.
Izredno si zaščitniška do svoje družbe in družine, na trenutke morda celo preveč.
Si izredno jezikovno nadarjena, znaš se dobro izražati in sporazumevanje v tujih jezikih ti prav tako leži. Izkoristi ta dar.
Sama imaš voljo in vztrajnost, da odkriješ stvari, ki so jih drugi spregledali.
Tvoje moči so v fazi prebujanja.
Rada se zbudiš zgodaj zjutraj, da s pridom izkoristiš dan.

Glede na to, da sta bili dve kokoši, so sporočila še toliko močnejša in ti poleg tega sporočajo, da bolj zaupaš v svoje sposobnosti in intuicijo.

Zanimivo sporočilo  :)
Hvala, Gaja!!!

:-*  Opal