Author Topic: KADILCI  (Read 41358 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: KADILCI
« Reply #75 on: November 20, 2007, 08:55:51 PM »
Izjava dneva  ::)

Če kaznujejo lastnike lokalov zaradi kajenja gostov, je to tako, kot da bi kaznovali Dars, ker vozniki na avtocestah vozijo prehitro.

Momo Jorgačević, gostilničar
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #76 on: November 20, 2007, 10:42:57 PM »
Ta je pa mocna.  :D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #77 on: November 21, 2007, 11:27:19 AM »
maaa a  nekje morajo začeti,da so opazni tudi v tujini, da se koga oprime"
let it be

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #78 on: November 21, 2007, 11:38:58 AM »
Izjava dneva  ::)

Če kaznujejo lastnike lokalov zaradi kajenja gostov, je to tako, kot da bi kaznovali Dars, ker vozniki na avtocestah vozijo prehitro.

Momo Jorgačević, gostilničar

je izjavil gostilničar...kdo pa drug  ;D

okrog tega zakona se pa res kadi... ;D na moje veselje in žalost mnogih se pa  ne več v oštarijah  ;) do sedaj je obveljala želja ( potreba ) kadilcev, zdaj smo pa še nekadilci na vrsti...fifty fifty   ;)
« Last Edit: November 21, 2007, 11:41:14 AM by taja6 »

Offline Nataša

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #79 on: November 21, 2007, 12:21:55 PM »
No, ko smo ravno pri kadilcih.

Pogled je strogo uperjen v kadilske in njemu podobne zakone, kjer s kazensko palico žugajo inšpektorji.
Povem vam, da v pristojnih službah še med seboj nimajo pošlihtanih stvari. In če se hočeš boriti zase moraš sam poznati zakone bolj kot oni sami, drugače te povozijo na mah. Govorim iz lastnih izkušenj.
Mi, ki državi plačujemo davke, prispevke, ljudem dajemo možnost zaposlitve smo velikokrat kamen spotike. Tako in drugače.
Država nam stalno stoji za vratom, zahteva ogromno, daje pa popolnoma nič. Ampak res popolnoma nič. Ja, položnice za plačat. V vsem ostalem se znajdi sam. No in en kup zakonov.
Kadilski zakon je že svoje naredil. Koliko od teh lastnikov lokala je lahko državi plačalo to kar od njih zahteva? Vemo pa, da je ta neusmiljena. Če ne plačaš vseh prispevkov, greš lahko samo še rakom žvižgat.
Upad prometa v gostinstvu je bil res velik in osebno se s tem zakonom ne strinjam.
Če so razmišljali v to smer, bi lahko vsaj lokale razdelili na kadilske in nekadilske. In bi bil volk sit in koza cela.

Pa še to:
Ko zvečer peljem psa na spehod, na koncu ulice naidem na skupino dilerjev, drogerašev... Samo presedajo se iz avtomobila v avtomobil. Vsak večer ob istem času. Vsi vemo zakaj se gre, le policija ne ve nič. Pa čeprav so vlomi in tatvine okoli nas  vedno bolj pogosti.
Rešujmo resnično nevarnost.

Oh, kako paše malo po državci sekat! ;)

Lep dan! :) :) :)

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #80 on: November 21, 2007, 01:16:58 PM »
Se strinjam s tabo Nataša,

tudi sama imam kar nekaj izkušenj, kako npr. policija ( država nič ne naredi ), pa če se državljan izpostavi, prijavi težje kaznivo dejanje ( ne anonimno ) - prišli so od daleč z avtom pogledat in to je bilo to.... Pri nas v Sloveniji pa tako in tako glede zakonodaje ne delajo nič drugega, kot povzemajo po sprejetih zakonih iz drugih držav. In tudi pri kadilskem zakonu je bilo tako...

saj se bo po mojem sčasoma tudi ta spremenil - prej smo bili vsi v istem košu in sedaj je isto. Samo, da prej smo bili mi nekadilci na slabšem - v podrejenem položaju ( če si žele iti ven si moral tolerirati ( vdihavati ) dim ), sedfaj pa so kadilci prikrajšani za svojo pravico.

Pri vseh teh zadevah je vedno tako, da ne moreš vseh zadovoljiti ( tudi s sredino ne ) - država pa po svoje naredi....kao vedno v našem imenu.

Razumem kadilce in se strinjam z njimi, razumem pa tudi sebe in sama sem si bolj pomembna, zato mi paše ta zakon.

Kar se tiče inšpektorjev, pa tako in tako vemo, da imamo običajno dva ali tri komade za določeno področje za celo Slovenijo. Potem pa se grejo nadzor  ;D

Kaj še bo, bomo pa videli - dejstvo pa je, da se država vedno bolj vmešava in določa - v osebne pravice posameznih državljanov.

pozdravček vsem - kadilcem in nekadilcem  ;D družili in radi se bomo imeli ne glede na takšen ali drugačen zakon

Taja

Offline Nataša

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #81 on: November 21, 2007, 01:25:33 PM »
Taja, ta zadnji stavek mi je pa zeloooo všeč.  ;)

Lep dan ti želim! ;D

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #82 on: November 21, 2007, 01:36:39 PM »
....je resničen, mar ne  ;)

tudi tebi pošiljam lep pozdravček  :D

Offline Nataša

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #83 on: November 21, 2007, 01:50:23 PM »
Resničen, resničen.
Zato radi se imejmo in čimveč se smejmo... :D

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #84 on: December 01, 2007, 09:18:39 PM »
Kako bo zdaj, pusaci?
S temi grelci res onesnazujete naravo, bo vas potrebno spet u kafane postavit.  ;)
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #85 on: December 02, 2007, 12:08:45 AM »
Bolj težko to zimo, Azra. Z naslednjo vlado bi pa tudi zakon lahko šel skozi. ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #86 on: December 02, 2007, 12:07:07 PM »
Bolj težko to zimo, Azra. Z naslednjo vlado bi pa tudi zakon lahko šel skozi. ;D

::)
Drzim pesti.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #87 on: December 02, 2007, 01:00:06 PM »

::)
Drzim pesti.

Tudi jaz, pa čeprav upam, da se bom do takrat že znebila svoje razvade.  :'(
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #88 on: April 21, 2008, 03:39:29 PM »
Ta tema ze dolgo ni zivela, jaz pa sem nasla fotografije in dokaz, da je kajenje sexy.  ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #89 on: April 21, 2008, 03:49:07 PM »
Pošlji ti te slike onim v parlament, pa da vidimo, če se spoznajo kaj na sexy.  :D
www.sepet-sanj.com