Author Topic: KADILCI  (Read 41355 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: KADILCI
« Reply #90 on: April 21, 2008, 04:02:56 PM »
Pošlji ti te slike onim v parlament, pa da vidimo, če se spoznajo kaj na sexy.  :D

Zal nimajo stila.  ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #91 on: April 21, 2008, 04:04:37 PM »
Pošlji ti te slike onim v parlament, pa da vidimo, če se spoznajo kaj na sexy.  :D

Zal nimajo stila.  ;D

Eni ga sigurno imajo, ampak so revčki v manjšini.  :'(
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #92 on: April 21, 2008, 05:34:29 PM »
beg to differ  ;)

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #93 on: April 21, 2008, 10:56:20 PM »

Zal nimajo stila.  ;D

Pa saj zdaj ze lahko zunaj prizgete na soncku.  :)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #94 on: April 21, 2008, 11:31:09 PM »

Zal nimajo stila.  ;D

Pa saj zdaj ze lahko zunaj prizgete na soncku.  :)

Itak. Vlečemo ko Turki.  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline colts

• Novinec
  • *
« Reply #95 on: July 21, 2012, 07:01:01 PM »
Prej kot skorumpiranim znanstvenikom, verjamem spodaj napisanemu članku.

http://www.ivonazivkovic.net/cigarete.htm

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #96 on: July 22, 2012, 07:45:08 AM »
Selekcija ...  ;D
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #97 on: July 24, 2012, 04:33:11 AM »
Colts.

Ta članek sem pa že prej enkrat nekje bral in mislim, da sem ga tudi k nam postavil. Dobro, da si ga tudi ti. Preprosto je vredno ga prebrati, saj s tem bi si marsikdo odprl oči. Mogoče kdo začne celo kaditi.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #98 on: July 24, 2012, 07:45:47 AM »
Če je meni ginekologinja rekla, da mi bolj škoduje, če neham kaditi med nosečnostjo, kot pa da kadim. Potem že ne more bit tako hudo. Sicer ne kadim, ker mi je tok slabo, da mi tudi paše ne  ???
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #99 on: July 24, 2012, 03:25:51 PM »

ja, saj res, kadilci pridno kašljajo ( proces zdravljenja ?), s tem običajno prebijejo zvočni zid in izločajo hektolitre sluzi, ker tobak ( in vse primešane kemikalije ) tako zdravilno vpiva na njihovo telo  ;D vsakomur svoje in vsak verjame svoji norosti  ;D

atomska bomba je morda tudi zdrava za kožo, nimaš aken...
« Last Edit: July 24, 2012, 03:28:32 PM by taja6 »

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #100 on: July 24, 2012, 06:59:47 PM »

ja, saj res, kadilci pridno kašljajo ( proces zdravljenja ?), s tem običajno prebijejo zvočni zid in izločajo hektolitre sluzi, ker tobak ( in vse primešane kemikalije ) tako zdravilno vpiva na njihovo telo  ;D vsakomur svoje in vsak verjame svoji norosti  ;D

atomska bomba je morda tudi zdrava za kožo, nimaš aken...

Taja.  Vsi vemo, da je kajenje, škodljivo, toda vseeno bi te vpršal, če si ti ta članek sploh prebrala?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #101 on: July 24, 2012, 07:00:43 PM »
Če je meni ginekologinja rekla, da mi bolj škoduje, če neham kaditi med nosečnostjo, kot pa da kadim. Potem že ne more bit tako hudo. Sicer ne kadim, ker mi je tok slabo, da mi tudi paše ne  ???

Moji bivši ženi je v času nosečnosti tudi priporočal gineklog, da naj ne neha kaditi.  Zdravo ni, vendar potem ste še bolj živčne, če ne kadite, torej to bo razlog menim.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #102 on: July 24, 2012, 07:19:12 PM »
Andres, tudi jaz nisem prebrala članka, preletela sem ga. Ustavila sem se ob stavku, da imajo Japonci najmanj raka in to... Bi dodala, da sem o Japoncih naletela na ta podatek tudi ob gledanju posnetka na youtube, o enem izmed naj antioksidantov, organskem Germaniju. Prepričala pa me je zdravnica dr.Snežana Bašič, ki je zgledala za svojo starost tako vitalno, trdeč, da ga tudi sama uživa. In češ, kolikokrat mislimo, da nam manjka vitaminov, v resnici pa našim celicam manjka kisika, ki nam ga pa odlično nosi organski germanij. Sama sem ga uživala samo eno dozo, pa niti ne morem reči, da sem opazila neko bistveno izboljšanje, več ga nisem, ker je sv.... drag. Sem ga pa nekaj zavitkov raje kupila za svaka in sestro, ki ga hudo bolj potrebujeta in onadva sta potrdila, da jima zelo pomaga.

No, ko sem svoje  zanimanje nadgradila z ogledom posnetkov na youtube, je bilo rečeno, da org.germanij Japonci dnevno uživajo in glede na to, da so za njimi tudi posledice jedrskih nesreč, zgleda gre tudi temu pripisat, da je pri njih tako malo raka. Če pomislimo na njihov način življenja, si tudi lahko mislimo, da pojedo veliko morskih sadežev in zelenjave, mediteranski narodi so tudi znani, da je pri njih zaradi hrane in uporabe olivnega olja manj srčnih bolnikov...

Cigarete so gotovo škodljive...če je kdo bil, jz ne, na razstavi človeških organov v  Ljubljani, menda ni moglo bit nazornejše kot izgled kadilčevih pljuč... Gotovo pa kajenje naravno pridelanega tobaka, brez vseh škodljivih dodatkov (menda jih je čez 100 in tisti povzročajo odvisnost) v zmernih zmernih mejah nekaj lažje "prebavljivega" za telo. Hvalabogu, pa razen poskusov iz radovednosti, nikoli nisem kadila. Se mi vsaj ni treba odvajat. Odvajanje potrebujem samo od OH  :P
« Last Edit: July 24, 2012, 07:21:17 PM by Rena »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #103 on: July 24, 2012, 08:24:02 PM »
Do nadaljnega kadim............Men je fajn

Sem pa včeraj videla en tak strojček za zvijat tobak in sem probala tud sama in je prav simpatično. Še en obred za ob kavici. Si bom kar nabavla.  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #104 on: July 24, 2012, 09:05:16 PM »
Tole o Organskem germaniju je bolj nova stvar zame. Se nikoli nisem spuščal v kemijo.
Nalašč grem prebrat še enkrat članek, saj to pot ga nisem v celoti, ker sem ga že prej enkrat. Mogoče pa gre za dva članka, ki oba zagovarjata kadilce ter navajata zaroto.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858