Andres, tudi jaz nisem prebrala članka, preletela sem ga. Ustavila sem se ob stavku, da imajo Japonci najmanj raka in to... Bi dodala, da sem o Japoncih naletela na ta podatek tudi ob gledanju posnetka na youtube, o enem izmed naj antioksidantov,
organskem Germaniju. Prepričala pa me je zdravnica dr.Snežana Bašič, ki je zgledala za svojo starost tako vitalno, trdeč, da ga tudi sama uživa. In češ, kolikokrat mislimo, da nam manjka vitaminov, v resnici pa našim celicam manjka kisika, ki nam ga pa odlično nosi organski germanij. Sama sem ga uživala samo eno dozo, pa niti ne morem reči, da sem opazila neko bistveno izboljšanje, več ga nisem, ker je sv.... drag. Sem ga pa nekaj zavitkov raje kupila za svaka in sestro, ki ga hudo bolj potrebujeta in onadva sta potrdila, da jima zelo pomaga.
No, ko sem svoje zanimanje nadgradila z ogledom posnetkov na youtube, je bilo rečeno, da org.germanij Japonci dnevno uživajo in glede na to, da so za njimi tudi posledice jedrskih nesreč, zgleda gre tudi temu pripisat, da je pri njih tako malo raka. Če pomislimo na njihov način življenja, si tudi lahko mislimo, da pojedo veliko morskih sadežev in zelenjave, mediteranski narodi so tudi znani, da je pri njih zaradi hrane in uporabe olivnega olja manj srčnih bolnikov...
Cigarete so gotovo škodljive...če je kdo bil, jz ne, na razstavi človeških organov v Ljubljani, menda ni moglo bit nazornejše kot izgled kadilčevih pljuč... Gotovo pa kajenje naravno pridelanega tobaka, brez vseh škodljivih dodatkov (menda jih je čez 100 in tisti povzročajo odvisnost) v zmernih zmernih mejah nekaj lažje "prebavljivega" za telo. Hvalabogu, pa razen poskusov iz radovednosti, nikoli nisem kadila. Se mi vsaj ni treba odvajat. Odvajanje potrebujem samo od OH