Pozdravljeni!
Zanima me, ali morda namerava kdo od vas izvajati skupinsko zdravljenje. Priporočila bi namreč mojo hčerko Živo, ki vsake toliko časa čuti bolečine v levem komolcu in levem zapestju. Trenira namreč judo (že sedmo leto), zato se včasih zgodi, da kateri del telesa (predvsem roke in prsti na rokah) skupijo pri padcih. Roka je sicer gibljiva in brez modric, le bolečine se včasih pojavljajo. Po pravici povedano je ne bi rada vozila na rentgen in je dala prežarčiti za vsako najmanjšo bolečino, kajti menim, da poškodba ni huda, če je roka normalno gibljiva in se na mestu udarca ni pojavila niti modrica. Komolec je sicer mazala z gabzovim mazilom (mesec dni, potem je trba prekiniti), vendar še ni dobro. O tem, da bi pa malo izpregla in sanirala te "poškodbe", tega pa sploh noče slišati. Če ji lahko kdo od vas pomaga, vam bom zelo hvaležna, ker na žalost sama tega še ne zmorem.
Imam pa še eno prašanje za našega psa Larija, ki mu dlaka gre ven kar čez celo leto. Nima normalnih cikov zamenjave, npr. spomladi in jeseni. Zdaj, ko je že zelo mrzlo, gre dlaka ven tako kot bi morala iti poleti. Poskusili smo že več različnih vrst hrane, pa ne pomaga nič. Ali bi morda lahko pomagalo theta zdravljenje? Prebiva pa zunaj, v pesjaku.
Naj omenim še, da je naša muca Mojca, ki ni sprejela vašega zdravljenja, žal preminula. Imela je namreč mačjo levkozo, virus, ki ga lahko mlad mucek dobi že od materre v maternici, če je le-ta okužena.
LP