Author Topic: Skupinsko zdravljenje, peti del.  (Read 224435 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skorpijonka

• Mojster
Re: Skupinsko zdravljenje, peti del.
« Reply #645 on: December 03, 2010, 11:35:32 AM »
Jaz še vedno čutim bolečino v hrbtu. Ni še popolnoma dobro, Jane.
 :(
Nekaj je še zadaj....

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #646 on: December 03, 2010, 11:42:38 AM »
Vem Škorpijonka, ker se mi še ni zgodilo, da bi mi bilo tako slabo kot mi je bilo danes. Spucat bom probala do tam kamor mi bo pustil.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #647 on: December 03, 2010, 06:38:38 PM »
Sem bila zraven, delala na Goginemu očetu in Janinemu možu, izmenično. Tudi mene zanima, kako je šlo.

Med thetanjem sem čutila bolečino v prsnem košu. To se mi je sicer v preteklosti že dogajalo, ampak ne vem, kaj je to.
Ima kdo težave s srcem oz. to čakro?

Pika, kadar delamo skupinsko zdravljenje, samo tisti, ki vodi, opazuje zdravljenje, preostali pošiljajo podporo njemu. To je zato, da ne nastane 'šmorn'. ;)
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #648 on: December 03, 2010, 09:41:03 PM »
Sem bila zraven, delala na Goginemu očetu in Janinemu možu, izmenično. Tudi mene zanima, kako je šlo.

Med thetanjem sem čutila bolečino v prsnem košu. To se mi je sicer v preteklosti že dogajalo, ampak ne vem, kaj je to.

Pika, kadar delamo skupinsko zdravljenje, samo tisti, ki vodi, opazuje zdravljenje, preostali pošiljajo podporo njemu. To je zato, da ne nastane 'šmorn'. ;)

Jejhata.  :o Sem ga pihnila.
No, k sreči sem bolj pošiljala ljubezen kot "zdravila".  ::) To ni moglo škodit. Upam.  ??? :-\

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #649 on: December 04, 2010, 11:55:57 PM »

No, k sreči sem bolj pošiljala ljubezen kot "zdravila".  ::) To ni moglo škodit. Upam.  ??? :-\

Pika, o tem smo že večkrat pisali v tej temi in to se tudi uči na začetnem seminarju, če si ga delala. Škodi lahko. Ravno zaradi tega, ker je škodilo, ko je več ljudi delalo na enem človeku, je Vianna določila, da pri skupinskem zdravljenju to počne samo ena oseba.

Moj ata je dobil vnetje oči. Upam, da ne zaradi tega. Vsekakor se ne sekiraj pretirano, ker tudi to škodi  :o ti pa si delala najbolje, kar si znala.

:-* Gaja
www.theta.si
DZK 519

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #650 on: December 05, 2010, 09:15:17 AM »

Pika, o tem smo že večkrat pisali v tej temi in to se tudi uči na začetnem seminarju, če si ga delala. Škodi lahko. Ravno zaradi tega, ker je škodilo, ko je več ljudi delalo na enem človeku, je Vianna določila, da pri skupinskem zdravljenju to počne samo ena oseba.

Moj ata je dobil vnetje oči. Upam, da ne zaradi tega. Vsekakor se ne sekiraj pretirano, ker tudi to škodi  :o ti pa si delala najbolje, kar si znala.

:-\ :-\ Gaja, res sem premalo prebirala to temo in očitno te vrstice spregledala. Začetni seminar sem opravila pred dvema letoma in se omenjenega ne spomnim. Rečeno je bilo, da ne more škodit, če pošiljaš ljubezen oz. da to lahko počneš vedno in komurkoli.
Kaj pa se zgodi, če se npr. v nekem trenutku izvaja skupinsko zdravljenje za osebo X, ti pa ji, neseznanjem z dogananjem, "slučajno" istočasno pošiljaš ljubezen?

Mi je kar malo nerodno... ::) ??? :-X...zdajle se mi je cel kup vprašanj porodilo... bom še enkrat temeljito preštudirala zadevo.  :-\ :-\
Hvala ti, vse dobro!  :-* :-*

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #651 on: December 05, 2010, 11:17:44 PM »
Pika, eno je pošiljanje ljubezni in drugo je izvajanje zdravljenja. Če pošiljaš nekomu brezpogojno ljubezen, ta resda ne more škoditi. Če pa se gremo zdravljenje, potem to opravlja samo ena oseba, drugi pa njej pošiljajo ljubezen. To bi morali delati prvi dan seminarja v skupinah, ko je ena oseba izvajala zdravljenje (stala za osebo in jo držala za ramena), druga je bila zdravljena, tretja ali četrta sta pa pošiljali ljubezen.

To imaš v priročniku, vsaj tistem, ki ga jaz uporabljam, napisano na strani 21. Spodaj citiram besedilo, ki govori o skupinskem zdravljenju:
"Rezultat skupinskega zdravljenja je lahko enakovreden zdravljenju na eni sami osebi.
Vendar je potrebna previdnost pri uporabi skupinskega zdravljenja. Samo ena oseba je praktik, ki usmerja zdravljenje oziroma pošiljanje brezpogojne ljubezni skozi stranko.
Razlog za to je, da so misli resnične zadeve, ki morajo biti usmerjene pravilno, ker bo drugače vsak v krogu delal nekaj drugega od ostalih. To povzroči v telesu zmedo, ker več praktikov naenkrat poda ukaze za soustvarjanje".

www.theta.si
DZK 519

Offline ana67

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #652 on: December 13, 2010, 10:58:17 AM »
Pozdravljeni!

Zanima me, ali morda namerava kdo od vas izvajati skupinsko zdravljenje. Priporočila bi namreč mojo hčerko Živo, ki vsake toliko časa čuti bolečine v levem komolcu in levem zapestju. Trenira namreč judo (že sedmo leto), zato se včasih zgodi, da kateri del telesa (predvsem roke in prsti na rokah) skupijo pri padcih. Roka je sicer gibljiva in brez modric, le bolečine se včasih pojavljajo. Po pravici povedano je ne bi rada vozila na rentgen in je dala prežarčiti za vsako najmanjšo bolečino, kajti menim, da poškodba ni huda, če je roka normalno gibljiva in se na mestu udarca ni pojavila niti modrica. Komolec je sicer mazala z gabzovim mazilom (mesec dni, potem je trba prekiniti), vendar še ni dobro. O tem, da bi pa malo izpregla in sanirala te "poškodbe", tega pa sploh noče slišati. Če ji lahko kdo od vas pomaga, vam bom zelo hvaležna, ker na žalost sama tega še ne zmorem.

Imam pa še eno prašanje za našega psa Larija, ki mu dlaka gre ven kar čez celo leto. Nima normalnih cikov zamenjave, npr. spomladi in jeseni. Zdaj, ko je že zelo mrzlo, gre dlaka ven tako kot bi morala iti poleti. Poskusili smo že več različnih vrst hrane, pa ne pomaga nič. Ali bi morda lahko pomagalo theta zdravljenje? Prebiva pa zunaj, v pesjaku.

Naj omenim še, da je naša muca Mojca, ki ni sprejela vašega zdravljenja, žal preminula. Imela je namreč mačjo levkozo, virus, ki ga lahko mlad mucek dobi že od materre v maternici, če je le-ta okužena.

LP

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #653 on: December 13, 2010, 01:15:19 PM »
Pozdravljeni!

Zanima me, ali morda namerava kdo od vas izvajati skupinsko zdravljenje. Priporočila bi namreč mojo hčerko Živo, ki vsake toliko časa čuti bolečine v levem komolcu in levem zapestju. Trenira namreč judo (že sedmo leto), zato se včasih zgodi, da kateri del telesa (predvsem roke in prsti na rokah) skupijo pri padcih. Roka je sicer gibljiva in brez modric, le bolečine se včasih pojavljajo. Po pravici povedano je ne bi rada vozila na rentgen in je dala prežarčiti za vsako najmanjšo bolečino, kajti menim, da poškodba ni huda, če je roka normalno gibljiva in se na mestu udarca ni pojavila niti modrica. Komolec je sicer mazala z gabzovim mazilom (mesec dni, potem je trba prekiniti), vendar še ni dobro. O tem, da bi pa malo izpregla in sanirala te "poškodbe", tega pa sploh noče slišati. Če ji lahko kdo od vas pomaga, vam bom zelo hvaležna, ker na žalost sama tega še ne zmorem.

Imam pa še eno prašanje za našega psa Larija, ki mu dlaka gre ven kar čez celo leto. Nima normalnih cikov zamenjave, npr. spomladi in jeseni. Zdaj, ko je že zelo mrzlo, gre dlaka ven tako kot bi morala iti poleti. Poskusili smo že več različnih vrst hrane, pa ne pomaga nič. Ali bi morda lahko pomagalo theta zdravljenje? Prebiva pa zunaj, v pesjaku.

Naj omenim še, da je naša muca Mojca, ki ni sprejela vašega zdravljenja, žal preminula. Imela je namreč mačjo levkozo, virus, ki ga lahko mlad mucek dobi že od materre v maternici, če je le-ta okužena.

LP

Ana, mi bomo v nedeljo ob 17.30 imeli skupinsko zdravljenje. Če ti to ni prepozno lahko uvrstim Živo in Larija na seznam.

www.theta.si
DZK 519

Offline ana67

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #654 on: December 13, 2010, 02:51:01 PM »
Ni prepozno. Lahko ju dodate na seznam. Hvala!

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #655 on: December 13, 2010, 10:50:20 PM »
Ni prepozno. Lahko ju dodate na seznam. Hvala!

Oki, doki. Če še kdo rabi zdravljenje česa, naj pove.
www.theta.si
DZK 519

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #656 on: December 14, 2010, 09:33:59 AM »
A lahko zraven dodam manifestacijo sluzbe? Nekaj fajnega se mi kaže..zaupam vesolju, da dela v moje dobro, bi mi pa prav prišla podpora, da se zgodi v najboljše in najvišje moje dobro  ;)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #657 on: December 14, 2010, 11:46:11 AM »
A lahko zraven dodam manifestacijo sluzbe? Nekaj fajnega se mi kaže..zaupam vesolju, da dela v moje dobro, bi mi pa prav prišla podpora, da se zgodi v najboljše in najvišje moje dobro  ;)

Seveda, Daia. Zmenjeno. :D
www.theta.si
DZK 519

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #658 on: December 14, 2010, 11:49:38 AM »
Hvala Gaja..super  ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #659 on: December 14, 2010, 12:57:33 PM »
Draga Gaja, z veseljem se dajem na listo. Zdravila bi migreno in mastne lase.  ;D
Manifestirala bi pa tudi rada (če spada zraven) pozitiven razvoj projekta, v katerega vlagam.
Najlepša hvala!  :-*

Vodnike imam pri sebi, lahko čez 2 uri kaj pogledam, če rabiš.
« Last Edit: December 14, 2010, 02:59:39 PM by Pika »