Author Topic: Vaja 5  (Read 9216 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: Vaja 5
« Reply #15 on: June 26, 2010, 11:04:09 PM »
še opaženo:

ali je bil zakrknjen samec:  :Sa v 7 H?  ;)
TUDI TO BO DRŽALO

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #16 on: June 27, 2010, 07:27:30 AM »
Težko rečem kaj konkretno je bil, ampak vse v njegi karti mi kaže na neko pomoč drugim, tudi pisanje knjig, svetovanje tudi preko moderne komunikacije ( računalnik, radio...) vodnar na MC. nagnjenost k pravu. Priljubljenost pri ljudeh.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #17 on: June 27, 2010, 09:59:31 AM »
Težko rečem kaj konkretno je bil, ampak vse v njegi karti mi kaže na neko pomoč drugim, tudi pisanje knjig, svetovanje tudi preko moderne komunikacije ( računalnik, radio...) vodnar na MC. MODERNA KOMUNAKCIJA JE  PRISOTNA, DA nagnjenost k pravu. Priljubljenost pri ljudeh. ABSOLUTNO DA
« Last Edit: June 27, 2010, 10:01:03 AM by taja6 »

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #18 on: June 27, 2010, 05:06:00 PM »
Kaj pa  :J v 5H: ali kaže na uživanje življenja s polno žlico? Ker je zraven  :NE, so mogoče tu zraven tudi opojne substance? In s tem v povezavi "nasilna smrt"? :(

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #19 on: June 27, 2010, 06:23:43 PM »
Kaj pa  :J v 5H: ali kaže na uživanje življenja s polno žlico? TU BI LAHKO REKLA DA ALI PA NE..TEŽKO REČI  ::) Ker je zraven  :NE, so mogoče tu zraven tudi opojne substance? DA In s tem v povezavi "nasilna smrt"? :( DA

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #20 on: June 28, 2010, 10:25:06 AM »
Vpliven  :Sa v 7H v egzaktnem  :sek s  :ki 9H. Plameta sta v 3. hemisfera, ki je področje definicije samega sebe preko interakcije z zunanjim svetom.
Sočuten človek in idealist ( :Lu :ri,  :So :sek :NE).
Odgovoren, vztrajen na dolgoročne cilje usmerjen človek ( :So :PL :de,  :Ma :B).
Precejšnje težave v odnosu do nežnejšega spola ( :Sa 7H  :kv  :Lu)
Verbalno elektrizira, ko je govoril ni pustil ljudi hladne ( :Ve :kon :U :Le 3H in  :Me :Le), govoril (pisal) je odločno in to o temah, ki so pomembne za vse nas, za vso človeštvo ( :Ma 12H v kontaktu s planeti v  :Le).
Tudi samoizraznost je prisotna, neka umetniška žilica... ampak ne mislim, da je umetnik. Prej bi rekel, da je to uporabljal kot orodje pri doseganju svojih ciljev. ( :J :NE 5H,  :sek  :So)

Delo...
IC  :Le je (pod)zavestna potreba, da izraziš svojo posebnost, da pokažeš to svetu. Vladar MC-ja pa je tudi v  :Le
Če k temu dodamo še 2 planeta v levoski, 5. hiši in seveda 3 v  :Le samem, vidimo, da je to kar močan element.
Ko je  :PL v  :kon s  :So pa je to vedno močan element, torej imamo še tole  :de in 4H.

Težka je ta...

Kot da bi učil ljudi, kako preko dela na sebi naredijo boljši svet.
Kao, be the change you want to see in the world...

« Last Edit: June 28, 2010, 10:27:13 AM by Bojan The Bojan »

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #21 on: June 28, 2010, 10:44:22 AM »
kako krasno vas je brati in preko natalne karte spoznavati  znane osebnosti pod zunanjo masko  :)

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #22 on: June 28, 2010, 10:48:18 AM »
Vpliven  :Sa v 7H v egzaktnem  :sek s  :ki 9H. Plameta sta v 3. hemisfera, ki je področje definicije samega sebe preko interakcije z zunanjim svetom.
Sočuten človek in idealist ( :Lu :ri,  :So :sek :NE). DA
Odgovoren, vztrajen na dolgoročne cilje usmerjen človek ( :So :PL :de,  :Ma :B).DA
Precejšnje težave v odnosu do nežnejšega spola ( :Sa 7H  :kv  :Lu)DA
Verbalno elektrizira, ko je govoril ni pustil ljudi hladne ( :Ve :kon :U :Le 3H in  :Me :Le), govoril (pisal) je odločno in to o temah, ki so pomembne za vse nas, za vso človeštvo ( :Ma 12H v kontaktu s planeti v  :Le). RES JE, VELIKO DELAL NA DOBRODELNOSTI
Tudi samoizraznost je prisotna, neka umetniška žilica... ampak ne mislim, da je umetnik. Prej bi rekel, da je to uporabljal kot orodje pri doseganju svojih ciljev. ( :J :NE 5H,  :sek  :So) BIL JE UMETNIK  ;) A O NJEGOVIH RESNIČNIH NOTRANJIH VZGIBIH BI LAHKO GOVORIL LE ON SAM

Delo...
IC  :Le je (pod)zavestna potreba, da izraziš svojo posebnost, da pokažeš to svetu. Vladar MC-ja pa je tudi v  :Le BI JE POSEBEN BREZ DVOMA
Če k temu dodamo še 2 planeta v levoski, 5. hiši in seveda 3 v  :Le samem, vidimo, da je to kar močan element.
Ko je  :PL v  :kon s  :So pa je to vedno močan element, torej imamo še tole  :de in 4H.

Težka je ta...

Kot da bi učil ljudi, kako preko dela na sebi naredijo boljši svet.
Kao, be the change you want to see in the world...
ZANIMIVO

ŽELITE IME ALI ŠE POČAKAM?
« Last Edit: June 28, 2010, 10:53:29 AM by taja6 »

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #23 on: June 28, 2010, 10:52:36 AM »
Torej vseeno umetnik.
Vse bolj opažam kako pomembna je pozicija  :J pri delu.

Ali OK, on ima  :sek  :So (prek  :NE).

Zaradi mene lahko poveš.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #24 on: June 28, 2010, 10:58:40 AM »
Povej, povej  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #25 on: June 28, 2010, 11:04:24 AM »
MICHAEL JACKSON  ;)

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #26 on: June 28, 2010, 11:05:59 AM »
hehe, svašta.

Zanimivo, res.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #27 on: June 28, 2010, 11:10:38 AM »
zanimivo, res. Samo nekaj mi ne štima.  Ker sem že pred tem, preden si ti to karto dala gor njegovo karto gledala, pa mi tole ni njegova karta  ???

Moja astro karta

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #28 on: June 28, 2010, 11:11:04 AM »
kje v karti bi ti gledal/videl, da ni imel " normalnega " otroštva, ampak je bil na nek način izoliran ?

Vrh 4 hiše je v vodnarju, v njej je luna----torej ne gre za " klasično " družino, pogoste selitve, odprta družina - prijatelji kot del družine   ::)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #29 on: June 28, 2010, 11:12:35 AM »
Je pa zanimivo, da tale karta, ki si jo objavila drži. Tista na astrodatabank je tale: http://www.astro.com/astro-databank/Jackson%2C_Michael_%281958%29

Moja astro karta