Author Topic: Pozdrav, Spletni simbol-drugi del  (Read 184389 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tadeja11

• Novinec
  • *
Re: Pozdrav, Spletni simbol-drugi del
« Reply #15 on: September 13, 2010, 02:53:13 PM »
To sem pa spregledala, da je zaželeno imeti astrološko karto - jst je še zmeraj nimam, ker je pač ne znam naredit. Zanima me, a je s tem veliko dela, oz. glede na to, da ste tukaj eni kar profesionalni astrologi, je kdo, ki bi mi pri tem pomagal - da mi to naredi oz. mi priporoči, kako si lahko sama to hitro naredim (a se to sploh da na hitro naredit?) (verjetno je v drugih temah o tem kar veliko napisanega, vendar me trenutno ne vleče preveč v te sfere).
V nasprotnem primeru bom še kakšno leto brez astrološke karte, kar mene osebno trenutno ne moti preveč :) Ko pa me bo zamikalo spoznavanje aspektov, hiš in vplivov planetov, si bom pa zagotovo bolj naštudirala vse astro teme tega foruma.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #16 on: September 13, 2010, 03:01:51 PM »
Gre izključno za to da se soda link v tvoj profil. Astro.com naprimer ti jo izdela avtomatsko.  Me pa kot portirčino tule, veseli, da spremljaš, ter ti tako posledično ne uide nič, če si prijavljena ali ne.
Če pa se še vedno malo loviš ti bo karto naredil tisti ki ga boš prosila.  Resda ne na roke.

Mimogrede.  Desno nosnico spucaj.

Tvoj  portir.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline tadeja11

• Novinec
  • *
« Reply #17 on: September 13, 2010, 03:12:46 PM »
Hvala za tako hiter odgovor:) Bom malo pobrskala po Astro.com in potem jo tudi dodam.

Samo te nosnice - res hudo :) dejansko trenutno ne morem dihat normalno čez desno nosnico, pa se tega sploh nisem zavedala. Katero metodo si uporabil za to(če ni skrivnost:)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #18 on: September 13, 2010, 03:23:20 PM »
Hvala za tako hiter odgovor:) Bom malo pobrskala po Astro.com in potem jo tudi dodam.

Samo te nosnice - res hudo :) dejansko trenutno ne morem dihat normalno čez desno nosnico, pa se tega sploh nisem zavedala. Katero metodo si uporabil za to(če ni skrivnost:)

Verjetno sva bila istočasno na liniji in tako posledično tudi pozorna na to temo.   Metoda uporabljena je brez imena, brez patenta, torej se nam občasno enako dogaja vsem. Razen če govoriva o tipično ženskih stvareh kot je menstruacija. Škoda ker si jo tistikrat dobila.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #19 on: September 13, 2010, 05:02:23 PM »
kombiniram slednje z logičnim sklepanjem katera se ne brije več.
No in ravno iz tega razloga sem svojo odstranila, sedaj pa ugibaj če še ali nič več  :D :D :D :D :D

:-*

BY
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #20 on: September 13, 2010, 05:31:00 PM »
 :Ma v :de... Perfect is allmost good enough ali kako že :D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #21 on: September 13, 2010, 08:52:36 PM »
kombiniram slednje z logičnim sklepanjem katera se ne brije več.
No in ravno iz tega razloga sem svojo odstranila, sedaj pa ugibaj če še ali nič več  :D :D :D :D :D

BY

Ugibam, da si naravno porašćena. Vendar ne tako opičje kot bi morala biti. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #22 on: September 13, 2010, 09:44:21 PM »
No, pa mi je nekako le uspelo dodati mojo karto. Se opravičujem, nisem bila pozorna na to, da je zaželjeno, da se to karto doda.

Zdaj pa vsi firbci pozor.  Fresita ima zanimivo karto. Bržkone tudi še ni oddana, kriteriji pa znajo biti precej visoki.

hihi sem oddana, ne glede na to, kaj se smatra pod 'oddanost' ;D  :P

Mimogrede, kaj pa je tako zanimivega na moji karti?

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #23 on: September 13, 2010, 09:48:44 PM »
To sem pa spregledala, da je zaželeno imeti astrološko karto - jst je še zmeraj nimam, ker je pač ne znam naredit. Zanima me, a je s tem veliko dela, oz. glede na to, da ste tukaj eni kar profesionalni astrologi, je kdo, ki bi mi pri tem pomagal - da mi to naredi oz. mi priporoči, kako si lahko sama to hitro naredim (a se to sploh da na hitro naredit?) (verjetno je v drugih temah o tem kar veliko napisanega, vendar me trenutno ne vleče preveč v te sfere).
V nasprotnem primeru bom še kakšno leto brez astrološke karte, kar mene osebno trenutno ne moti preveč :) Ko pa me bo zamikalo spoznavanje aspektov, hiš in vplivov planetov, si bom pa zagotovo bolj naštudirala vse astro teme tega foruma.

Tadeja11, je čisto preprosto. Če sem jo lahko 'izdelala' jaz, ki sem popolen začetnik, potem veš, da ne more biti zakomplicirano...samo podatke vpišeš na spletni strani, ki so ti jo že omenili, vse ostalo v trenutku opravi računalnik 8)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #24 on: September 13, 2010, 10:53:29 PM »
No, pa mi je nekako le uspelo dodati mojo karto. Se opravičujem, nisem bila pozorna na to, da je zaželjeno, da se to karto doda.

Zdaj pa vsi firbci pozor.  Fresita ima zanimivo karto. Bržkone tudi še ni oddana, kriteriji pa znajo biti precej visoki.

hihi sem oddana, ne glede na to, kaj se smatra pod 'oddanost' ;D  :P

bo Andres gotovo povedal, kaj mu je kot moškemu padlo v uč v tvoji karti.

Jaz lahko rečem zagotovo, da si brihtna kot strela in nemirna, samosvoja. Da te vleče tujina in si povezana z njo, pa že pove tvoj podznak  :st ij še   :J imaš v prvi hiški, ki daje tvojemu znamenju karakteristike Strelca.  ;) iN še  :So ter ASC sta na strelčevi stopinji  :)
« Last Edit: September 13, 2010, 10:55:49 PM by taja6 »

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #25 on: September 14, 2010, 01:04:50 AM »
Bomo o tvoji karti rajši v zato namenjeni temi.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #26 on: September 14, 2010, 09:55:37 AM »

Andres

O ti,  ti   :D kako dober intuitivni čut imaš,  1:0 za tebe, res nisem in tega sem tudi vesela, saj ne rabi da sem kakor opica  ;D

Imej se   :-*

by Luana
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #27 on: September 14, 2010, 04:08:29 PM »

Andres

O ti,  ti   :D kako dober intuitivni čut imaš,  1:0 za tebe, res nisem in tega sem tudi vesela, saj ne rabi da sem kakor opica  ;D

Imej se   :-*

by Luana

No vidis da gre kljub temu da si vedno zavita v nek koticek in se skrivas.  Bo treba se kaksno sliko gor dati. Ni res? :) :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #28 on: September 14, 2010, 04:29:55 PM »

Zdaj pa vsi firbci pozor.  Fresita ima zanimivo karto. Bržkone tudi še ni oddana, kriteriji pa znajo biti precej visoki.

hihi sem oddana, ne glede na to, kaj se smatra pod 'oddanost' ;D  :P

bo Andres gotovo povedal, kaj mu je kot moškemu padlo v uč v tvoji karti.

Jaz lahko rečem zagotovo, da si brihtna kot strela in nemirna, samosvoja. Da te vleče tujina in si povezana z njo, pa že pove tvoj podznak  :st ij še   :J imaš v prvi hiški, ki daje tvojemu znamenju karakteristike Strelca.  ;) iN še  :So ter ASC sta na strelčevi stopinji  :)

Tako je Taja, tujina mi je postala domača ;D

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #29 on: September 15, 2010, 11:20:50 AM »
No vidis da gre kljub temu da si vedno zavita v nek koticek in se skrivas.

res je in tako bo žal tudi ostalo,
nek pregovor pravi: ko misliš da vse veš, takrat nič ne veš.
In ko se zaveš da čisto nič ne veš, je dobro tudi tako, ker nič ne veš nimaš česa izgubiti.

Imej se in adijo

« Last Edit: September 15, 2010, 11:22:27 AM by luana »
Luana....

Dzelad ed Din RUMI