Author Topic: Angelske karte VII del  (Read 63971 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Angelske karte VII del
« Reply #180 on: July 23, 2010, 08:07:53 AM »
no Tea, potem pa hvala, ker si voljna to početi  :)

aja, sporočilo res na mestu. sem si ravno danes zjutraj rekla, da danes ne grem nikamor, samo še postla in razvajanje.

:-*
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #181 on: July 23, 2010, 08:13:14 AM »
jaz bi prosila eno karto za zdravje za moža

najlepša hvala Tea  :-*

Tvoj dragi Taja je preobremenjen. Tudi če fizično ne zgleda, je preobremenjen njegov um. Težko diha od skrbi, načrti za prihodnost ga preveč obremenjujejo.

Nujno je, da dovolj meditira, da bo utišal svoj um. Naj dela dihalne vaje in naj dosti pije in počiva. Izogne naj se hrupu in glasnim zvokom /tudi glasni glasbi/

Sveta Sofija nas uči, da v tišini najdemo moč, besede pa povzročajo dvojnost. Torej razpetost v njem je v tem trenutku zelo močna. Njegovo srce in njegove /umske ali egovske/ možnosti so ta trenutek vsaka na svojem bregu.

ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #182 on: July 23, 2010, 08:14:18 AM »
no Tea, potem pa hvala, ker si voljna to početi  :)

aja, sporočilo res na mestu. sem si ravno danes zjutraj rekla, da danes ne grem nikamor, samo še postla in razvajanje.

:-*

Prosim Saša

www.Astro-Star.net

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #183 on: July 23, 2010, 08:33:40 AM »
Rena draga

Potrebuješ nekaj prostega časa, da se boš lahko izrazila skozi vse tisto po čemer hrepeniš. Danes ti bo vsekakor pomagalo, da si zapoješ, zaplešeš in se poveseliš, kljub temu da te dajejo časovne, denarne ali druge /fizične/ omejitve.
Glasba ti bo pomagala do tvoje neodvisnosti, pravzparav vse ustvarjalno in pozitivno razmišljanje. Zdaj je čas da valoviš in kot pravi Zen ... plavaj z vodo brez omejitev.

ang:

Oooo hvala. Res je, kako težko že čakam, da se mi malo sprostijo zadeve, ki me bremenijo, jemljejo čas. Pa danes sem kljub temu nekako dobre volje in bi res zaplesala in se poveselila. Vem, da bo šlo, moram se res bolj pogumno prepustit toku...

Hvala draga Tea  :-*

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #184 on: July 23, 2010, 08:43:16 AM »
Tea, če si že pri kartah in pri volji, bi jaz prosila eno v zvezi s službo  ;) danes zna biti zanimivo  :P
HVALA  :-* ang:
« Last Edit: July 23, 2010, 08:44:53 AM by sonce »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #185 on: July 23, 2010, 09:12:16 AM »
Tea še meni eno karto za neko odločitev. Hvala  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #186 on: July 23, 2010, 09:16:54 AM »
Tea, bi jst tud prosim..glede službe  ang:

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #187 on: July 23, 2010, 09:27:44 AM »
Tea, če si že pri kartah in pri volji, bi jaz prosila eno v zvezi s službo  ;) danes zna biti zanimivo  :P

Ja, zna biti zanimivo, saj so na vidiku velike spremembe. Naj te ne skrbijo konci, saj te čakajo novi začetki. Prav s temi spremembami pa prihaja tudi boljše obdobje in uslišanje tvojih želja.

ang:
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #188 on: July 23, 2010, 09:31:13 AM »

Definitivno jo sprejmi in se zavedalj, da si vodja.

Pri tem se približaj elementarnemu kraljestvu /vil, dev, škratov palčkov itd..../ pojdi v naravo in se igraj z otroci ali pa v sebi prebudi to otroško igrivost.

Pa ne vsega jemati tako zares in dokončno

ang:

www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #189 on: July 23, 2010, 09:32:50 AM »

Definitivno jo sprejmi in se zavedalj, da si vodja.

Pri tem se približaj elementarnemu kraljestvu /vil, dev, škratov palčkov itd..../ pojdi v naravo in se igraj z otroci ali pa v sebi prebudi to otroško igrivost.

Pa ne vsega jemati tako zares in dokončno

ang:

Hvala Tea  :-* Škratje in vile so pa zadnje čase res moji stalni spremljevalci, nič več ne zgubljam stvari odkar smo v dobrem odnosu, vse najdem  :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
« Reply #190 on: July 23, 2010, 09:34:24 AM »

Ja, zna biti zanimivo, saj so na vidiku velike spremembe. Naj te ne skrbijo konci, saj te čakajo novi začetki. Prav s temi spremembami pa prihaja tudi boljše obdobje in uslišanje tvojih želja.

ang:
Hvala Tea!!!
Upam, da bodo spremembe v zvezi s to službo in da se bodo tukaj začeli novi začetki!  :D Mi je namreč postalo (proti pričakovanju) to delovno mesto precej všeč...upam, da bom tudi jaz dovolj všeč njim, da me bodo obdržali  :D Potem me sploh ni strah novih začetkov!

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #191 on: July 23, 2010, 09:35:46 AM »

Glede službe ti je posredovan nasvet, da se zaveš, da produktivnost ni naprezanje, do njega se ne pride z muko, pač pa z jasno usmeritvijo uma ......
Če prenašaš prevelik delež tovora, si v srcu nezadovoljna, to pomeni, da ni nobenemu v prid. Sedi, razmisli, porazdeli delo, ali pa kaj spremeni vendar pa ne poskušaj biti super ženska. Zdaj je čas za moštvene igre. Pri tem pa se posveti odnosom do ljudi, ne samo do dela samega.

ang:
www.Astro-Star.net

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #192 on: July 23, 2010, 09:38:53 AM »

Glede službe ti je posredovan nasvet, da se zaveš, da produktivnost ni naprezanje, do njega se ne pride z muko, pač pa z jasno usmeritvijo uma ......
Če prenašaš prevelik delež tovora, si v srcu nezadovoljna, to pomeni, da ni nobenemu v prid. Sedi, razmisli, porazdeli delo, ali pa kaj spremeni vendar pa ne poskušaj biti super ženska. Zdaj je čas za moštvene igre. Pri tem pa se posveti odnosom do ljudi, ne samo do dela samega.

ang:

Kako res.. hvala ti  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #193 on: July 23, 2010, 09:42:12 AM »

ang:
Hvala Tea!!!
Upam, da bodo spremembe v zvezi s to službo in da se bodo tukaj začeli novi začetki!  :D Mi je namreč postalo (proti pričakovanju) to delovno mesto precej všeč...upam, da bom tudi jaz dovolj všeč njim, da me bodo obdržali  :D Potem me sploh ni strah novih začetkov!

Kakorkoli že draga, prihaja čas ki si ga želela  ;D
www.Astro-Star.net

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
« Reply #194 on: July 23, 2010, 09:45:51 AM »

ang:
Hvala Tea!!!

Kakorkoli že draga, prihaja čas ki si ga želela  ;D
"To mi deli!"  :D