PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
MARIJA MAGDALENA: Brezpogojna ljubezen: Ljubi sebe, druge in vsako situacijo ne glede na zunanji izgled.
RAYE: Joga in telovadba sta sedaj zelo pomembni za vaše dobro počutje, mir vašega uma in duhovno rast.
Dolgo se nisem v to temo oglasil. Pa me tako zanima, kaj meni sporoča angelsko sporočilo v zvezi s poslom, ki ga delam ta trenutek. Mislim tudi, da bi bilo smotrno odpreti novo temo na ta isti naslov z oznako tretji del. Vaš portir. Andres
FREJA: Drznost: Sprostite svoj pustolovski duh. Tvegajte in si drznite.
Quote from: Andres on September 28, 2010, 05:13:08 AMDolgo se nisem v to temo oglasil. Pa me tako zanima, kaj meni sporoča angelsko sporočilo v zvezi s poslom, ki ga delam ta trenutek. Mislim tudi, da bi bilo smotrno odpreti novo temo na ta isti naslov z oznako tretji del. Vaš portir. AndresAndres,svojo energijo raje usmeri v osnove in se izogni pretiravanju. Preveč se trudiš, zato svojo energijo rajši usmeri v osnove tega projekta, na enostavne zadeve, ostale bolj zapletene se bodo nato uredile same od sebe.
ADRIANA: Vodim vas k odgovoru na vaše molitve. Prosim, poslušajte in sledite korakom, z vami komuniciram skozi intuicijo, misli in sanje.