Author Topic: Tarot III. del  (Read 62528 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
Tarot III. del
« on: August 18, 2007, 07:38:20 PM »
Pozdravljeni!

Bi kar nadaljevali s tretjim delom.

Pozdrav

:)

Tar_Mar

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
Re: Tarot III. del
« Reply #1 on: August 18, 2007, 10:10:57 PM »
Pozdravljen tar_mar, pa se zopet obračam na tebe.

Niti ne da bi dvomla o obstoju sedanje zveze s tem partnerjem, vendar me vseeno zanima kaj karte kazejo. Zanima pa me: Kaj me čaka v tej vezi in ali se bova dopolnjevala, da bi veza rasla skupaj z nama?

Hvala ti in lep večer, dan še naprej ;)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #2 on: August 22, 2007, 02:17:38 PM »
Dragi Tar-mar,
enkrat pomladi si mi namignil, da me, če sem prav razumela, letos čaka napredovanje.  Moram pa priznati, da si z dna duše želim drugo službo, ker mi tu kjer sem delo ne odgovarja več.

Lepo prosim Tar-mar za vpogled, kdaj naj čakam na to. Za zdaj ni nobenih znakov o tem, ne o napredovanju in niti o novi službi ???
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #3 on: August 23, 2007, 02:44:00 PM »
Oj, tar_mar, zopet se jaz oglašam. Sem ravno sedaj prišla domov s sprehoda in videla, da so me klicali iz tiste osnovne šole, za katero sem mislila, da bom delala tam. Domnevam, da si je tisti, ki so ga vzeli, premislil ali kje dobil službo za polni delovni čas. Sedaj me pa zanima, če naj to službo sprejmem, če mi jo bodo seveda ponudili (ne vem zakaj bi me drugače klicali) ali me čaka kaj drugega? :D

Lep dan!
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #4 on: August 24, 2007, 02:52:20 PM »
In še enkrat jaz. Danes sem pa dobila še povabilo na en drug razgovor (to delo bi me bolj veselilo), je pa manjša nevšečnost - v šoli bi morala začeti že v sredo (če bi me izbrali, za kar obstaja 99% verjetnost), tukaj imam pa razgovor šele v četrtek, ne bi pa rada šolo zafrknila in najprej rekla 'ja', čez nekaj dni pa 'ne'. Zato se tudi obračam k tebi po pomoč.......pri kateri izmed teh dveh se kaže zaposlitev.
Moja astro karta:

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #5 on: August 26, 2007, 06:07:07 PM »

Zdravo. Sem ti pisala že na os, pa ne vem, če si dobil...
Bom še tu vprašala...
služba v oš septembra glede na vse poslane prošnje???
me tam res ne marajo, ali je bilo po sili razmer?
faks, bodo šli vsi trije v septembru prijetno skozi?
na splošno september, moram na kaj biti pozorna?
ljubav pa me sploh več ne zanima. Hvala,Lp

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #6 on: August 27, 2007, 03:38:17 PM »
Zivijo Tar_Mar!

Zadnje case se mi nabira toliko stvari, da ne vem cesa se prej lotiti, saj me je strah, da bom dala prednost napacni stvari. Vse kar se dogaja se veze na delo in solo. Mislim, da imam energije dovolj, samo ne bi rada, da me kaj ustavi.
Kako ti vidis to situacijo? Bom zvozila kot sem si zastavila?

Hvala!

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #7 on: August 29, 2007, 06:35:12 PM »

Iščem potni list, imam ga zagotovo, ampak sem ga nazadnje pred dvema letoma uporabila, kje se skriva, rabim ga????? ??? ::) ::) >:( >:( :( :(

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #8 on: August 30, 2007, 06:13:04 PM »
Hvala, tar_mar za vpogled. Se je v tem tednu malce obrnila situacija oz. je bolj pestra, ker imam več razgovorov. OŠ je nekako odpadla.

Sem bila pa danes na enem razgovoru (svetovalka), naslednjo sredo imam še enega (turizem), potem pa še po 17.9. (prevajanje). Bo kaj izmed teh treh?
Moja astro karta:

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #9 on: August 30, 2007, 06:28:35 PM »
Pikica,

oprosti, ce se vmesavam, katere jezike pa prevajas? Tudi jaz prevajam in moram reci, da je dobro ceno zelo tezko dobiti, saj vse agencije najprej hocejo nekaj prevodov zastonj, potem polovicno ceno...

No, vseeno ti zelim vso sreco na razgovoru!

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #10 on: August 30, 2007, 06:29:17 PM »
Hvala, hvala.

Pri prevajanju itak redko dostojno plačajo. Za tisto drugo bom pa jutri klicala, da kaj več izvem, da vidim, če se mi sploh splača na razgovor - je nekje pri Celju in pot tja stane, nočem pa nepotrebnih stroškov.  ;)

Aja, ko si mi pred dopustom rekel, naj pazim z denarjem in meni pomembnimi stvarmi - sem že napisala, da sem en avto malo podrgnila, ampak me ni stric nič klical za plačilo, sem si pa potem zvila gleženj in nisem mogla 2 tedna v službo, tako da potem en mesec nisem nič delala in je verjetno to bilo to (da bo dinarčkov komaj za burek ali nekaj takega).
Moja astro karta:

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #11 on: August 30, 2007, 06:31:59 PM »
Zivijo Tar_Mar!

Zadnje case se mi nabira toliko stvari, da ne vem cesa se prej lotiti, saj me je strah, da bom dala prednost napacni stvari. Vse kar se dogaja se veze na delo in solo. Mislim, da imam energije dovolj, samo ne bi rada, da me kaj ustavi.
Kako ti vidis to situacijo? Bom zvozila kot sem si zastavila?

Hvala!

ZDravo!

Takole ti bom zapisal. Energije imaš več kot dovolj, celo za druge reči jo lahko uporabiš mile volje. Vendar previdno pri drugih rečeh.
Podaj se v neznano oziroma sprejmi vse nove izzive, ker "greš skoz".
Mislila boš da ne zmoreš, posebj se bo pojavila določena skepsa v tebi VENDAR JO PREZRI, če ne boš tega naredila, boš zamudila veliko.

Torej korajžno in pokončno nič se bat

Tar_Mar

Hvala za tele spodbudne besede!!

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #12 on: August 30, 2007, 06:46:44 PM »
Hmmm, jaz vidim le citiran moj zapis.
Moja astro karta:

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #13 on: August 30, 2007, 07:02:25 PM »
Ok, se vidi potem v spodnjem postu. :D

Joj, jaz že razmišljam in malce objokujem odločitev, da sem šoli rekla ne. Perkele. Priznam, da mi je bilo to delo všeč, ampak se mi res ne da ukvarjati z disciplino, sem imela ravno ta ''problematične''.

Uf, še celih 45 dni! Še dobro, da sem postala malo potrpežljiva.  ;D ;D
Moja astro karta:

Offline Isabell

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #14 on: August 31, 2007, 06:58:07 PM »
Dragi Tar_mar sporočam, da se je vse, kar si mi napisal glede potovanja in službe uresničilo in zgodilo tako, kot si napisal. Kakorkoli, v končni fazi ko pogledaš na stvari z drugega zornega kota, pa itak vse super in se vsaka stvar zgodi, ker se pač mora z določenim namenom  :)
Ali mi lahko prosim še odpreš karte za ljubezen, če so na vidku kakšne spremembe v bližnji prihodnosti.