Author Topic: Hujšamo z astrologijo  (Read 90541 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
Re: Hujšamo z astrologijo
« Reply #75 on: July 22, 2010, 09:21:18 PM »
Jane...a lahko še malo mojo karto pogledaš..sem par kil v zadnjem letu nazaj dobila :-\

Darja ti pogledam jutri proti večeru, razen če bo že kdo prej vskočil  :)

Hvala :-* :-* :-*

2 hiša se ti začne v škorpijonu, vladar gre v dvanajsto. Me zanima če tudi ti na skrivaj ješ, ne v zdaj smislu da se skrivaš pred drugimi ampak mogoče da tudi sama sebi lažeš koliko poješ. Pa vedno kakšni prigrizki pri roki.
Škorpijon obožuje temno pa me zanima, koliko to drži zate, da ješ hrano temnejše barve ala temna čokolada, črna kava, melancani, redkvice, češnje itd. Ali si delaš ozimnico mogoče, pluton je tudi klet, pa imaš mogoče v kleti zalogo hrane? V  :tr:Ma  :B, uživaš v hrani, si gurman.

Z neptunom v drugi, mogoče nimaš pravega odnosa do hrane včasih, če ti pade razpoloženje, padeš po hrani, veliko znaš pojesti tudi v družbi drugih, kar je v nasprotju z uživaškim bikom, ki bi rad pri hrani užival.

Z luno v levu na ovnovi stopinji, uživaš v čem sladkem, mogoče medu? Tudi meso, če se da pripravljeno na hitro  ;)

Toliko za zdej, potem po tvojem feedbacku greva naprej  ;)

Hvala ,res je da imam rada kavo in tudi sladko mi dostikrat zapaše (tega je bilo v zadnjem letu malo preveč).
Hm,zalog res ne delam....v kakšni družbi pa res znam kaj več pojest...nezavedno ::)

Kar se tiče mesa...mi najbolj prija belo meso piščanca,puran,ribe...vsekakor pa juhe (goveja ,zelenjavna)

Lp,Darja

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #76 on: July 22, 2010, 09:25:03 PM »
Verjetno me bo s tistim jodom čisto izmozgal ja, da bom shujšala za deset kil  ;D

Hvala Tea, že bolj jasno zdej. Bom zdaj malo opazovala tega saturna in jupitra kaj kej počneta po moji karti, da lažje umestim vse skupaj. Si nisem mislila, da bom kdaj saturna vesela  ;D

Sem šla pa gledat kdaj je bluzil po moji prvi hiši in AC cirka 7-8 let nazaj, takrat mi je razpadla dolgoletna veza in moram rečt, da sem od vsega hudega res shujšala in pristala na 45  :o Kje so tisti časi haha.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #77 on: July 22, 2010, 09:51:30 PM »

Hvala ,res je da imam rada kavo in tudi sladko mi dostikrat zapaše (tega je bilo v zadnjem letu malo preveč).
Hm,zalog res ne delam....v kakšni družbi pa res znam kaj več pojest...nezavedno ::)

Kar se tiče mesa...mi najbolj prija belo meso piščanca,puran,ribe...vsekakor pa juhe (goveja ,zelenjavna)

Lp,Darja

Kadiš tudi? Mislim, da edino pazi, ker  :NE  :kv  :J ne pozna meja pri ničemer niti pri hrani, malo več pozorna bit na to koliko dejansko poješ, aspekt  :Ma   :op  :NE naj bi nakazoval tudi kakšne zastrupitve s hrano, sem si ga prav zapomnila, ker ga ima ena prijateljica in je fasala salmonelo, v mladih letih pa zastrupitev z alkoholom.
Ni nujno, da se ti to sploh zgodi, ampak bodi pozorna, da kakšno hrano pustiš pri miru  ;D

Škorpijoni pa tudi naj bi se izogabali pozne hrane oz večerje tik pred spanjem, kaj podobnega, tudi alkohol vam ni jača strana, redi, pa še ne prenašate ga dobro.

:Lu:Le bi pa tudi morala malo ukiniti redilno prehrano in jesti bolj redno.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #78 on: July 22, 2010, 10:17:20 PM »

Lp,Darja

Kadiš tudi? Mislim, da edino pazi, ker  :NE  :kv  :J ne pozna meja pri ničemer niti pri hrani, malo več pozorna bit na to koliko dejansko poješ, aspekt  :Ma   :op  :NE naj bi nakazoval tudi kakšne zastrupitve s hrano, sem si ga prav zapomnila, ker ga ima ena prijateljica in je fasala salmonelo, v mladih letih pa zastrupitev z alkoholom.
Ni nujno, da se ti to sploh zgodi, ampak bodi pozorna, da kakšno hrano pustiš pri miru  ;D

Škorpijoni pa tudi naj bi se izogabali pozne hrane oz večerje tik pred spanjem, kaj podobnega, tudi alkohol vam ni jača strana, redi, pa še ne prenašate ga dobro.

:Lu:Le bi pa tudi morala malo ukiniti redilno prehrano in jesti bolj redno.

Uf,kadim pa ne in tudi ne bom. Alkohol pa tudi ne pride v poštev.
Kar se tiče redne prehrane se pa trudim ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #79 on: July 23, 2010, 07:43:25 AM »
No super Darja, potem pa ni problema, si rešila strup za škorpijone  :D

Moja astro karta

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #80 on: July 23, 2010, 09:35:19 AM »
Hvala Jane ;D :-* :-* :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #81 on: July 23, 2010, 09:46:54 AM »
jane, a se ti da mal zanalizirat še mojo 2 hišo?  ;D

se mi zadnje čase nekaj prehrana mal spreminja... me zanima kaj kej karta pravi  :D
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #82 on: July 23, 2010, 09:49:28 AM »
A boš iz mesojedke ratala zelenjavnojedka  ;)

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #83 on: July 23, 2010, 09:54:57 AM »
Hvala Jane ;D :-* :-* :-*

Ni za kaj Darja se mi včasih zdi, da ne povem nič pametnega, ne vem kaj si potem misli oseba na drugi strani  :D

Moja astro karta

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #84 on: July 23, 2010, 10:04:35 AM »
A boš iz mesojedke ratala zelenjavnojedka  ;)

mislim, da to še glih ne, nekako se mi zdi, da brez mesa ne bi mogla živet, je pa res da ga pojem veliko manj  ;D
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #85 on: September 06, 2010, 07:34:04 PM »
Uf Sasa sem čisto pozabila nate. Evo da ti končno podam odgovor, sorry.

Druga hiša se ti začne v  :Sa, notri imaš še  :J, ti dve poziciji ti nekako balansirata tvojo prehrano.  :Sa je asket in je raje lačen kot sit, jupiter ima pa rad večjo količino hrane in uživaške obroke, zato eden drugega izravnata. Mogoče ješ enkrat na dan, veliko in obilno  :D

Pretiravaš mogoče v sladkarijah  :J  :quin  :Ve, ter  :Ve  :tr  :NE,  :Ve  :op  :Lu kalorična prehrana in tukaj bi bilo mogoče dobro tudi popaziti, ker je  :Ve tudi vladrica tvoje 6 hiše, hiše zdravja.
 :Ve  :kv  :U poješ stvari na hitrico.
 :Ve :kon :Ma v  :de bi ti sicer čisto komot prinesla kakšno makrobiotično prehrano. pa tudi kakšne probleme s prebavo, glede na to, da so v opoziciji z   :Lu

Zaenkrat toliko, kakšen feedback dobrodošel  ;)
« Last Edit: September 06, 2010, 07:36:16 PM by jane »

Moja astro karta

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #86 on: September 06, 2010, 08:25:45 PM »
ah dej jane no, a si me mogla tok zadet  :P

ja res je, sem bolj asketski tip, ki je malokrat na dan, pa takrat obilnejše ponavadi. se zeloooo skušam odvaditi tega.

hm, ravno danes sem pojedla celo goro sladkarij. tortice, piškotki, roladice, zavitki njam njam njam  ;D

problemi s prebavo... hm... no ja, je res, da me velikokrat kaj zvije, še posebej, če kej čudnega jem. pazim, da je kaj bolj naravnega, hitri hrani se na delč izogibam, odkar pa probam malo več zelenjave uvest v svoj jedilnik, je pa tudi moj želodček nekako boljše volje  :D

kar se pa tiče makrobiotične prehrane. ni ga večjega užitka od polnozrnatih zadev, semen, problem je edino v tem, da mi morske zadeve in razni ohrovti in brokoliji ne dišijo kej preveč...

sej probam jest več zelenjave noooo  :P že tko sem bolj pridna kot sem bila pa včasih...
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #87 on: September 06, 2010, 08:29:21 PM »
Uf, tudi jaz ne bi mogla biti brez mesa ...
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #88 on: September 06, 2010, 08:51:57 PM »

ja res je, sem bolj asketski tip, ki je malokrat na dan, pa takrat obilnejše ponavadi. se zeloooo skušam odvaditi tega.

hm, ravno danes sem pojedla celo goro sladkarij. tortice, piškotki, roladice, zavitki njam njam njam  ;D

problemi s prebavo... hm... no ja, je res, da me velikokrat kaj zvije, še posebej, če kej čudnega jem. pazim, da je kaj bolj naravnega, hitri hrani se na delč izogibam, odkar pa probam malo več zelenjave uvest v svoj jedilnik, je pa tudi moj želodček nekako boljše volje  :D

kar se pa tiče makrobiotične prehrane. ni ga večjega užitka od polnozrnatih zadev, semen, problem je edino v tem, da mi morske zadeve in razni ohrovti in brokoliji ne dišijo kej preveč...

sej probam jest več zelenjave noooo  :P že tko sem bolj pridna kot sem bila pa včasih...

No me veseli, da sem kaj pametnega izluščila, zadnje čase se mi je zdelo kot da nič več pametnega ne vidim  ;D Morske zadeve ti seveda ne ležijo, ker imaš venero  :op luna v  :ri pa tud ne vem zakaj bi lih mogla jest brokolije  :D Saj je še veliko drugega  :D Jej piščance, purane itd, če ne moreš brez mesa  ;)

Moja astro karta

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #89 on: September 06, 2010, 09:20:53 PM »

No me veseli, da sem kaj pametnega izluščila, zadnje čase se mi je zdelo kot da nič več pametnega ne vidim  ;D Morske zadeve ti seveda ne ležijo, ker imaš venero  :op luna v  :ri pa tud ne vem zakaj bi lih mogla jest brokolije  :D Saj je še veliko drugega  :D Jej piščance, purane itd, če ne moreš brez mesa  ;)

Ja sej jem večinoma piščanca in purana, svinjina mi ne diši kej preveč, prav tako ne govedina, razen če je v juhi. Sem pa zadnje čase veliko bolj nora na juhe kot pa včasih.

Ah razne hobotnice, školjke itd nej kar ostanejo v morju, tja kamor spadajo hehehe

Ja sej probam jest več zelenjave pa manj sladkega, čeprav se ravno zdele sladkam z rumovimi kroglicami  ;D
9ZK 674