Prosil bi za misli glede sledečih elementov:
Položaj 
Položaj 

S takim položajem venere verjetno gradiš partnerski odnos na prijateljstvu, kar sploh ni slabo.
Verjetno si poiščeš partnerja prav iz prijateljski vrst, mogoče ga preko prijateljev spoznaš. Venera je dobro aspektirana z marsom, kar je dobro za zdrav seksualen odnos, kar precej omili venerin kvadrat s saturnom, ki povzroča preveliko resnost, sramežljivost. Venera v kozorogu na najboljših tleh, vendar je verjetno resna, odgovorna in nekako zvesta. Na vsak način pa bo prehod plutona čez nekaj let povsem transformiral njene lastnosti.
Iskal boš različne energije v partnerju, to kaže sedma hiša, predvsem pa boš precej perfekcionist, kar se tega področja tiče.
Nikoli nikogar nisem iz prijateljskih vrst spoznal.
Čisto vse moje zveze so nastale preko takih in drugačnih internetnih poznanstev. No ja... v končni fazi bi lahko rekli, da je to šlo preko prijateljstva, ker se nisem posluževal ona-on in podobnih zadev.

čutim močno in zato tudi ne vem če tale

funkcionira oz. kako oz. če že...
Da iščem različne energije v partnerju in veliko zahtevam pa res drži, ja.
To je ravno zanimivo, zelo veliko zahtevam, a po drugi strani sem prej zaprt človek, ravno nasprotno od tega kar bi moral biti, da bi lahko spoznal ustrezno količino ljudi in tako našel kaj primernega.
Ne vem, tale, sicer močan,

nekako spi, se mi zdi. Ali pa ga ne vidim kako se manifestira pri meni.