Author Topic: Ne štekam svoje karte  (Read 11410 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
Ne štekam svoje karte
« on: August 02, 2010, 09:52:35 AM »
Verjamem da ima vsakdo kak element v svoji karti kjer se na najde oz. ga ne more uvrstiti v svojo osebnost/življenje.
Tudi zaradi tega, ker sami sebe težje objektivno ocenimo...

Zato naj ta tema služi temu, da napišemo tiste dele karte, ki jih ne razumemo najbolje, dragi soforumaši pa podajo mnenja o le teh.
Naj se pripne tudi karta, v kolikor je kdo nima v podpisu.

Meni nič okoli mojga kite-a ni jasno, ampak to je kompleksna slika, pa recimo da to pustimo za zdaj... razen če se komu da.

Prosil bi za misli glede sledečih elementov:
Položaj :PL
Položaj  :Ve
:Ve :tr :Ma

Hvaličku  ;D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Ne štekam svoje karte
« Reply #1 on: August 02, 2010, 11:05:25 AM »
Čist tko te nekaj vprašam koliko so tebi pomembni prijatelji? Bolj pomembni od razmerja ?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #2 on: August 02, 2010, 11:37:10 AM »

Položaj  :Ve

S takim položajem venere verjetno gradiš partnerski odnos na prijateljstvu, kar sploh ni slabo.
 Verjetno si poiščeš partnerja prav iz prijateljski vrst, mogoče ga preko prijateljev spoznaš. Venera je dobro aspektirana z marsom, kar je dobro za zdrav seksualen odnos, kar precej omili venerin kvadrat s saturnom, ki povzroča preveliko resnost, sramežljivost. Venera v kozorogu na najboljših tleh, vendar je verjetno resna, odgovorna in nekako zvesta. Na vsak način pa bo prehod plutona čez nekaj let povsem transformiral njene lastnosti. ;)
Iskal boš različne energije v partnerju, to kaže sedma hiša, predvsem pa boš precej perfekcionist, kar se tega področja tiče.

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #3 on: August 02, 2010, 12:01:15 PM »
Čist tko te nekaj vprašam koliko so tebi pomembni prijatelji? Bolj pomembni od razmerja ?

Ne bi rekel.

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #4 on: August 02, 2010, 12:08:46 PM »
Položaj  :Ve

S takim položajem venere verjetno gradiš partnerski odnos na prijateljstvu, kar sploh ni slabo.
 Verjetno si poiščeš partnerja prav iz prijateljski vrst, mogoče ga preko prijateljev spoznaš. Venera je dobro aspektirana z marsom, kar je dobro za zdrav seksualen odnos, kar precej omili venerin kvadrat s saturnom, ki povzroča preveliko resnost, sramežljivost. Venera v kozorogu na najboljših tleh, vendar je verjetno resna, odgovorna in nekako zvesta. Na vsak način pa bo prehod plutona čez nekaj let povsem transformiral njene lastnosti. ;)
Iskal boš različne energije v partnerju, to kaže sedma hiša, predvsem pa boš precej perfekcionist, kar se tega področja tiče.

Nikoli nikogar nisem iz prijateljskih vrst spoznal.
Čisto vse moje zveze so nastale preko takih in drugačnih internetnih poznanstev. No ja... v končni fazi bi lahko rekli, da je to šlo preko prijateljstva, ker se nisem posluževal ona-on in podobnih zadev.
:Ve :kv :Sa čutim močno in zato tudi ne vem če tale  :Ve :tr :Ma funkcionira oz. kako oz. če že...

Da iščem različne energije v partnerju in veliko zahtevam pa res drži, ja.

To je ravno zanimivo, zelo veliko zahtevam, a po drugi strani sem prej zaprt človek, ravno nasprotno od tega kar bi moral biti, da bi lahko spoznal ustrezno količino ljudi in tako našel kaj primernega.

Ne vem, tale, sicer močan,  :Ve :tr :Ma nekako spi, se mi zdi. Ali pa ga ne vidim kako se manifestira pri meni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #5 on: August 02, 2010, 12:10:15 PM »

Ne bi rekel.

Moj mož ima namreč isto foro, kot ti, vrh 11, v sedmi in še kvadrat med njima. No in jaz vedno težim zarad prijateljev  ::) Je sicer res kar je Lunca napisala, da partnerja najde med prijatelji, to sva bila prej preden sva začela. Samo problem nastane, ko ugotoviš, da so prijatelji blazno pomembni in ostaneš sam za vikende, ker gre z njimi na fuzbal, ribe lovit, na pivo, dva, tri itd.

Predvsem če nočeš met kasneje trenja v bajti, obdrži svoje razmerje na prijateljski ravni  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #6 on: August 02, 2010, 12:28:00 PM »
Jaz se ne najdem v tem.
Mogoče ker sta  :Ve in  :Ma oba zemeljska in tako zelo odgovorna.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #7 on: August 02, 2010, 12:42:58 PM »
Možno, kaj pa vem. Tale zmaj je zanimiv, mogoče ga bo komentiral kdo, ki jih je dal več skozi kot jaz.  ;D

Sicer pa  :Ve  :kv  :PL pomeni tudi težave v spolnosti, so mogoče partnerice preveč konzervativne, nekako ne najdete ravnovesje med partnersko-prijateljskimi odnosi med vama, to je tvoja najljubša tema, tko da povej  ;D

Ampak  :Ve  :tr  :Ma je egzakten aspekt, nekje ga boš že moral manifestirat

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #8 on: August 02, 2010, 12:50:50 PM »
No pa poglej kaj piše na teini spletni strani od vladarja 11 v sedmi hiši :  prijatelji so pomembnejši kot partnerstvo, kontakti z drugimi preko interneta ali na daljavo /neosebno/

No evo, eno stvar si že rešil, partnerico najdeš preko interneta  ;)

Moja astro karta

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #9 on: August 02, 2010, 01:12:47 PM »
Sicer pa  :Ve  :kv  :PL pomeni tudi težave v spolnosti, so mogoče partnerice preveč konzervativne, nekako ne najdete ravnovesje med partnersko-prijateljskimi odnosi med vama, to je tvoja najljubša tema, tko da povej  ;D

Ja, tole ni ravno iz trte izvito, je nekaj na tem.
Sicer nisem imel izkušenj, da mi kdo sploh ne bi ustrezal... a ne, je blo enrkat tako, no... skratka, ponavadi je bilo OK, ampak nikoli popolnoma zadovoljivo.

Ampak tu smo spet pri kompromisih in temu do kje iti pri njih.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #10 on: August 02, 2010, 03:42:08 PM »
No pol pa probaj poštekat nekaj v tej smeri, kaj ti od partnerice pričakuješ,  :de hoče perfekcionistko, preprosto žensko, dobiš pa  :Ve v  :ko podprto s  :PL.  gospodovalno, ljubosumno, muhasto, konzervativno.
Ampak z veliko dobrega seksa  ;D (  :Ma  :tr  :Ve ), ki je itak 80 % veze rešujta zadevo, oba sta na 19 stopiji, torej stopinji  :te, ki naj bi bila tudi naravna vladarica sedme hiše, torej z mero uglajenih odnosov, z veliko poljubi rešita zadevo  ;)

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #11 on: August 02, 2010, 04:27:46 PM »
Pozdravljeni,
se opravičujem, ker vpadam v temo z vprašanjem, ki se je ne tiče.
A ima kdo izkušnje z astrologinjo Jenno na www.aboutastro.com ?
Dala bi nardit en reading. Iz previdnosti pa sprašujem, če kdo ve, ali gre za fair play ali imate drugačne izkušnje.
Najlepša hvala za odgovor!

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #12 on: August 02, 2010, 05:52:32 PM »
No pol pa probaj poštekat nekaj v tej smeri, kaj ti od partnerice pričakuješ,  :de hoče perfekcionistko, preprosto žensko, dobiš pa  :Ve v  :ko podprto s  :PL.  gospodovalno, ljubosumno, muhasto, konzervativno.
Ampak z veliko dobrega seksa  ;D (  :Ma  :tr  :Ve ), ki je itak 80 % veze rešujta zadevo, oba sta na 19 stopiji, torej stopinji  :te, ki naj bi bila tudi naravna vladarica sedme hiše, torej z mero uglajenih odnosov, z veliko poljubi rešita zadevo  ;)

mmm... sexy  ;D

Tudi če pogledaš samo 7. hišo,  :Ma :kon DC,   :Sa in  :PL tam, se nekako pokaže taka ženska.
Pa ne pozabimo da je  :Ve podrprta s še precej močnejšimi aspekti:  :tr :ki:tr :Ma:kv :Sa:sek :Lu:sek :Me

Ampak še vedno ne vem kaj je fora  :Ve :tr :Ma
« Last Edit: August 02, 2010, 05:55:55 PM by Bojan The Bojan »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #13 on: August 02, 2010, 08:40:23 PM »
Ja mislim, da boš to težko umestil, hočem reči, da tale aspekt bi pomoje moral biti še komentiran skupaj s celotnim zmajem.  Ampak v svoji astrološki kilometrini haha, sem se srečala lih samo z enim zmajem in še tam nisem objektivna, ker je to moj mož. Tako da bom prepustila interpretacijo nekomu, ki ima več izkušenj z zmaji.

Mi je pa zanimivo, ker je vpleten  :ki, glavno dogajanje pa imata  :Me in  :Lu v 8 hiši.

Moja astro karta

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #14 on: August 02, 2010, 09:34:17 PM »
Kaj pa tale čas pomeni?   ;D