Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Vsakič znova me očara način, kako lahko komunicirajo angeli z nami. No, danes na poti v službo sem spet napenjala možgane in razglabljala, ali se bo končno vse uredilo...pa pelje mimo mene avto z reg.oznako DA-122 Čisto sem bila iz sebe in začela že prav obsedeno brati tablice vseh mimovozečih vozil in si govorila daj daj lahko še enkrat?!... pa potem pride mimo avto z reg.oznako NE-... So mi hoteli dopovedati naj že neham brati s tako obsedenostjo vse mogoče številke, ki mi prekrižajo pot in naj raje vozim V službi so me potem spet lovile dvojke in enice In danes sem tudi prejela papirje, ki sem jih tako dolgo čakala
Quote from: Fresita on September 21, 2010, 10:43:07 PMVsakič znova me očara način, kako lahko komunicirajo angeli z nami. No, danes na poti v službo sem spet napenjala možgane in razglabljala, ali se bo končno vse uredilo...pa pelje mimo mene avto z reg.oznako DA-122 Čisto sem bila iz sebe in začela že prav obsedeno brati tablice vseh mimovozečih vozil in si govorila daj daj lahko še enkrat?!... pa potem pride mimo avto z reg.oznako NE-... So mi hoteli dopovedati naj že neham brati s tako obsedenostjo vse mogoče številke, ki mi prekrižajo pot in naj raje vozim V službi so me potem spet lovile dvojke in enice In danes sem tudi prejela papirje, ki sem jih tako dolgo čakala Fresita - meni se dogaja nekaj precej podobnega, sploh takrat, ko malo "pozabim" na angelčke res so te stvari zanimiveZdej samo še čakam, kdaj se bojo začeli naglas dret za mano in mi bo kateri izmed njih rekel npr:počakaj, mi se hočemo pogovarjt s tabo Prijetno zabavanje z njimi tudi v prihodnje ti želim!
sasaPosts: 1888