Author Topic: Angelske številke 7 del  (Read 104369 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pikica53

• Uporabnik
  • **
Re: Angelske številke 7 del
« Reply #105 on: September 26, 2010, 10:12:02 PM »
Total time logged in: 3 hours and 33 minutes.  ang:

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #106 on: September 27, 2010, 01:02:43 PM »
Ženska ima 1444 postov  ang:
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #107 on: September 28, 2010, 07:00:32 AM »
September 28, 2010, 07:00:00 AM

ang:
9ZK 674

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #108 on: September 28, 2010, 12:57:11 PM »
Da ne boste samo "kopipejstal" svojih ur aktivnosti na forumu, bom nekaj drugega napisal :)

V debati o theta healingu sem objavil en post ob 07:30:00. Me zanima, če tole prav razumem. 070300 razbijem na 070 in 300.

Za prvi niz cifer najdem naslednje:
0's and 7's, such as 007 or 070 - An "atta boy" or "atta girl" directly from God, giving you accolades for the mental, spiritual, and physical work you've been doing. You are helping yourself and many other people with your current path, and God asks you to continue with your great work.

Moj komentar: Ja, fino. Nisem vedel, da kaj počnem, ampak me veseli...

Za drugi niz pa tole:
0's and 3's, such as 003 or 300 - God and the ascended masters are trying to get your attention, most likely with respect to a matter related to your Divine purpose. Is there any guidance that you've been ignoring lately? If so, you may be feeling stuck right now. This number sequence is heaven's way of alerting you to the fact that you must to your part in the co-creation process. This means listening to and following your Divine guidance to take certain actions.

Moj komentar: Mogoče da ignoriram namige, ampak obstaja verjetnost, da jih ne bi prepoznal tudi, če bi se mi v glavo zaleteli. Sem se pa zataknil, res je. Če hočete pritegnit mojo pozornost, ali nakazat pravo smer, mi raje pošljite mail. Bom prej dojel bistvo.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #109 on: September 28, 2010, 01:15:17 PM »
Da ne boste samo "kopipejstal" svojih ur aktivnosti na forumu, bom nekaj drugega napisal :)

V debati o theta healingu sem objavil en post ob 07:30:00. Me zanima, če tole prav razumem. 070300 razbijem na 070 in 300.

Za prvi niz cifer najdem naslednje:
0's and 7's, such as 007 or 070 - An "atta boy" or "atta girl" directly from God, giving you accolades for the mental, spiritual, and physical work you've been doing. You are helping yourself and many other people with your current path, and God asks you to continue with your great work.

Moj komentar: Ja, fino. Nisem vedel, da kaj počnem, ampak me veseli...

Ej, a te pridem v Celje iz hlač ven strest  :P Sam točno veš zakaj! Da še vsem ostalim povem, od tečaja naprej praktično en drugega pucava z Jernejem, on pa meni zdele, da ne ve, da to počne. Dej bom še jst tvoj egič zmečkala pa ga brcnila nekam  ;D 

Za drugi niz pa tole:
0's and 3's, such as 003 or 300 - God and the ascended masters are trying to get your attention, most likely with respect to a matter related to your Divine purpose. Is there any guidance that you've been ignoring lately? If so, you may be feeling stuck right now. This number sequence is heaven's way of alerting you to the fact that you must to your part in the co-creation process. This means listening to and following your Divine guidance to take certain actions.

Moj komentar: Mogoče da ignoriram namige, ampak obstaja verjetnost, da jih ne bi prepoznal tudi, če bi se mi v glavo zaleteli. Sem se pa zataknil, res je. Če hočete pritegnit mojo pozornost, ali nakazat pravo smer, mi raje pošljite mail. Bom prej dojel bistvo.

Pa a nisva mela učeri debato o tem?! Tebe bo pa še treba zmasirat mal oz zdriblat  ;D
9ZK 674

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #110 on: September 28, 2010, 01:35:43 PM »
Jernej, tvoji komentarji me spravljajo v smeh. ;D
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #111 on: September 28, 2010, 01:40:04 PM »

Jaz mam to na vsakodnevni bazi, veš kako se smejim  ;D
9ZK 674

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #112 on: September 28, 2010, 01:50:11 PM »

Jaz mam to na vsakodnevni bazi, veš kako se smejim  ;D

Verjamem. :D
www.theta.si
DZK 519

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #113 on: September 28, 2010, 02:12:43 PM »
Ej, a te pridem v Celje iz hlač ven strest  :P Sam točno veš zakaj! Da še vsem ostalim povem, od tečaja naprej praktično en drugega pucava z Jernejem, on pa meni zdele, da ne ve, da to počne. Dej bom še jst tvoj egič zmečkala pa ga brcnila nekam  ;D 

Saška, to bo zelo zanimivo gledat, ko boš poskušala dvignit in obrnit 90 kil žive teže :P
Moj ego brcam že čez naslednji hrib, pa vedno nazaj prileze. :-\ Se ga bo treba po srednjeveško lotit.  >:D

Pa a nisva mela učeri debato o tem?! Tebe bo pa še treba zmasirat mal oz zdriblat  ;D

Sva imela debato, ampak nisem tega prepričanja odpravil ... še.
In niti ni treba, da mi pošljejo mail. Lahko se mi tudi kaka mišica v nogi začne krčit in sproščat v morsejevi kodi. A je res tako hudo, če si želim nekaj bolj - očitnega? :D

PS. Verjetno se tresenje nanaša na tisto, da se mi ne zdi, da počnem tole : "helping yourself and many other people with your current path". Če vzamemo v grobem, da je na planetu 6.800.000.000 ljudi, pomeni, da ena človeška enota predstavlja 0,0000000001470 - ti del populacije. In če eni osebi pomagam pri enem od  - reciva - 1000 prepričanj, sem napravil  0,00000000001.470 odstotno izboljšavo sveta. Take male cifre se pri računanju ponavadi zanemarijo :P

« Last Edit: September 28, 2010, 02:21:26 PM by Jernej »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #114 on: September 28, 2010, 02:21:47 PM »
Če se lahko vmešam

Ego se ne da zbrcat, niti izgnat, on bo tam dokler živimo. Bolj ko ga porivamo stran, večji postaja. Dobro ga je le opazovat in se mu smejat. Preverjeno!
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #115 on: September 28, 2010, 02:24:07 PM »
Total time logged in: 2 days, 2 hours and 22 minutes

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #116 on: September 28, 2010, 02:31:52 PM »
Jernej, s tem, ko spreminjaš sebe, vplivaš na svoje prednike in potomce ter ljudi v svoji bližini. Da ne govorim o vseh skupinskih zdravljenjih, v katerih si udeležen itd. Se kar nabere. Človeku, ki mu pomagaš to ni zanemarljiv procent, ampak ogromen. :o
www.theta.si
DZK 519

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #117 on: September 28, 2010, 02:36:22 PM »
Če se lahko vmešam

Ego se ne da zbrcat, niti izgnat, on bo tam dokler živimo. Bolj ko ga porivamo stran, večji postaja. Dobro ga je le opazovat in se mu smejat. Preverjeno!

Ja Tea vem, da se ega ne da zbrcat in izgnat, samo je Jernej včeraj mi dal tako prispodobo, da sem to uporabila  :D Kar je mislil s tem je to, da je šel v theto in ko je že mislil, da je gor in začel spraševat, je ugotovil, da ni dovolj visoko, pa je rekel, da je ego brcnil nekam in šel še višje, dokler ni prišel dovolj visoko. Uglavnem, jaz sem vedela, kaj misli s tem, verjetno se pa pozna vpliv Gaje in nato posledično mene, da se je treba igračkat. Da nekdo brcne ego, je pa čista prispodoba na foro igračkanja, se ti ne zdi?
Jaz ega ne poskušam izgnat, daleč od tega, brez njega smo popolnoma drugačni, nismo več to mi, jaz ga sprejemam kot del sebe in to je to!
9ZK 674

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #118 on: September 28, 2010, 03:02:32 PM »
Če se lahko vmešam,
Ego se ne da zbrcat, niti izgnat, on bo tam dokler živimo. Bolj ko ga porivamo stran, večji postaja.

Se da to izmerit?  ;D

Dobro ga je le opazovat in se mu smejat. Preverjeno!

Zanimiv nasvet. Ga bom uporabil  8)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #119 on: September 28, 2010, 04:45:31 PM »
Total time logged in: 20 days, 13 hours and 13 minutes.
September 28, 2010, 04:44:55 PM
www.theta.si
DZK 519