Author Topic: KARMIČNA ASTROLOGIJA  (Read 117146 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: KARMIČNA ASTROLOGIJA
« Reply #195 on: July 14, 2011, 01:18:00 PM »
Ouki.
 :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #196 on: July 14, 2011, 01:19:15 PM »
Pika,

stric google vse ve, samo vpisati moraš, kaj iščeš. V prihodnje pa mislim, da boš že sama znala.

http://www.astrology-numerology.com/synastry-houses.html

Hvala, Saša.
Ja, priznam, mi je forum morda včasih bližnjica.  ::)

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #197 on: July 14, 2011, 03:18:26 PM »
Pika,
stric google vse ve, samo vpisati moraš, kaj iščeš. V prihodnje pa mislim, da boš že sama znala.
Hvala, Saša.
Kako bližnjica, če dlje traja?

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #198 on: July 14, 2011, 05:07:51 PM »
 :embarrassed:

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #199 on: July 15, 2011, 01:45:06 PM »
Pika,
Hvala, Saša.
Kako bližnjica, če dlje traja?

Traja dlje časa, da ti nekdo odgovori, samo tebi ni treba brskati. Vse ti je postreženo na pladnju  ;)
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #200 on: July 28, 2011, 11:30:55 PM »
No evo pa je Pika končno prišla na vrsto  ;D

Zadnja lunina konjunkcija je s saturnom, to pomeni da zadnja inkarnacija verjetno ni bila ravno lahka. S saturnom so to vedno pretresi tudi če je dobro aspektiran.  Saturn je sicer v lepem aspektu s soncem in plutonom kar pove, da si bila plemenita, in  borec  zato si med drugim v tem življenju nagrajena s tem magičnim pravokotnikom, ki ti daje potencial v samostojni karieri. Edini slabi aspekt, ki ga ima saturn je opozicija z neptunom, ki nakazuje, da so bile prisotne neke laži, da glede na to, da je neptun bil v peti hiši, torej v povezavi z odnosi, otroci. Predvsem je bilo vprašanje glede morale. To ima sedaj kot posledico kozoroga v peti hiši in neptuna v četrti…nezadovoljstvo z družinskim stanjem, se ne čutiš dovolj izpopolnjeno itd.  Še vedno daješ prednost karieri kot razrešitvi svojega čustvenega stanja, to si se pač naučila delati v prejšnjem življenju.
Če pogledava zadevo iz vidika dvanajste hiše, kjer je na vrhu lev, kaže da si bila moški to potrjuje tudi kozorog v peti hiši, z levom na vrhu dvanajste nekdo na vplivnem položaju, s soncem v ovnu z opozicijo plutona v tehtnici. Slika nekoga, ki je delal operacije ( oven) in vzemal življenja – pluton. Kakšne operacije? Pluton kvadrat jupiter, ki je vladar 4 hiše, ki je bivša peta hiša, saturn konjunkcija mars na algolu v opoziciji z neptunom. Pomoč ženskam pri nelegalnih splavih. Iz tvojega vidika to ni bil greh, ker je šlo za pomoč zato tudi tisti magični pravokotnik, vendar z vidika Vesolja oz. Boga je to greh.  Zato si si blokirala energijo s tem velikim križem. Karmo v zvezi z otroci potrjuje tudi retrograden merkur, ter severni vozel v peti hiši. Ta ti daje nalogo, da v tem življenju skrbiš za svoje otroke, da daješ ljubezen ( peta hiša ) vsem ljudem okoli sebe, da si njihovo sonce. Več ljubezni boš dala, bolj boš pomagala tudi sama sebi. S severnim vozlom v peti hiši je pa tudi pomembno, da v življenju ustvarjaš in izraziš svojo kreativnost, kar mislim, da si na dobri poti ;)
Če pogledaš karto svojega prejšnjega življenja, to ni realna karta ampak je pripomoček,

Če pogledaš po AC si bila škorpijon, pluton v 11 nakazuje, da si delala za skupnost v konjunkciji z luno in merkurjem ( žene in otroci), 10 hiša v levu – vplivna kariera, sonce spet v ovnu, v peti hiši – spet potrditev operacije konjunkcija uran na 22 stopinji. Prekinitev življenja otrokom.
Po drugi strani pa južni vozel in prva lunina konjunkcija s plutonom v tvoji sedanji natalni karti nakazujejo da te v tem življenju čaka izguba oziroma problemi v zvezi s tvojim egom ali kakšnimi avtoritetami v tvojem življenju. Neko izgubo na področju odnosov boš morala doživeti. V kolikor boš želela uporabljati in uveljavljati svoj prav boš zgubila. To ni prava pot. Naučiti se moraš sodelovanja v odnosih vseh vrst.  Kaj se ti je zdaj okrog aprila dogajalo ko ti je uran delal padel direkt na sonce in delal opozicijo s plutonom? Pomembno je da osvojiš moško-ženski princip, ki se pri tebi tepeta. V prejšnjem življenju si bila namreč moški ki je ženskam pomagal pri splavu, v tem življenju si pa ženska, ki se ja za otroke odločila razmeroma pozno, ki težko najde srečo v družini, ker ti pluton podzavestno projecira slike tebe kot razdiralke domov. Pomembno je, da to spraviš ven, daš stran in se tega znebiš, v tem življenju je pomembna ljubezen ;)
No kdaj približno se je vse to dogajalo? Leta 1957.
Jutri grem pogledat še prihodnje življenje in pogledat kje je tvoja točka, ki ti omogoča da presežeš karmo.

Ojla, Jane!
Sem skoraj spregledala tole.
Ja zeloooo zanimivo. In tudi kar logično, ko začnem še sama nekatere stvari povezovat.
Trenutno sem še na morju, tako da moram bolj na hitro... ko se vrnem, pa temeljito po odstavkih... Zelo veliko mi pomeni tole, kar si napisala. Bom vesela tudi vpogleda v prihodnje življenje.
A tako hitro sem se nazaj inkarnirala?  1957? :o Nisem vedela, da je to sploh mogoče.
Je pa hecno, da sem se v mladosti ogrevala tudi za študij medicine, ampak sem potem izbrala umetniški poklic...
Hvala!  :-* :-*

Pika, evo končno še poročilo o prihodnjem življenju. Moram reči, da mi sam vpogled v prihodnje življenje dela še malo težav, verjetno se s svojo dvanajsto hišo lažje poistovetim s preteklostjo, zato nekih blazno podrobnih informacij kot si jih bila deležna pri razlagi prejšnjega življenja ne bo. Temveč samo bistvene stvari, kakšne naloge te čakajo in kaj boš uspela predelati v tem življenju.
Kot vidiš je ta spodnja karta tvojega prihodnjega življenja, to ni dejanska karta, je samo pripomoček, ki nam oriše določene zadeve in je pripomoček skupaj z natalno karto.

V natalni karti se ti deveta hiša ( to je hiša ponovnega rojstva in tvoje bodoče naloge) začne v ovnu, če pogledaš karto bodočega življenja je sonce spet v ovnu, celoten MC je v ovnu kar mi nakazuje, da boš prevzela spet moško vlogo ali pa vsaj neko tako vlogo, kjer boš lahko izražala svoj vpliv in moč.  Če pogledaš zanimivost tvoj mars ( vladar devete hiše) v natalni je vpet v zmaja, to dela tudi v prihodnjem življenju, kar ti seveda daje vedeti, da boš del svoje karme v tem življenju popravila in boš lažje zadihala, bo tvoja naloga lažja. Kaj je tisto kar bo ostalo?
Predvsem tvoja ženskost, dojemanje ženske energije in sami odnosi. Z uranom kot drugo lunino konjunkcijo, ki je v tehtnici in kvadrira luno in oponira kirona v bodoči sedmi hiši, te čakajo preizkušnje v partnerskem smislu. To bodo kakšni pretresi, izgube..kot vidiš je situacija ista tudi v karti prihodnjega življenja, luna – kvadrat uran, venera na južnem vozlu.
Torej kot sem ti že omenila v tem življenju res veliko delaj na ljubezni, dobrih odnosih in delaj na svoji ženski energiji s katero se tako težko poistovetiš. To je pač neka glavna nit, ki jo moraš osvojiti.
Tisti kvadrati v karti prihodnjega življenja niti slučajno ne nakazujejo kakšnih travmatičnih izkušenj, nakazujejo samo naloge skozi katere boš šla.

Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #201 on: July 28, 2011, 11:33:08 PM »
Naslednja v vrsti je pa Tea  :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #202 on: July 29, 2011, 07:52:43 AM »
kako oz. kje bi našla zase zadnjo lunino konjunkcijo  ::) s katerim planetom je bila; poskusila najti efemeride na netu, premikala koledar na astro.com...

hvala za nasvet  ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #203 on: July 29, 2011, 08:10:16 AM »
Taja, tudi ti imaš zadnjo lunino konj. z Saturnom. Saj to vidiš v sami karti ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #204 on: July 29, 2011, 08:22:44 AM »

Nej uganem, zadnji planet od Lune nazaj po karti (Luno "premakneš" v obratni smeri od urinega kazalca) in tisti planet, ki je prvi tam?
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #205 on: July 29, 2011, 08:49:37 AM »

Nej uganem, zadnji planet od Lune nazaj po karti (Luno "premakneš" v obratni smeri od urinega kazalca) in tisti planet, ki je prvi tam?

Točno to. Lunina konjunkcija je samo izraz ne pomeni dejansko, da ta aspekt obstaja. Pogledaš pač nazaj, kateri planet je takoj za luno ( prejšnje življenje), planet takoj pred luno ( zdajšnje življenje - naloga ), ter drugi planet pred luno ( prihodnje življenje).

Moja astro karta

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #206 on: July 29, 2011, 09:11:14 AM »
Pogledaš pač nazaj, kateri planet je takoj za luno ( prejšnje življenje),
:PL

planet takoj pred luno ( zdajšnje življenje - naloga ),
:Sa,  ( zanimivo, da imam po tarotu tudi Puščavnika :D )

ter drugi planet pred luno ( prihodnje življenje).
:Ma

Zdaj grem pa dešifrirat tole... :P
« Last Edit: July 29, 2011, 09:13:00 AM by Jernej »

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #207 on: July 29, 2011, 09:15:49 AM »
Jane veš kaj me zanima,

recimo moj naslednji planet pred luno, se pravi sedanje življenje, je  :ki. Ali se ta ata šteje, al se šteje  :Ma? Pa umes mam še lunin vozel.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #208 on: July 29, 2011, 09:50:20 AM »
Po tradicionalni astrologiji ne šteješ kirona, čeprav vseeno malo pokukaj kaj kaže njegova zgodba, ker vseeno ni tako nepomemben. Luninih vozlov pa ne upoštevaš.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #209 on: July 29, 2011, 09:52:08 AM »
Pogledaš pač nazaj, kateri planet je takoj za luno ( prejšnje življenje),
:PL

planet takoj pred luno ( zdajšnje življenje - naloga ),
:Sa ,  ( zanimivo, da imam po tarotu tudi Puščavnika :D )

ter drugi planet pred luno ( prihodnje življenje).
:Ma

Zdaj grem pa dešifrirat tole... :P

Narobe, planeti se gibljejo v nasprotni smeri urinega kazalca, torej ZA luno je mars, pred luno pluton, naslednje je pa uran  ;)

Moja astro karta