Author Topic: KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE  (Read 99473 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
Re: KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE
« Reply #165 on: January 02, 2011, 01:31:40 AM »
Tea, ob priliki bi te še jaz prosila za eno karto za 2011 :-* Hvalaaaaa :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #166 on: January 02, 2011, 07:12:15 AM »
Sem že prepozna za karto?

Nisi

Uran v Škorpijonu v 7 hiši

Spremembe, nenavadn primeri, drugačen pogled na svoje življenje, nase, na partnerstvo in pomemne druge
Bodi odprta za novo, saj imaš moč transformirat vse, kar ti v življenju ne služi več, da narediš prostor novemu
Veliko druženja, sodelovanja
Diplomacija in ravnovesje
Predvsem pa svoboda in odkrivanje novega

Spet transformacije ... Bom vzela kot izziv ... Že tako mora biti. Hvala, Tea!
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #167 on: January 02, 2011, 08:49:05 AM »

Pluton v Levu v 3 hiši

V tem letu bodo pomembni ljudje, ki so okrog tebe in marsikaj se bo spremenilo. Tako v sosestvu, kot pri sorodnikih, kot pri pomembnih družinskih članih /tudi otrocih/ ..........
Čas je da vzameš stvari v svoje roke, predvsem pa krmilo tvojega življenja in se ne pustiš več guncat sem in tja.
Zdaj je čas, da narediš zase točno to, kar si želiš. In v letu 2011 boš začela uresničevati tvoje zamisli.

Uf, točno tako. Tudi sama čutim, da je letošnje leto zelo pomembno zame, ker bom zaključila določene zadeve.

Hvala, hvala za ta vpogled, zelo pomaga.  :-* :-* :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #168 on: January 02, 2011, 09:08:41 AM »
Se lahko še jaz postavim v vrsto?
Najlepša hvala!  :-*

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #169 on: January 02, 2011, 10:07:22 AM »
Mene tudi zanima kaj mi prinaša leto 2011!
Hvala že v naprej.

Severni vozel v Levu v 9 hiši

Izjemno karmično leto
Prevzemi vodstvo in uresniči svoje sanje
Zdaj je pravi čas za vse tisto kar si želiš, o čemer sanjaš in kar je tvoja karmična naloga. Poskrbi zase in za svojo ustvarjalnost, začni jo deliti z drugimi
Tvoje duhovne vrednote se širijo

Hvala. :-*
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #170 on: January 02, 2011, 12:19:55 PM »
Tudi jaz bi eno kartarsko napoved za letos prosim ;D

Severni vozel v škorpijonu v 6 hiši

VELIK USPEH če si pripravljena sprejeti vse spremembe, ki se tičejo tvojega vsakodnevnega ritma, navad, življenja, službe in vsakodnevnih odnosov.
Čas je da daš prednost sebi in tistemu kar čutiš in brez kakršnih koli vprašanj. Torej vera pri tem je poglavitna - vera v sebe
Tvoja moč v tem letu je izjemna
Tvoje skrivnosti bodo na varnem
Čas je za spremembo službe in vsakdonevnih ritualov /naredi malo naenkrat, pa bo vse OK/ veliko dela te čaka in veliko ponudb za nove službe oz. delo.
Posveti se čiščenju nepotrebnega /lahko celo simbolno gledaš na tole/

Uau :o
Tole pa je nekaj kar čutim, da se dogaja. Spremembe vsakdana se že dogajajo ;) . Delo pri katerem sem vsak dan odsotna od doma, vsakodneven topel obrok,... Dela da dol padam, aktivnosti v zvezi s šolo... Počasi pa se bom spravila v red hehehe ;) Čiščenje pa ja, nekaj je že veliko bo pa še treba ;)

Najlepša hvala Tea :-* :-* :-*

No evo smo že začeli hehehe. Prošnja za provod strokovnega članka. Hihihi, uživam, sem, delam, plešem, ma kaj čem lepšega no ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline santa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #171 on: January 02, 2011, 04:13:02 PM »
Živjo Tea! Glede na to, da imam za letošnje leto milijon načrtov in želja, ne vem pa točno, v kateri smeri naj bi šla, te tudi sama prosim za eno karto za leto 2011. Hvala in vse najboljše v novem letu ti želim 8)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #172 on: January 02, 2011, 07:46:59 PM »

Južni vozel v Kozorogu v 11 hiši

Ponovno prevetri svoje cilje, ki si jih zadala za leto 2011. Južni vozel te opozarja, da se vračaš v staro karmo z nekaterimi stvarmi, ljudmi, poslovnimi odločitvami, bi bilo zato dobro, da dodobra premisliš o vsem in si zadaš nekaj novega

Predvsem nekoliko prevetri svoj krog prijateljev in "prijateljev" - sicer pa bo leto primerno za spoznanje o tem področju tvojega življenja.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #173 on: January 02, 2011, 07:49:51 PM »

Mars v Raku v 2 hiši

mars v raku sicer nima take moči v mišicah, ti pa zato daje ogromno intuitivnih spretnosti in čustvenega naboja pri tem, kako boš ovrednotila svoje življenje, svoje delo, sebe in posledično tisto kar daješ in tisto kar dobiš /tudi plačilo/
Odnos do preteklosti bo treba pustit za sabo, čeprav ga boš še vlekla nekam naprej
Postavi se za tisto kar želiš in vstrajaj na tem, letos se počasi zeto daleč pride
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #174 on: January 02, 2011, 07:50:26 PM »
Tudi jaz bi eno kartarsko napoved za letos prosim ;D

Severni vozel v škorpijonu v 6 hiši

VELIK USPEH če si pripravljena sprejeti vse spremembe, ki se tičejo tvojega vsakodnevnega ritma, navad, življenja, službe in vsakodnevnih odnosov.
Čas je da daš prednost sebi in tistemu kar čutiš in brez kakršnih koli vprašanj. Torej vera pri tem je poglavitna - vera v sebe
Tvoja moč v tem letu je izjemna
Tvoje skrivnosti bodo na varnem
Čas je za spremembo službe in vsakdonevnih ritualov /naredi malo naenkrat, pa bo vse OK/ veliko dela te čaka in veliko ponudb za nove službe oz. delo.
Posveti se čiščenju nepotrebnega /lahko celo simbolno gledaš na tole/

Uau :o
Tole pa je nekaj kar čutim, da se dogaja. Spremembe vsakdana se že dogajajo ;) . Delo pri katerem sem vsak dan odsotna od doma, vsakodneven topel obrok,... Dela da dol padam, aktivnosti v zvezi s šolo... Počasi pa se bom spravila v red hehehe ;) Čiščenje pa ja, nekaj je že veliko bo pa še treba ;)

Najlepša hvala Tea :-* :-* :-*

No evo smo že začeli hehehe. Prošnja za provod strokovnega članka. Hihihi, uživam, sem, delam, plešem, ma kaj čem lepšega no ;D

bravo Tejka  :-*
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #175 on: January 02, 2011, 07:53:06 PM »
Živjo Tea! Glede na to, da imam za letošnje leto milijon načrtov in želja, ne vem pa točno, v kateri smeri naj bi šla, te tudi sama prosim za eno karto za leto 2011. Hvala in vse najboljše v novem letu ti želim 8)

Netpun v Ribah v 10 hiši

Tvoje sanje se uresničujejo, če prevzameš odgovornost zanje. Tvoja kariera je zdaj tvoja usoda in pot je odprta, če nehaš sanjariti in začneš ustvarjalno delovati
www.Astro-Star.net

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #176 on: January 02, 2011, 08:21:36 PM »

Mars v Raku v 2 hiši

mars v raku sicer nima take moči v mišicah, ti pa zato daje ogromno intuitivnih spretnosti in čustvenega naboja pri tem, kako boš ovrednotila svoje življenje, svoje delo, sebe in posledično tisto kar daješ in tisto kar dobiš /tudi plačilo/
Odnos do preteklosti bo treba pustit za sabo, čeprav ga boš še vlekla nekam naprej
Postavi se za tisto kar želiš in vstrajaj na tem, letos se počasi zeto daleč pride

Najlepša hvala, Tea!
Bom mišice letos šparala in se prebijala s čustvenimi naboji.  :)
Se pa težko losam preteklosti, ja. Se vleče za mano kot smkelj. Tale moj rak že itak vedno dela dva koraka nazaj, takrat ko bi oven rad naredil štiri naprej.  ::) ::)
Bom vztrajala, vsekakor.
Najlepša hvala in lep večer!  :-* :-*

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #177 on: January 02, 2011, 10:59:55 PM »

Južni vozel v Kozorogu v 11 hiši

Ponovno prevetri svoje cilje, ki si jih zadala za leto 2011. Južni vozel te opozarja, da se vračaš v staro karmo z nekaterimi stvarmi, ljudmi, poslovnimi odločitvami, bi bilo zato dobro, da dodobra premisliš o vsem in si zadaš nekaj novega

Predvsem nekoliko prevetri svoj krog prijateljev in "prijateljev" - sicer pa bo leto primerno za spoznanje o tem področju tvojega življenja.

Uffaaa..hvala Tea.  :-* :-*samo še ena potrditev, da sem na dobri poti. ;D
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline santa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #178 on: January 03, 2011, 02:21:29 PM »

Netpun v Ribah v 10 hiši

Tvoje sanje se uresničujejo, če prevzameš odgovornost zanje. Tvoja kariera je zdaj tvoja usoda in pot je odprta, če nehaš sanjariti in začneš ustvarjalno delovati

Ja, res je, da preveč sanjarim. Hvala za dober nasvet, vedno mi prav pride, da me malo prizemlji. Pa pljunimo v roke! ::)

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #179 on: January 03, 2011, 09:57:35 PM »
Mislim, da se je v poplavi prošenj moja izgubila iz vidnega polja.  ;D Zato bi še enkrat lepo prosila za eno karto za 2011. Hvala.  :-*
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261