Pozdravljena, Tea.
Tudi jaz imam te karte in so zelo fajn, sem jih dobila kot darilo. Trenutno sem jih malo zanemarila, ker me zanima preveč stvari
, ;)in se še nisem poglobila. Zato mam tud jaz eno željo, da mi strokovnjak pove, kaj mi sporočajo Karmične karte.
Hvala.

Oj Urša
Ja karte so izredno fajn, jaz jih rada vlečem, postajajo mi celo ljubše kot ciganske počasi. Je pa potrebno vseeno nekaj astrološkega znanja, da so interpretacije bolj sočne. Sicer pa te itak vabim na začetni astro tečaj, ki se bo začel v Marcu v Ljubljani.

Jupiter v Levu v 10 hiši
Draga moja, to so fantastične karte, katerih energije pravijo, da boš vso svojo ustvarjalnost na široko začela uporabljati v svoji karieri. Zdaj prihaja čas, ko bodo oči uprte v tebe in ko boš sijala na vso moč. Jupiter je optimizem, ki je nalezljiv, Lev pa je znamenje, ki se ne zadovolji z drugim, kot z kraljevsko pozicijo.

O, hvala, ti za ekspresen odgovor.
Juhuhu, same dobre stvari!

Komaj čakam, da zaključim staro

.
Bog ve, kam me pot še vse zanese

Se mi zdi, da je avtor kart, mal zakompliciral postavitve, kdaj vprašat, kako. Ali pa imam samo jaz tak občutek, ker nimam predznanja....
A se ti zdi, da je ok če delaš, vlečeš in postavljaš karte po intuiciji oz. kot si navajen ali velja za karmične kakšno posebno pravilo?
Vsekakor me zanima tečaj iz astrologije. Ne vem pa še kako se bo marec iztekel pri meni oz kolk bo naporen (saj veš glede tistega kar zaključujem). Ali ga nameravaš imeti v bližnji prih tudi v Kranju?
Pozdravčki