IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Tebi Sandry se je odprl Severni vozel. Imaš karmično obdboje, ki te opominja na tvojo dano nalogo.
Quote from: Luna on January 27, 2011, 06:57:43 PMNo, pa bi še jaz se za eno priporočila:) kako se bo ena situacija razvijala, kaj je potrebno da naredim? Poskušaj ravnati drugače, kot sicer in stvar bo stekla. Karte kažejo na to, da se lahko ujamaš v zanko preteklega že prežvečenega. Zato ponovno ovrednoti položaj in situacijo in ravnaj čisto drugače, nenavadno in čisto nič podobno tistemu, s katerim ponavadi v takih situacijih nastopaš.
No, pa bi še jaz se za eno priporočila:) kako se bo ena situacija razvijala, kaj je potrebno da naredim?
Lahko še jaz prosim za eno?
Tea,pa lahko tudi meni, če se že igraš z njimi
Tudi jaz bi kakšno za jutrijšnji večer
Še tebi, pol pa itak šibam ... Severni vozel - mal poglej kje se nahaja v karti in to je to, kar bo v teh dneh zelo pomembno. Sicer pa itak, hehe. V soboto boš dobila svojo dozo.
Quote from: sasa on January 27, 2011, 09:24:59 PMTea,pa lahko tudi meni, če se že igraš z njimi Potrebuješ nekaj počitka, meditacije, sprehod v samoti in premislek, včasih se je treba odmaknit, da se vidi realna slika
Quote from: Maja on January 27, 2011, 08:47:02 PMLahko še jaz prosim za eno?Zelo privlačna boš v teh dneh in neustavljivo boš privlačila vse kar si želiš v svoje življenje.
Quote from: Tea on January 28, 2011, 06:00:45 AMQuote from: Maja on January 27, 2011, 08:47:02 PMLahko še jaz prosim za eno?Zelo privlačna boš v teh dneh in neustavljivo boš privlačila vse kar si želiš v svoje življenje. O, Tea, hvala. To pa je sporočilo!