Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

poklic v astrološki karti

<< < (36/51) > >>

Patrik:

--- Quote from: Azra on March 11, 2008, 07:28:09 PM ---Vem, da se "zezas" samo jaz se hitro "razpistolim".  :D

--- End quote ---

Mislis, da jaz ne! ::) :D ;D ;D

taja6:
dve pištoli  ;D

Patrik:

--- Quote from: taja6 on March 11, 2008, 08:38:49 PM ---dve pištoli  ;D

--- End quote ---

Tocno tako!!! :o ;) :D :D

Princes:
Če želimo odpreti s.p. ali d.o.o. torej začeti samostojno poklicno pot, potem mislim, da je 10. hiša 1. hiša te karte. Ali se motim? Iz tega sledi, da je prva hiša (10.h) jaz podjetništva, druga (11) denarni prihodki... Da ne tupim morebitnih neumnosti, bi prosila Tea, če utegneš kaj napisati na to temo.

Lep dan,
Princes

Tea:

--- Quote from: Princes on January 14, 2010, 09:08:09 AM ---Če želimo odpreti s.p. ali d.o.o. torej začeti samostojno poklicno pot, potem mislim, da je 10. hiša 1. hiša te karte. Ali se motim? Iz tega sledi, da je prva hiša (10.h) jaz podjetništva, druga (11) denarni prihodki... Da ne tupim morebitnih neumnosti, bi prosila Tea, če utegneš kaj napisati na to temo.

Lep dan,
Princes

--- End quote ---

Ja, pri dotičnem, ki želi odpreti SP ali katerokoli drugo samostojno dejavnost, bo v njegovi natalni karti 10 hiša opisovala njegovo podjetje oz. bo 1 hiša te karte.
11 dohodki podjetja
12 interakcije z drugimi bližnjimi podjetji in komunikacija
1 pisarna oz. delovni prostori
2 nastop in individualen pristop oz. kreativnost firme in njeni potenciali za rast, širitev, možne "otroke"
3 morebitne odnose nadrejeni podrejeni, pa tudi tempo dela, vsakdanje aktivnosti, stranke
4 poslovne partnerje in pomembne odnose
itd...

Torej iz karte bodočega podjetnika vidimo marsikaj. Fino je da potem povežemo vladarje in hiše

Datum odprtja določimo z elektivnim datumom, potem pa karti novo nastalega podjetja in osebe pogledamo še v sinastričnem odnosu, pri tem je treba upoštevati tudi dejavnost, ki jo bo nekdo opravljal.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version