Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

poklic v astrološki karti

<< < (50/51) > >>

Daia*:
Bom vidla in javila  ;)
Sem se pa spomnila...itak mi konec oktobra poteče pogodba, tako da bo treba natuhtati kaj novega (poiskati in se usmeriti) ::)

Jane:
Ti ne bodo podaljšali?

Tejka:
Pri nas se tudi bliža vzrok za študij primernega poklica... Mulc je v 9.r še malo pa bo vpis v srednjo :-X V štartu je sicer imel idejo o računalniški, zdaj pa ga vleče vzgojiteljska.

Daia*:

--- Quote from: Jane on October 12, 2012, 03:11:51 PM ---Ti ne bodo podaljšali?

--- End quote ---

Dvomim, čeprav glede na to, da sem na bolniški in nimajo z mano nobenih stroškov...ampak je šefica nova, računovodkinja za moje pojme bolj medla pa denarja ni, da bi mi vsaj plačo nakazali, potem bi tako dobili povrnjeno od države...bom pač šla na zavod, saj mi pripada 3 mesece, čeprav ravno zaradi teh 'pogojev' sem upala, da mi bodo podaljšali do konca leta in mi zavod ostane po porodniški, kar bi mi bolj pasalo, da bolj v miru najdem šiht.

Jane:

--- Quote from: Daia* on October 12, 2012, 06:39:00 PM ---
--- Quote from: Jane on October 12, 2012, 03:11:51 PM ---Ti ne bodo podaljšali?

--- End quote ---

Dvomim, čeprav glede na to, da sem na bolniški in nimajo z mano nobenih stroškov...ampak je šefica nova, računovodkinja za moje pojme bolj medla pa denarja ni, da bi mi vsaj plačo nakazali, potem bi tako dobili povrnjeno od države...bom pač šla na zavod, saj mi pripada 3 mesece, čeprav ravno zaradi teh 'pogojev' sem upala, da mi bodo podaljšali do konca leta in mi zavod ostane po porodniški, kar bi mi bolj pasalo, da bolj v miru najdem šiht.

--- End quote ---

Kaj pa če vprašaš, če bi ti podaljšali...no ampak to je javni zavod? Glede na tole gonjo sedaj je verjetno težko verjeti, da se bodo spustili v kaj takega :(

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version