Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
poklic v astrološki karti
Tea:
Bravo Princes ... odlično. Mi je všeč tvoj način videnja stvari.
Zdaj pa seveda dodatek in dodatna vprašanja:
mars ji torej ne daje dovolj moči .... poleg tega se v devici osredotoča preveč na podrobnosti in se izgubi v sanjah /kvadrat neptun/, smeri .... v kateri bi morala vztrajati. Seveda se luna v biku prepušča tudi lagodju ;D itd., kajti Katji tisto vsakdanje povzroča bolečino, ona bi kaj drugačnega, izvirnega - luna kvadrat Sonce, Merkur ... itd...
Zelo lepo si zaključila vso zadevo Princes. Kasnejša leta si omenjala tudi zaradi Saturna v 10 hiši .... ki dodaja status v zrelih letih in seveda tudi modrost ... pot do tega pa ni lahka.
No, novo vprašanje pa se glasi:
katera ve, zakaj je Princes omenila Katjinega očeta ... in ne npr. brata. Konec koncev ta konjunkcija v 3 hiši bi lahko pomenila tudi to, če ne bi bili pozorni?
Katja999:
Prav fajn vas je brati :)
Seveda nimam nič proti,ravno obratno!
Komaj čakam,da pridem do tega,da bom vedela tudi sama aktivno sodelovati.
Glede na to,da sta napisali,da sta(kao ;))začetnici,vama precej gre :).
Fino ! :D Lezem za vami...bolj počasi...a sigurno ;D
V čast mi je,če me uporabite za šolski primer ;D
Me prav zanima,kaj boste odkrile v moji temni plati ;)/color]
Iza:
--- Quote from: Tea on January 11, 2008, 01:24:23 PM ---katera ve, zakaj je Princes omenila Katjinega očeta ... in ne npr. brata. Konec koncev ta konjunkcija v 3 hiši bi lahko pomenila tudi to, če ne bi bili pozorni?
--- End quote ---
Jaz ne vidim nič drugega kot to, da Sonce predstavlja očeta.
???
Lep dan!
Iza
Regina:
--- Quote from: Tea on January 11, 2008, 01:24:23 PM ---No, novo vprašanje pa se glasi:
katera ve, zakaj je Princes omenila Katjinega očeta ... in ne npr. brata. Konec koncev ta konjunkcija v 3 hiši bi lahko pomenila tudi to, če ne bi bili pozorni?
--- End quote ---
Mislim, da je Katja očeta že zelo zgodaj (pri starosti 2-3 let ločitev staršev) izgubila /Uran na 25 stopinj, AC 23 stopinj/, njegovo podobo pa si je v fantaziji "nadomestila" z neko drugo moško osebo, ki bi lahko bil njen očim, učitelj, stric... Ker je Merkur od Sonca ožgan, je to oviralo njen razvoj /pogoste bolezni, predvsem vročina, iznajdljivost/Uran, AC in v kvadratu na Pluton/ v želji, da bi šokirala, po drugi strani pa jo je aspekt silil v ospredje in krepil njenega tekmovalnega duha.
Kriza, kaj je iz te moje analize nastalo. Samo lepo vas prosim, ne me zdaj fentat, če sem zgrešila. :(
Katja999:
Še imam oči v jamicah :o
LOčila sta se,ko sem imela 6 ali 7 let.
Očim,ja...Bravo! /color]
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version