Author Topic: poklic v astrološki karti  (Read 85910 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: poklic v astrološki karti
« Reply #45 on: January 06, 2008, 08:24:43 PM »
Torej Katja ... želela sem te vprašati kaj bi si pravzaprav želela delati.  ;) To je bistveno začetno vprašanje. Potem pa lahko razpredava, koliko si za to dejavnost nadarjena, kakšne imaš seveda predispozicije in kako bi lahko do tega tudi prišla.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Patrik

• Guest
« Reply #46 on: January 06, 2008, 09:53:31 PM »
Dragi Andres! ;D ;D ;D

Skoraj bi ga začel prebirati, a je žal že bilo prepozno... Šmentana muha!!! :D
Si res imel srečo! :) Me res zanima, kaj je notri pisalo! :)

Hja, bo že prišel trenutek resnice, ko bodo stvari prišle na dan! :D

Lep pozdrav! :)

Offline Katja999

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #47 on: January 06, 2008, 11:04:34 PM »

Torej Katja ... želela sem te vprašati kaj bi si pravzaprav želela delati.  ;) To je bistveno začetno vprašanje. Potem pa lahko razpredava, koliko si za to dejavnost nadarjena, kakšne imaš seveda predispozicije in kako bi lahko do tega tudi prišla.
Mnogo stvari delam rada.Veliko bi jih opravljala z veseljem.Nimam pa točno določene predstave o poklicu oz.delovnem mestu(najenostavneje bi bilo želeti si biti frizer,tajnica,mesar,...)Vprašala si po moji želji...ravno to je TO!(moje želje so neustvarljive-normalen človek bi rekel nerealne).
Ravno zato me zanima,kaj piše v zvezdah,da bi mogoče na podlagi tega dobila idejo,zožala izbor oz.da bi me vsaj malo usmerilo,kjer bi imela/imam "najboljše možnosti uspeti".[/color]

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #48 on: January 06, 2008, 11:10:23 PM »
Dragi Andres! ;D ;D ;D

Skoraj bi ga začel prebirati, a je žal že bilo prepozno... Šmentana muha!!! :D

Kaj je pisalo?   ;D  Da bi tebi ustrezala uvoz, prodaja, raznih ženskih ličil, kot so lak za nohte, manikerce, skratka vsega na kar se lahko služi ko zadeva žensko.  Omenil sem tudi, da bi ti pristajala dobra vloga menadžerja, ki bi v Afriki delal modrce za evropski trg. Slednje je bila moja ideja, ki jo nisem izvedel, saj mi Afričani ne odgovarjajo. ;D

Andres
« Last Edit: January 06, 2008, 11:19:01 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Patrik

• Guest
« Reply #49 on: January 06, 2008, 11:16:08 PM »

Andres! ;D ;D ;D

Neverjeten si!!! ;D Kak si te to trofil. Kaj zdaj si druga Regina ali Tea!? :D ;) Mislim, zadetek v polno! ;)
Bi se dalo v tej smeri kaj premisliti in zamisliti! Nikoli ne veš, kaj pride v življenju, ne Andres! :D Po drugi strani pa vsaka ti časti! Lepo si napisal! Pa še Afrika... joj, kako lepi so ti kraji! :) Le zakaj... ???-- ;D

Lep pozdrav in aja, hvala, da si objavil neprebrani post! :D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #50 on: January 06, 2008, 11:37:17 PM »
Bom odgovoril na drugem mestu Patrik, ker tu bi lahko temo zapacala.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #51 on: January 06, 2008, 11:39:10 PM »
Še dobro, da Patrik ne ve, kaj si jaz o tem mislim. Posta pa tudi nimam zbrisanega, da bi ga z dobro voljo objavila.  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Patrik

• Guest
« Reply #52 on: January 06, 2008, 11:41:18 PM »

Resnično mi zdaj še Reginca buri duhove.... hmmm.... le kaj pomeni to skrivanje! ???-- ;D Regina, saj nisem sanjal o jami v kateri se skrivaš!!! :)

Me res firbec mantra! :D

lp

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #53 on: January 06, 2008, 11:45:16 PM »
Ne upam povedat, pa potem  s takim nosom hodit naokrog.  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #54 on: January 07, 2008, 05:56:08 AM »
Dragi Andres! ;D ;D ;D

Skoraj bi ga začel prebirati, a je žal že bilo prepozno... Šmentana muha!!! :D

Kaj je pisalo?   ;D  Da bi tebi ustrezala uvoz, prodaja, raznih ženskih ličil, kot so lak za nohte, manikerce, skratka vsega na kar se lahko služi ko zadeva žensko.  Omenil sem tudi, da bi ti pristajala dobra vloga menadžerja, ki bi v Afriki delal modrce za evropski trg. Slednje je bila moja ideja, ki jo nisem izvedel, saj mi Afričani ne odgovarjajo. ;D

Andres

No, če pogledamo globalno, Andres, potem niti nisi toliko falil.  ;)

Mars /manikirce/ je v dvojčku /vladar merkur/ v lepem aspektu z merkurjem /prodaja, trgovina, komunikacija/ v 9 hiši /izvoz uvoz, tujina/ - potem pa gre v opozicijo na luno v 2 hišo /zaslužek/ - ki bi bil glede na ta aspekt nekoliko nestalen  ;D ::) , le- ta pa potem sodeluje v T kvadratu z venero /v 8 v ribah/, saturnom in uranom

Vsekakor bi lahko šlo za kakšne ženske stvari /venera/ v ribah /lak za nohte npr.  ;), če pa pogledamo Saturna in Urana v 5 v strelcu pa smo spet pri tujini.
Uran: v deželah, kjer se dogajajo neprestane revolucije, pa tudi novosti /torej vrhunska moda/
Saturn: dežele, kjer so tradicionalno na tem področju že delovale
5 hiša - ukvarjanje za hobi, npr., čeprav gre potem vrh T kvadrata v lep trigon na Sonce, kar bi kazalo, da bi le-to lahko prenesel na resno pot in si s tem ustvarjal kariero...

no tako nekako ......

Torej to je odgovor tudi za vse, ki vas službena področja zanimajo. V eni karti človeka se najde mnogo talentov. Patrik je še zelo mlada oseba. Slej ko prej se bo soočil z vsemi energijami, ki jih ima zapisane .... mi starejši to lahko opazimo, ker smo večinoma delali že vse kar je kot možnost dana.
Redko najdemo natalno karto, kjer je izrazito samo eno področje. To so ponavadi ljudje, ki imajo ozke interese, karta pa ponavadi zgleda tako, da je vse na enem kupu in planeti niso razpršeni na vse strani.

Pri Patriku je fina razporeditev vseh elementov, ima različne vladarje po hišah in lepo "razmetane" planete. Najbolj ga pa odlikuje njegova radovednost.

www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #55 on: January 07, 2008, 05:58:04 AM »

Mnogo stvari delam rada.Veliko bi jih opravljala z veseljem.Nimam pa točno določene predstave o poklicu oz.delovnem mestu(najenostavneje bi bilo želeti si biti frizer,tajnica,mesar,...)Vprašala si po moji želji...ravno to je TO!(moje želje so neustvarljive-normalen človek bi rekel nerealne).
Ravno zato me zanima,kaj piše v zvezdah,da bi mogoče na podlagi tega dobila idejo,zožala izbor oz.da bi me vsaj malo usmerilo,kjer bi imela/imam "najboljše možnosti uspeti".[/color]

Če se ne motim si napisala tekstilno .... šolo da imaš ....

Mars /šivanje/  je na vrhu 10 hiše

Torej nobena želja ni neuresničljiva, če si jo človek želi in če je zapisana v horoskopu. Tudi pot se najde, saj je tudi zapisana.

Na plan z željami.
www.Astro-Star.net

Patrik

• Guest
« Reply #56 on: January 07, 2008, 10:39:07 AM »
Hej, hej! ;D

Zdaj pa, da pokomentiram Tejino razlago. Vidim, da sta se z Andresom fajn povezala!  :D

Tujina, tujina, tujina,.... res me privlači in mi predstavlja veliko željo. Dobro se počutim v tujini, čeravno me kdaj pa kdaj zgrabi domotožje! :-[-- :) A se hitro privadim, tako da ne bi bilo problemov. Sploh v izvozu lahkov in podobnega! ;) Bi se kaj hitro moral navaditi! :) Hja, zaslužek, to me že zdaj zelo skrbi. Imam vedno misli, ki napreljujejo, ali bo denar ali ga ne bo... strah me je malo tega področja, a upam, da bom koliko toliko prišel skozi ::)-- :)
Mislilm, da bi se Afrika kajpak odlično strinjala z menoj. Še danes sem sanjal o njej! :) Vidiš, Reginca, še Afrika mi veliko pomeni in veliko razmišljam o njej! :) Zdaj pa nazaj k Teji! :)
Oja, o resni poti in karieri tudi že razmišljam. O nečem novem, ki pa že obstaja! Oja, ti si res prava zakladnica znanja. V bistvo vsi na tem forumu!!!

Tea, jaz samo srčno upam, da mi bo življenje koliko toliko naklonjeno, vem pa, da moramo sami veliko nareditit. Izkušnje so res pomembne. In tudi tisto, kar čutimo! :) Jaz pa zdaj upam na čimboljši razvoj mojih energij ;) Me res zanima, kaj bo! :)

Radovednost pa je res preveč prisotna! vsaj nekaj! ;D
Tea, hvala še enkrat za to izčrpno razlago! Res mi veliko pomeni! :)

Lep, lep pozdrav ;D
« Last Edit: January 07, 2008, 10:48:59 AM by Patrik »

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #57 on: January 07, 2008, 11:06:36 AM »
Dragi Andres! ;D ;D ;D

Skoraj bi ga začel prebirati, a je žal že bilo prepozno... Šmentana muha!!! :D

Kaj je pisalo?   ;D  Da bi tebi ustrezala uvoz, prodaja, raznih ženskih ličil, kot so lak za nohte, manikerce, skratka vsega na kar se lahko služi ko zadeva žensko.  Omenil sem tudi, da bi ti pristajala dobra vloga menadžerja, ki bi v Afriki delal modrce za evropski trg. Slednje je bila moja ideja, ki jo nisem izvedel, saj mi Afričani ne odgovarjajo. ;D

Andres

No, če pogledamo globalno, Andres, potem niti nisi toliko falil.  ;)

Mars /manikirce/ je v dvojčku /vladar merkur/ v lepem aspektu z merkurjem /prodaja, trgovina, komunikacija/ v 9 hiši /izvoz uvoz, tujina/ - potem pa gre v opozicijo na luno v 2 hišo /zaslužek/ - ki bi bil glede na ta aspekt nekoliko nestalen  ;D ::) , le- ta pa potem sodeluje v T kvadratu z venero /v 8 v ribah/, saturnom in uranom

Vsekakor bi lahko šlo za kakšne ženske stvari /venera/ v ribah /lak za nohte npr.  ;), če pa pogledamo Saturna in Urana v 5 v strelcu pa smo spet pri tujini.
Uran: v deželah, kjer se dogajajo neprestane revolucije, pa tudi novosti /torej vrhunska moda/
Saturn: dežele, kjer so tradicionalno na tem področju že delovale
5 hiša - ukvarjanje za hobi, npr., čeprav gre potem vrh T kvadrata v lep trigon na Sonce, kar bi kazalo, da bi le-to lahko prenesel na resno pot in si s tem ustvarjal kariero...

no tako nekako ......

Torej to je odgovor tudi za vse, ki vas službena področja zanimajo. V eni karti človeka se najde mnogo talentov. Patrik je še zelo mlada oseba. Slej ko prej se bo soočil z vsemi energijami, ki jih ima zapisane .... mi starejši to lahko opazimo, ker smo večinoma delali že vse kar je kot možnost dana.
Redko najdemo natalno karto, kjer je izrazito samo eno področje. To so ponavadi ljudje, ki imajo ozke interese, karta pa ponavadi zgleda tako, da je vse na enem kupu in planeti niso razpršeni na vse strani.

Pri Patriku je fina razporeditev vseh elementov, ima različne vladarje po hišah in lepo "razmetane" planete. Najbolj ga pa odlikuje njegova radovednost.

Uh, to je isto kot če bi začetnik poker igral. Začetniška sreča pač. Obenem me seveda veseli, da nisem toliko falil in je tako možno, da bo (bova) nekega dne s Patrikom le modrce iz Afrike uvažala oziroma jih bo uvažal kar sam.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Patrik

• Guest
« Reply #58 on: January 07, 2008, 11:13:34 AM »

;D :D :D Hvala za vzpodbudne besede, Andres! Res je, nikoli se ne ve! :) Dajmo se presenetit!  :D

Lep pozdrav :)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #59 on: January 07, 2008, 11:16:11 AM »
...bolje uvažala kot pa nosila modrce a ne  ;)  ;D